reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(​
:-:)-:)-:)-(szkoda kochana:-:)-(będzie dobrze uszy do góry:tak:a jakie macie autko gdzie pochwałaka???
Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci
mikado oxford bardzo mi się podoba:tak::tak:no cooooo dostaliście??????????????????
WITAM odpowiem na pytania lepiej mi a co do odchudzania sie nie odchudziam sie mniej jem ale to wszystko.Nie poczytam bo ide prasowac i na chwile na balkonik
wiki ty tu wpadasz ostatnio jak po ogień o co kamman?????
oj ty i ten balkonik:-D:-D
WIKTORIA
A Twoj maz wie ze Ty palisz:confused::confused::confused:
dowikluś a jak twoje palenie??????????????????????

a ja wpadłam wam dobrej nocki życzyć:happy2::happy2::happy2:
ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D

co tu takie pustki :confused::confused::confused::confused:

a już wiem pewnie wszystkim męzowie z pracy powracali i świętują początki weekendu ;-);-);-)

fajnie macie, ja dopiero w środe moją drugą połówkę odzyskam :-:)-:)-:)-(

ale jak już odzyskam to wycisne jak cytrynę :tak::tak::tak::-D:-D:-D

dobrej i owocnej nocki życzę ;-);-);-)

Dzień dobry:happy2:.Pogoda niezbyt ale lepsze to niż upał albo burze.M pojechał na malowanie:tak:,Julu jeszcze śpi :szok:a Olek przeciąga się na wyrku:-D.Kolejny nudny dzień:confused:.Zapowiadali na jutro ładną pogodę a w necie pokazują,że padać będzie :baffled: a tak do Edenu bym chciała pojechać odpocząć:cool:. www.mojeden.pl
A tu coś na moje cztery 4;-):tak:
20090127203640_kawa.jpg
ciasto%20czekoladowe.jpg

drinki.jpg

Witam kochane!
juz is tlumacze.wczoraj poszlam do mamy,potem byl niezla burza.wpadla kolezanka z mezem i corka i dopiero po 21 pojechali.wiadomo myscoe itd....
no i po 23 poszlam spac bo padneita bylam.

u nas pogoda calkiem ladna .jest nawet cieplo mimo tych 15 stopni na termometrze,ale u mnie zawsze jest 2-3stopnie chlodniej niz gdzie indziej w mrozach.
swieci sloneczko,jest troche chmur.
moj polecial na fuche wiec jestesmy same w domu.dopije jkawe i biore sie za sprzatnaie

jutro jak nic sie nie zmieni jade z dziewczynami do kolezanki i wroce w poniedzilaek:-)
odzyje troche

Witajcie !!!
bardzo przepraszam za moja nie obecnosc ale teraz mam sporo rzeczy na glowie...
moi rodzice wyjezdzaja dzisiaj wieczorem na wakacje a ja bede mieszkala teraz u nich na 2 tyg i te pakowanie ... :szok::szok: tyle siatek sie nazbieralo a to tylko 2 tyg :sorry2::sorry2:
jeszcze ostatnie zalupy do lodowki - bo cos tam nam zostawili... ale nie na dlugo :blink:
a wczoraj w nocy to obudzilam sie kolo1 z takim bolem brzucha ze myslalam ze lzy mi grochem poleca... zwijalam sie na tym lozku - zaraz przy pomnial mi sie bol przy porodzie brrrr az mi ciarki przeszly... potem sie uspokoilo i znow...... a potem kolo 2 dostalam biegunki - mysle ze czyms sie zatrulam :sorry2:
juz wszystko jest ok
no a 28 lipca mam wizyte u gina - juz sie nie moge doczekac :-D:-D:-D

ok ide dalej sie pakowac :cool2:

Witam porannie
Po pierwsze jade
Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe :-p
A nie ma któraś na zbyciu niebieskiej parasolki, albo pasującej do niebieskiego wózka? Zawsze taniej może niż nówka, a co to się zniszczy...

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg

Dołączam się, serdeczne życzenia

reklama
Hej dziewczynki.Raczej teraz nie poodpisujebo nie mam za bardzo czasu. Siadłam na chwilke żeby kawke wypić. Wczoraj kupiłam 15kg czarnej porzeczki i dzisiaj robie soki. A wogule to wczoraj uświadomiłam sobie że mija mi już 20 tygodni macieżyńskiego i to w przyszłym tygodniu wiec muszę szybko o wychowawcze. ale sie obudziłam z tym maciezynskim. masakra. A Sebek był wczoraj strasznie nieznośny:baffled:

Do góry