reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo jestem;)
mojego p uspalam:cool2::cool2::cool2::cool2:
dzieci tez spia wiec przyszlam poczytac;)

poki co na dworze 23stopnie,w dzien bylo 32w cieniu.a ja sie usazylam calkiem ladnie:cool2::-D
ogolnie dzien lekkiego lenistwa:-)

Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.
Padłam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jak ja to przeżyję :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Oto mój plan

poniedziałek:

1. dogoterapia
2.dogoterapia
3.metodyka szkolenia psów
4.metodyka...
5.metodyka...
6.metodyka...
7.metodyka...
8.metodyka...

wtorek:

6x metodyka...
2x dogoterapia

środa:

6 x psychologia niepełnosprawności
2 x dogoterapia

czwartek:

4 x praktyki
4 x psychologia

piątek:

4 x praktyki
4 x dogoterapia

sobota:

2 x psychologia
6 x fizjoterapia

niedziela:

3 x praktyki
5 x fizjoterapia
Jak padnę to będziecie miały znajomy pogrzeb :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Jeśli jakimś cudem uda mi się zaliczyć ten kurs to czekają mnie następne

październik 2009
Warsztaty i szkolenie dla psów dogoterapeutycznych

listopad 2009
II edycja Kursy Podstawy Dogoterapii
zajęcia w systemie weekendowym

grudzień 2009
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

styczeń 2010
Kurs Dogoterapii 2 stopnia

luty 2010
Warsztaty i szkolenia dla psów dogoterapeutycznych

marzec 2010
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

To tyle ode mnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale mi się zachciało :-D:-D:-D:-D:-D
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....:-D:-D:-D:-D:-D
ŁAŁ...... skont ty masz na to wszystko siłe i cza. A morze u Ciebie doba jest dłuższa:-):-):-)

Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmy :szok: i koło MacDonalda;-):tak::-D:-D:-D(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem:-p;-):tak:).

Od lekarzy wyrwali parę groszy odszkodowania:tak:,ale ważne że dziecko żyje.
Możecie się na mnie obrazić za to co :sorry2:napiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje:no: a jak trzeba na spacer to przecież ręka mu uschnie jak wózek popcha:sorry2::tak::baffled:.Dlatego chama nie trawię:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::no:.

O tej porze to ja w pociągu 25km od domu byłam z chłopakami;-):tak:.

Oj,zjadłabym takich placuchów;-):tak::tak:.
Mini relacja z dziesiejszego spotkania(to fotki z Aluśki,aparatu,ja zgram jutro,bo wykończona)
Juleczek na zjezdżalni:biggrin2::biggrin2:
20h3cpy.jpg

Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem :-D:-D:-p
2mflo36.jpg

a to cała ferajna:biggrin2::biggrin2:
35byvl2.jpg
A ten szwagier to rzeczywiście cham!!!
Dzieciaki super, Juleczek boski.

A tak wogulę to witam na nocce. U mnie wszyscy śpią, ja jeszcze chwilę posiedzę i idę się kompać.
u nas dziśaj pod bidulem jakaś impreza i poszłam z dzieciakami i koleżanką. Były jakieś wojskowe maszyny więc Seweryn wniebowzięty.

zazdroszczę takiego placu zabaw:tak:to teraz pewnie dzieci tylko tam będą chciały chodzić codziennie:-D

moi przy domu na podwórku też mają tylko na placu zabaw towarzystwo:-D:tak:

a takie coś mam przy domu tylko jest już zamontowana zjeżdżalnia i huśtawki
mąż zrobił:tak::tak::tak:
8a1b517be1a46c26med.jpg

ja Weronike malo prowadzalam.musiala sobie sama radzic:cool2:
no chyba ze na dworzu.
latala przy meblach i na czworaka a potem jakos sobie poradzila,nawet nie wiem kiedy zaczela sama latac:-)

u mnie też dzieci musiały sobie same radzić:zawstydzona/y::sorry2:bo ja praca dom...i same sobie radziły. Ania zaczęła chodzić na roczek a chłopaki na 10 miesięcy:szok::tak:

a u nas na plac ostatnio przychodzą taki paniusie że się przenoszę na inny bo jak widzę że dzieci na karuzelę nie mogą bo sie im w głowie zakręci do piasku nie bo się wybrudzą(a piasek świeżo zmieniony) na huśtawkę mamusia sadza ale najpierw całą ją mokrą chusteczką wyciera i ogólnie jakieś skopane julka nie ma sie z kim bwić bo julka ma kaszel astmatyczny jak dużo biega i się zmęczy i mamusie patrzą na nią i na mnie jak na ufo to po co mi to już im mówiłam że ten kaszel nie zaraża julia zakrywa buzię albo najczęściej odwraca się od dzieci jak ma napad kaszlu a i tak traktująją jak trędowatą:-:)-:)-(więc dziś idziemy sobie na inny placyk:tak:

