reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam

Nie zemdlał,bo nie przyjechał i zadzwonił dopiero przed 2-gą w nocy,że dopiero rano ze stolicy wyjedzie,bo od facetka kaskę chce wyrwać.:tak:
A przed kąpielą mało co zawału nie dostałam:tak::szok:,napuszczałam sobie wody do wanny i poszłam na chwilę do sypialni po szampon(z tych próbek co zamówiłam;-)) i słyszę,woda przestała lecieć:baffled:.Drzwi od mieszkania nie były przekręcone na klucz:no:,i myślałam,że ktoś wlazł albo że wodę odcięli:tak:.Patrzę a tu Olek z łazienki wychodzi,bo przez sen usłyszał jak woda leci i myślał,że się w wannie przelewa:tak::-D:-D.I zamknął kran.Serce to mi prawie stanęło:tak:.

Dziewczyny,tak na marginesie :sorry2:to do kawałów jest tu wąteczek Wesoło nam;-):tak:.
ale masz dziecko troskliwe:tak:ale stracha tez bym miała:tak::tak::tak:
my z julią kilka dni temu siedzimy w pokoju i układamy puzle pietruszka z antoszką robią kawe w kuchni my z julcią równocześnie luk na sufit a tam wielki włochaty pająk brrrr więc co my mądre kobitki w pisk :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:piertuszka po odkurzacz pająka wciągnął antek na szczęscie naszych pisków siię nie wystraszył a pietruszka powiedział że się z julka zachowujemy jak w taniej telenoweli brazylijskiej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i poszedł sie wyśmiać z nas do kuchni:cool2::cool2::cool2:no ja sie pająków to boję brzydzę no wsio:sorry2:

powiem wam tak mi się 3 kołowce zawsze podobały ale miałam 4 kołowce pietruszka jak wybieraliśmy wózek powiedział zniosę wszystko tylko nie 3 kołowca:-D:-D:-Dno i miał być kupiony graco ale ten zobaczyłam i się zakochałam:tak:namawiałam namawiałam i kupiliśmy.piotr powiedział że gdyby go nie miał nie prowadził to w życiu by nie powiedział że 3 kołowiec może być tak wygodny i stabilny:tak:dlatego lovam ten wózio ogromniaście:tak:

No,tak,jeden woli żonę - drugi teściową;-):rolleyes2::yes::-p:-D:-D:-D:-D.
dokładnie:tak:
Zmykam na ryneczek pieczarki po klientach poroznosić;-):tak:.Jakby która chciała to po 3,5zł.
to ja poproszę jak za tą cenę to z 3 kg:-)
anabubka chyba miała burzę że wczoraj nie wpadła:confused:
agnes jeszcze się wczsuje:tak:
a i dzisiaj trzymamy kciukasy mocniutko za joannę i jej prawko:tak:

reklama
Do góry