Marta1981
Rodzyneczka
To niezła okazja Ci się trafiła200 zl z nowym materacema łóżeczko jak nowe i pachnie nawet jescze nowością
![]()

Moje się wściekają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niezła okazja Ci się trafiła200 zl z nowym materacema łóżeczko jak nowe i pachnie nawet jescze nowością
![]()
malinka ależ Ty teraz zapracowana jesteś.:-)
Ja jakoś powoli układam sobie grafik codzienny no i idzie do przodu po woli.
Wróciłam teraz z Jagi i zaraz po małego znów muszę iść ,bo kończy o 12.
Potem na szybkie zakupy i powrót ,żeby na 13 na masaż zdążyć.
Wstawię zupkę jakąś w międzyczasie ,pranie włączę ,bo małego do basenu wyeksmituję na taras to znów znajdę chwilkę dla siebie.
O 15 znów masaż i po masażu może pójdziemy na obiecany plac zabaw.:-)
Na 17 musimy być w domku,więc ciężko będzie,ale damy radę.
To teraz już wiecie jaki mam plan dnia.
Teraz codziennie rano muszę go układać w zależności od pogody ,małego i mojego nastroju i elementów towarzyszących.
Na razie uciekam.
a jak kubulec podchodzi do tych masaży???chętny jest?????
.
mlenko wróciłaś super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam Was po długiej przerwie , przepraszam ,że się tak długo nie odzywałam i dziękuję Wam , za zaqinteresowaniie
Wczoraj późnym wieczorem wróciłam z Lenką do Warszawy , nie mogę się tu odnaleźć po 3 tyg. tam pełno ludzi a tutaj znów same , juz mi brakuje mojjej siostry .
Lenka w tym czasie zrobiła wiele postępów . oczywiście smiga juz po czterech bardzo pewnie , stoi sama na nogach bez trzymania a jak sie czegoś może chwycic to na nózkach się przesuwa
Do końca lata się stą przerpawadzamy. Uzgodniłam z matką w końcu jak to będzie wyglądac do czasu aż nie załatwimy formalności mieszkaniowych , więc będziemy mieszkac w ich mieszkaniu razem z moją siostrą a matka z ojczymem będa na działce w domku , to normlany murownay domek z pełnym wyposazeniem więc nie ma problemu .
Lena na działce to miała raj jak tam chodziłysmy mogła zasuwac po całej trawce pełno zabawek , malutki basenik dla niej a tutaj niestety tylko spacery po osiedlu
Strasznie się za Wami stęskniłam , nie mam szans nadrobić tego co pisałyście ale jak już Lena pójdzie spać wieczoprem to się postaram jak najwięcej p[oczytać![]()
super że ojczym chce pomócza chwilę idę z nia na spacer bo ona tutaj za dużo rozrabia , do konca lipca musimy zabrac z tego mieszkania wszystkioe meble i rzeczy nie wiem zupełnie gdzie mam to wstawić na ten miesiąc chociaż do naszej kawalerki się nie zmieszczą meble z 2 pokoi
a na razie nie mam transportu zeby to przewieźć gdzieś do swarzędza ,
cięzko to zorganizować i tutaj nie ma nam kto pomóc , mój ojczym powiedział że moze wziąć jakiś urlop i pomóc nam poprzenosić ale pytanie na razie gdzie to przenieść...
Już bym chciała żeby było po tym całym zamieszaniu
No tak ogólnikowo chciałam wiedzieć, bo to ostatnio zdiagnozowali u tej mojej Beci. Widziłam na spotkaniu w Sieradzu, że cos nie bardzo i to by się zgadzało, co tu piszą.Dzięki AS.Lunka Tu masz nieco więcej objawów opisanych.
Padaczka skroniowa? - Forum Medyczne
i tu fragment z forum
Napady częściowe z objawami złożonymi. W przeciwieństwie do poprzednich napady te przebiegają zwykle z zaburzeniem świadomości, choć nierzadko tylko z jej przymgleniem. Oznacza to, że pacjent w czasie trwania napadu może częściowo odbierać i zapamiętywać bodźce płynące z otoczenia, a nawet reagować na nie w sposób zupełnie właściwy. Te napady ce****ą się szczególnym bogactwem objawów; ich źródłem są zwykle nadmierne wyładowania bioelektryczne, pojawiające się w płacie skroniowym (stąd potoczna nazwa "napady skroniowe").
Witam!