ja to nazywam wyższa pierdolencja...nie ruszaj bo się ubrudzisz, nie wychodż bo spadniesz:no:
DZIECI SĄ ALBO CZYSTE...ALBO SZCZĘŚLIWE!!!
Na mnie to czasem dziwnie patrzą że się nie boję a ja uważam że jak się nie przewrócą to się nie nauczą:tak:

c
dzisiaj idę z Misią na fiberoskopię, trzymajcie kciuki:tak::tak::tak:będzie ciężko, ale obiecałam jej , że jak będzie grzecznie siedzieć i pozwoli sobie zrobić badanie to kupię jej wymarzonego różowego jednorożca:tak::tak::tak::tak:mam nadzieję, że jakoś pójdzie

miałam pytać co to za badanie:sorry2:ale już się doczytalam:tak:

ja wogole wczoraj powiedzialm ze mam gdzies wszystko prasowanie tez stoi zamierzam tylko poskladac bo i tak ja sie nastoje naprasuje a i tak wyciagnm z szafy jak psu z gardalła szkoda mojej pracy Zaraz nastwie zupkę i nie zamierzam sie przemęczac bo i tak nic mi sie nei chce :zawstydzona/y::tak:

ZDROWE PODEJŚCIE:tak::tak::tak:

jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mam :tak::tak:a adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek:-D:-D:-Dno co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest:cool2::cool2:

:-D:-D:-D:-Ddzieci są szczere do bólu:tak:

musze pomalu zaczac wyciagac rzeczy ktore biore zebym potem polowy nie zapomniala:-D:-D:-D

ja to zawsze przed wyjazdem spis robię bo potem to bym połowy rzeczy nie wzięła:-D

A ja właśnie wyszłam z basenu Kubusiowego.:-D:-D:-D:-D
Wcale nie taki mały ten basen jest ,więc skorzystałam z tego,że cieplutko i piękne słoneczko.:-D:-D:-D:-D

ja to bym się chętnie popluskała...ale się basen przedziurawił:-:)-:)-( ale mam cynk że chrzestni chcą dzieciom kupić na Anny i Krzysztofa;-)

Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.

To tyle ode mnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale mi się zachciało :-D:-D:-D:-D:-D
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok: Ale trzymam kciuki &&& dasz radę:tak::tak::tak:

cześć dziewczyny ja tak na moment, mam szybkie pytanie w jakim wieku dzieciom wypadają mleczaki????????????? i błagam o szybką odpowiedź:tak::tak:

mojej Ani wypadł pierwszy w zerówce czyli jak miała 6 lat

to tyle! pozdrawiam!

cześć kobietki;-) ja jak zwykle wpadam jak po ogień, w domu nawet kompa nie włączam ciągle jest coś do zrobienia, taki dom ma swoje plusy i minusy i chociaż plusów jest znacznie więcej to minusem jest brak czasu na bb:-:)-:)-:)-(
wczoraj znów miałam gości a potem jeszcze przebierałam wiśnie bo mi teściowa zerwała na przetwory, nie chciało mi się już nic z nimi robić to pomroziłam w woreczkach będzie w zimie na kompot:-D:-D:-D:-D

Agunia przywykniesz do tej roboty:-)
ale co fakt to fakt ze jest tego wieej niz w bloku bo wokol domu zawsze jes cos

agnes ale mieliście świetny wypad:tak::tak::tak:a o komarach we wrocławiu ostatnio mówili w rmf że to plaga po tych deszczach a miastu brak pieniędzy na odkomarzenie całości miasta:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
as zaraz idę bloga czytać:tak::tak:
moje dzieci grały na kompie antoni spał to i ja drzemkę uciełam:tak::tak:od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D
nawet moje dzieci sprawdziły czy się zupka antoniego ugotowała i wyłączyli kuchenkę co by się nie spaliła:szok::cool2::cool2:

no prosze jak milo
a jak mozna odkomarzyc miasto??????????????????

i zaczeło u mnie padać :tak::tak::tak::tak: było to do przewidzenia bo straszna duchota,może powietrze zrobi sie lepsze,bo paść mozna.moje dwa serducha nadal śpia:tak::tak::tak:

u mnie jest oberwanie chmury,leje jak z cebra :tak::tak::tak::tak: i burza idzie duzymi krokami do mnie,błyska się i grzmi coraz bliżej :tak::tak::tak::tak:

no wlasnie u mnie na noc zapowidalai niezle burze...
moloby popadac bo nie ma czym oddychac ale burzy w nocy nie lubie
w dzien sporo wialo natych moich peryferiach wiec jeszcze jakos szlo wytrzymac a teraz......

