reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci

reklama
moja julia dzisiaj odwaliła tekst siedzi z antonim na podłodze i się bawią antek wzioł łyżkę i stuka a julka do niego"no zajebioza brachu":szok::szok::szok:pytam jej julia skąd ty znasz taki tekst a julia z piaskownicy od lesia:szok::szok::szok:wytłumaczyłam jej że tak się nie mówi a potem poszłam do łazienki się wyśmiać:-D:-D:-D
ja dzisiaj wszystko wyprasowałam a miałam tego trochę:szok:nawet uprany jakieś 3 tygodnie temu antkowy baldachim :szok:a cierpliwość trzebA MIEĆ DO NIEGO ANIELSKĄ BO TO DZIADOSTWO TIULOWE I CIĘŻKO SIĘ PRASUJE JAK TO MÓWI MÓJ PIOTREK MOSKITIERA:-D:-Dach ten caps lock:zawstydzona/y:wszyscy mówią że baldachim to zbieracz kurzu ale mi się podoba i już taki leciutki fajowy no i piorę go co 3-4tygodnie:tak:tylko terz zawiesić mi sie go nie chce:-p

kurcze to ładnie do pieca dowaliła :-D:-D:-D:-D:-D

Witam!
medeuska ja kupowałam nowe łóżeczko. Cały zestaw łóżeczko,materac,baldachim,pościel, prześcieradło i ochraniacz kosztowało nie całe 350zł. Miałam zamawiac z allegro ale poszłam do sklepu i były tańsze:-)

U nas słonko, chociaż w południe padało troszkę. Byliśmy na rehabilitacji. Kobita mnie wkurw... Powiedziała 2tyg temu że mam przyjeżdżać raz w miesiącu a dzisiaj ze za rzadko jestem a Zuzia ma opóźnienia takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja siostra dzisiaj była u gina i dostała skierowanie do szpitala bidulka (jest w ciąży termin na 29 lipca) ma ciśnienie 140/95. Ja jak miałam 180/100 to olewali i kazali leżeć w domu-i sie skończyło jak sie skończyło:no:. Ale dobrze lepiej za wczasu. ;-)

ja jak byłam w ciąży to lekarz się śmiał że ja już życ nie powinnam, moje ciśnienie wynosiło 80/50 a raz nawet miałam 75/45 :szok::szok::szok::szok:
masakra, ale ja to wogole niskocisnieniowiec jestem :tak::tak::tak:

Ślubne wybyło z domku to ja na chwilkę dać znać że żyje:tak: ale czy do rana wytrzymam to nie wiem,bo zapowiada się gorący;-)wieczór:-p:tak:.

miłego wiczorku ;-);-);-);-)

U nas badachim był potrzebny bo pokój nie za duży i łóżeczko blisko drzwi więc się bałam żeby gdzieś przeciągu nie dostała a baldachim zawsze troche zasłonił:baffled:
Zuzia ważyła 1580. Ur.się przez cc w 35/36tyg.bo zagrażała zamartwica. Chodziłam z cisnieniem i obrzekami ponad miesiąć:no:Wizyty prywatne u "specjalisty" który nie potrafił stwierdzić zatrucia:angry:
Ma 13 m-cy waży teraz prawie 10kg. Nie raczkuje. Jak ją posadzę to siedzi stabilnie ale sama nie potrafi się podnieść do siadu bo nie ma siły w rączkach. Niedawno dopiero zaczęła sie przewracać z plecków na brzuszek, za to w nogach ma siłę-stoi sztywno przy kanapie. i podreptuje sobie. Ma wzmożone napięcie mięśniowe-jest po wylewie IV stopnia, sepsie..:baffled:

kurcze, bidulka malutka tyle sie nacirepiała :no::no::no::no:

A u nas parasolka sie przydaje ale teraz do spacerówki bo słonko zasłoni a Zuzka czapki ściąga:wściekła/y:
U nas są te małe muszki i moskitiera sie przydała boi dużo na dworzu spała ale to w głebokim jeszcze i jak była mała to nałóżeczko na noc zakładaliśmy żeby komary jej nie pogryzły

u mnie bez moskitiery z domu ani rusz jak synek był mniejszy, za każdym razem jak szłam na spacer to Czarek spał, czasem sie tu na kawe umówiłam czasem do mamy poszłam a żeby małego nie budzić szczelnie opakowywalam go w moskitierę i potrafił spać tak ze trzy godziny :tak::tak::tak:
nie ma to jak sen na świerzym powietrzu :tak::tak::tak:

witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(

następnym razem się uda :tak::tak::tak::tak::tak:

Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci

to pochwal sie coście tam otrzymali ... :confused::confused::confused::confused:

Małe się kąpią a dużego do LIDLa posłałam :-ppo lody i napoje,więc mam chwilę wytchnienia:cool2:M jurto do jakiejś babki idzie chatę malować więc znowu sama:-(,ale parę groszy będzie:tak:.
Anka,pisz szybciorem co to za prezent;-):tak:.

Rehabilitantka mówi że rozwój jest na poziomie 6-miesięcznego dziecka:baffled:
Bo za rzadko macie te rehabilitacje:no::no::no:
Ja mialam czesciej chociaz moje sa po wylewie 1 i 1/2 stopnia do tego cwiczyłysmy w domu cwiczenia ktore nam rehabilitantka pokazała i metoda vojty i robilismy masaze i jak dziewczynki miały 8 miesiecy to przegonily rozwojem donoszonych rowiesnikow:tak::tak::tak:

Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bys wpadala do mnie i bym z mała Tobie cwiczyla bo u mnei te cwiczenia sie sprawdzily i to bardzo:tak::tak::tak:

ANKA
Pochwal sie prezencikiem:-):tak:

Moj Dominik juz sie wykapal bo golilam jemu głowe a dziewczynki zaczynaja sie juz pokladac wiec niedługo Je poloze bo wstały mi o 12;10 po godzinnej drzemce:no::wściekła/y:

witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(
oj to niedobrze...:-( jak oswoisz sie z samochodem to 100% bedzie lepiej:tak:

..mam gosci
a co dostalyscie ajnego? pochwal sie:-p:-p:-p

reklama
cisza spokój kontemplacja...

witam jako ten brunet wieczorową porą :-D:-D:-D:-D

właśnie przerabiam sobie filmik ale nie wiem czy zdąże dzis go oglądnąć :baffled::baffled::baffled:
miałam sklecić filmik o naszej piękniusiej wioseczce i co?? moja wena poszła w las, w dodatku zdjęcia mi importuje z taka predkoscia ze chyba szybciej bym nowego windowsa wymyslila :szok::szok::szok::-D:-D:-D

a jak tam u was wieczorek?

Do góry