Objawami padaczki skroniowej, są w szczególnosci zaburzenia orientacji, kłopoty z pamięcią, zaburzenia dotyczące komunikacji słownej oraz zaburzenia koncentracji. Padaczka skroniowa musi być koniecznie leczone, gdyż możźe ona doprowadzić do upośledzenia pamięci. Można ją wykryć za pomoca badania EEG, rezonansu magnetycznego i tomografii komputerowej głowy. Lekarz neurolog przeprowadza takze wywiad lekarski. Dzięki badaniom, lekarz jest w stanie potwierdzić padaczke i ją odpowiednio leczyć. Pozdrawiam.
Dr.Hab.n.med. Sylwin Niemiec, neurolog, neurochirurg
Mlenko, kochana, no jesteś nareszcie, leż się stęskniłam za Tobą, nie uwierzysz!!!Witam Was po długiej przerwie , przepraszam ,że się tak długo nie odzywałam i dziękuję Wam , za zaqinteresowaniie
Wczoraj późnym wieczorem wróciłam z Lenką do Warszawy , nie mogę się tu odnaleźć po 3 tyg. tam pełno ludzi a tutaj znów same , juz mi brakuje mojjej siostry .
Lenka w tym czasie zrobiła wiele postępów . oczywiście smiga juz po czterech bardzo pewnie , stoi sama na nogach bez trzymania a jak sie czegoś może chwycic to na nózkach się przesuwa
Do końca lata się stą przerpawadzamy. Uzgodniłam z matką w końcu jak to będzie wyglądac do czasu aż nie załatwimy formalności mieszkaniowych , więc będziemy mieszkac w ich mieszkaniu razem z moją siostrą a matka z ojczymem będa na działce w domku , to normlany murownay domek z pełnym wyposazeniem więc nie ma problemu .
Lena na działce to miała raj jak tam chodziłysmy mogła zasuwac po całej trawce pełno zabawek , malutki basenik dla niej a tutaj niestety tylko spacery po osiedlu
Strasznie się za Wami stęskniłam , nie mam szans nadrobić tego co pisałyście ale jak już Lena pójdzie spać wieczoprem to się postaram jak najwięcej p[oczytać![]()
No widzisz, super, znalazłaś sposób.powiem wam że o wiele łdniej mi je,nie ma żadnych problemów i co najważniejsze już nie marudzi przy jedzeniu.zrobiłam wieksze odstepy między jedzeniami i sama woła i je bez gadania.ostatnio na kolacje zjadła prtzecież 1,5 duzej kanapki az byłam w szoku.i nie daje jej za duzo przegryzek żeby sie nie zapychała i pomaga.i nie musze sie już denerwowac że za mało je i ze marudzi.jeden problem z głowy![]()
No widać zasłużyły:-);-)Moje się wściekająi telewizor za karę im z prądu wyłączyłam (wredna matka ze mnie,co
?)
![]()
mniam pyszny obiadek maszmlenko wróciłaś super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super że ojczym chce pomóca może tymczsowo jakiś garaż u znajomych???????
a my wróciliśmy z zakupów i spaceru i to biegiem bo lunełoantonio szykuje się chyna do snu więc super bo zrobie sobie obiadzio
a dzisiaj mój ulubiony obiadek ziemniaczki +jajko sadzone+kalafior+maślanka
jami
Te mam taką nadziejęMedea cieszę się, ze łóżeczko takim strzałem się okazało, nie drogo, pięne i w dodatku nic nie zniszczone. Twojej fasolinie, jak już nie będzie fasoliną bedzię w nim milusio.
Dobra, ide a tego kwiatka się wziąć , bo jak mi padnie do końca, a to już niedaleko to się załamie.
kurcze to serio drożeje...dobrze by było mieć teraz kaskę i zamówićTe mam taką nadzieję
Kurcze teraz ogladałam pościel ta która Wam kiedys pokazywałam jaka chce i widze ze drożeje z tygodnia na tydzienwidocznie wchodili na rynek bo jak na poczatku znalazlam ta posciel to 13 elementów kosztowało okolo 170 zl a teraz 230
pościel do wózka 4 elelemnty( z wypelnieniem) kosztowała 35 teraz 44
i zastanawiam sie do ilu dojdzie jak bede chciala ja kupic![]()
kochana mój 10 latek jeszcze potrfi coś za łóżko wrzucićMedeuska,pieczareczki,pycha ,w niedzielę teściowa faszerowane robiła a mi już powoli bokiem wychodzą,od tej sprzedaży;-).
Olek za sernik się dorwał i przyłapałam go na rzucaniu rodzynek na dywan,jakby talerzyka nie miał na stole,te dzieci mnie w końcu dobiją.