Wtam
Jak zwykle czasu na BB brak i humor masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Znowu dostane wczesniej @

Ty wez nic nie mow bo hja tak licze i jakos w przyszla niedziele powinnam dostac ale taka juz mam ochote na slodycze.....:cool2:

Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmy :szok: i koło MacDonalda;-):tak::-D:-D:-D(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem:-p;-):tak:).

Od lekarzy wyrwali parę groszy odszkodowania:tak:,ale ważne że dziecko żyje.
Możecie się na mnie obrazić za to co :sorry2:napiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje:no: a jak trzeba na spacer to przecież ręka mu uschnie jak wózek popcha:sorry2::tak::baffled:.Dlatego chama nie trawię:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::no:.

O tej porze to ja w pociągu 25km od domu byłam z chłopakami;-):tak:.

Oj,zjadłabym takich placuchów;-):tak::tak:.
Mini relacja z dziesiejszego spotkania(to fotki z Aluśki,aparatu,ja zgram jutro,bo wykończona)
Juleczek na zjezdżalni:biggrin2::biggrin2:
20h3cpy.jpg

Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem :-D:-D:-p
2mflo36.jpg

a to cała ferajna:biggrin2::biggrin2:
35byvl2.jpg

fajne focie;))
a co do szwagrawale Ci sie nie dziwie
szkoda gadac....

cześć dziewczyny ja tak na moment, mam szybkie pytanie w jakim wieku dzieciom wypadają mleczaki????????????? i błagam o szybką odpowiedź:tak::tak:
6-7lat z reguly

jeszcze na moment:-D:-D:-Dnie mogę się odkleić

fiberoskopia jakoś poszłą ale migdał kwalifikuje się do wycięcia, jest pokryty gęstym śluzem i zajmuje 3/4 nosogardła:szok::szok::szok:
:
ojojoj no czasami nie da sie inaczej.ja w wieku 12lat mialam jeszcze widoczny trzevi mifgdal mimo ze nie powinno.ale lekarz stwierdzil ze skoro nie choruje to nie ma co go ruszac,
i moze Misia tez Ci przez to tak czesto chororwala

Własnie dzwonil do mnie M i dopiero wrocil z pracy a szedl na 6 rano:szok::szok::szok:taki maja zapierdal:szok::szok::szok:
Chociaz z drugiej strony ja mam zapierdal przez cała dobe wiec niech pracuje;-):-)

dobrze mowisz dac ci wodki:-D:-D:-D:-D

A tak wogulę to witam na nocce. U mnie wszyscy śpią, ja jeszcze chwilę posiedzę i idę się kompać.
u nas dziśaj pod bidulem jakaś impreza i poszłam z dzieciakami i koleżanką. Były jakieś wojskowe maszyny więc Seweryn wniebowzięty.

no bJadzka milo ze jestes bo myslaam ze znow jestem sama na nocnej zmianie

moja
weronik ajk wstala o 8 tak o 12 juz usnela i spala praiwe 3 godz:szok::szok:
a ja mialam czas sie poopalac:-)

A pokaże Wam jedną fotke

fajny chlopus:-)

moi przy domu na podwórku też mają tylko na placu zabaw towarzystwo:-D:tak:

a takie coś mam przy domu tylko jest już zamontowana zjeżdżalnia i huśtawki
mąż zrobił:tak::tak::tak:
8a1b517be1a46c26med.jpg

u mnie też dzieci musiały sobie same radzić:zawstydzona/y::sorry2:bo ja praca dom...i same sobie radziły. Ania zaczęła chodzić na roczek a chłopaki na 10 miesięcy:szok::tak:

ja to nazywam wyższa pierdolencja...nie ruszaj bo się ubrudzisz, nie wychodż bo spadniesz:no:
DZIECI SĄ ALBO CZYSTE...ALBO SZCZĘŚLIWE!!!
Na mnie to czasem dziwnie patrzą że się nie boję a ja uważam że jak się nie przewrócą to się nie nauczą:tak:

miałam pytać co to za badanie:sorry2:ale już się doczytalam:tak:

ZDROWE PODEJŚCIE:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-Ddzieci są szczere do bólu:tak:

ja to zawsze przed wyjazdem spis robię bo potem to bym połowy rzeczy nie wzięła:-D

ja to bym się chętnie popluskała...ale się basen przedziurawił:-:)-:)-( ale mam cynk że chrzestni chcą dzieciom kupić na Anny i Krzysztofa;-)

:szok::szok::szok: Ale trzymam kciuki &&& dasz radę:tak::tak::tak:

mojej Ani wypadł pierwszy w zerówce czyli jak miała 6 lat

to tyle! pozdrawiam!

ja na podworku mam hustawke,piaskownice i hamak i trzepak:-)

co do tych panius-nie ubiera sie dzieci na plac zabwa w biale rezczy chyba ze sa na tsraty:-)
a moze faktycznie nie maja pralki albo proszku:baffled::-p

no i mialam dpisac jeszcze zedzieci Maliny:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry