Marta1981
Rodzyneczka
No i się udało,fajny wózeczek Antoszki.Podobają mi się 3-kołowce
ale żeby moje jeździły to raczej się z takim wózkiem się nie widzę
.Ja to taka tradycyjna jestem.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny ale spacerówka trzy kołowa to do mnie nie przemawia sorkito może ten adres sie wklei;
BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (682081532) - Aukcje internetowe Allegro
jupitakim wóziem jeździ antoni
ale masz dziecko troskliweWitam
Nie zemdlał,bo nie przyjechał i zadzwonił dopiero przed 2-gą w nocy,że dopiero rano ze stolicy wyjedzie,bo od facetka kaskę chce wyrwać.
A przed kąpielą mało co zawału nie dostałam,napuszczałam sobie wody do wanny i poszłam na chwilę do sypialni po szampon(z tych próbek co zamówiłam;-)) i słyszę,woda przestała lecieć
.Drzwi od mieszkania nie były przekręcone na klucz
,i myślałam,że ktoś wlazł albo że wodę odcięli
.Patrzę a tu Olek z łazienki wychodzi,bo przez sen usłyszał jak woda leci i myślał,że się w wannie przelewa
.I zamknął kran.Serce to mi prawie stanęło
.
Dziewczyny,tak na marginesieto do kawałów jest tu wąteczek Wesoło nam;-)
.
dokładnieNo,tak,jeden woli żonę - drugi teściową;-).
to ja poproszę jak za tą cenę to z 3 kg:-)Zmykam na ryneczek pieczarki po klientach poroznosić;-).Jakby która chciała to po 3,5zł.
hi hi właśnie pisałam że chyba miałaś burzęhelo
wczoraj mnie nie bylo bo poszlam spac,jakas padneita bylam
ide poczytac