Marta1981
Rodzyneczka
Spokojnej nocki dowikla i reszta;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁAŁ...... skont ty masz na to wszystko siłe i cza. A morze u Ciebie doba jest dłuższa:-):-):-)Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.
Padłam
Jak ja to przeżyję
Oto mój plan
poniedziałek:
1. dogoterapia
2.dogoterapia
3.metodyka szkolenia psów
4.metodyka...
5.metodyka...
6.metodyka...
7.metodyka...
8.metodyka...
wtorek:
6x metodyka...
2x dogoterapia
środa:
6 x psychologia niepełnosprawności
2 x dogoterapia
czwartek:
4 x praktyki
4 x psychologia
piątek:
4 x praktyki
4 x dogoterapia
sobota:
2 x psychologia
6 x fizjoterapia
niedziela:
3 x praktyki
5 x fizjoterapia
Jak padnę to będziecie miały znajomy pogrzeb
Jeśli jakimś cudem uda mi się zaliczyć ten kurs to czekają mnie następne
październik 2009
Warsztaty i szkolenie dla psów dogoterapeutycznych
listopad 2009
II edycja Kursy Podstawy Dogoterapii
zajęcia w systemie weekendowym
grudzień 2009
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"
styczeń 2010
Kurs Dogoterapii 2 stopnia
luty 2010
Warsztaty i szkolenia dla psów dogoterapeutycznych
marzec 2010
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"
To tyle ode mnie,ale mi się zachciało
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....![]()
A ten szwagier to rzeczywiście cham!!!Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmyi koło MacDonalda;-)
(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem
;-)
).
Od lekarzy wyrwali parę groszy odszkodowania,ale ważne że dziecko żyje.
Możecie się na mnie obrazić za to conapiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje
a jak trzeba na spacer to przecież ręka mu uschnie jak wózek popcha
.Dlatego chama nie trawię
.
O tej porze to ja w pociągu 25km od domu byłam z chłopakami;-).
Oj,zjadłabym takich placuchów;-).
Mini relacja z dziesiejszego spotkania(to fotki z Aluśki,aparatu,ja zgram jutro,bo wykończona)
Juleczek na zjezdżalni
![]()
Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem
![]()
a to cała ferajna
![]()
zazdroszczę takiego placu zabawto teraz pewnie dzieci tylko tam będą chciały chodzić codziennie
![]()
ja Weronike malo prowadzalam.musiala sobie sama radzic
no chyba ze na dworzu.
latala przy meblach i na czworaka a potem jakos sobie poradzila,nawet nie wiem kiedy zaczela sama latac:-)
a u nas na plac ostatnio przychodzą taki paniusie że się przenoszę na inny bo jak widzę że dzieci na karuzelę nie mogą bo sie im w głowie zakręci do piasku nie bo się wybrudzą(a piasek świeżo zmieniony) na huśtawkę mamusia sadza ale najpierw całą ją mokrą chusteczką wyciera i ogólnie jakieś skopane julka nie ma sie z kim bwić bo julka ma kaszel astmatyczny jak dużo biega i się zmęczy i mamusie patrzą na nią i na mnie jak na ufo to po co mi to już im mówiłam że ten kaszel nie zaraża julia zakrywa buzię albo najczęściej odwraca się od dzieci jak ma napad kaszlu a i tak traktująją jak trędowatą:--
-(więc dziś idziemy sobie na inny placyk
![]()
c
dzisiaj idę z Misią na fiberoskopię, trzymajcie kciukibędzie ciężko, ale obiecałam jej , że jak będzie grzecznie siedzieć i pozwoli sobie zrobić badanie to kupię jej wymarzonego różowego jednorożca
mam nadzieję, że jakoś pójdzie
ja wogole wczoraj powiedzialm ze mam gdzies wszystko prasowanie tez stoi zamierzam tylko poskladac bo i tak ja sie nastoje naprasuje a i tak wyciagnm z szafy jak psu z gardalła szkoda mojej pracy Zaraz nastwie zupkę i nie zamierzam sie przemęczac bo i tak nic mi sie nei chce![]()
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mama adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek
no co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest
![]()
musze pomalu zaczac wyciagac rzeczy ktore biore zebym potem polowy nie zapomniala![]()
A ja właśnie wyszłam z basenu Kubusiowego.
Wcale nie taki mały ten basen jest ,więc skorzystałam z tego,że cieplutko i piękne słoneczko.![]()
Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.
To tyle ode mnie,ale mi się zachciało
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....![]()
cześć dziewczyny ja tak na moment, mam szybkie pytanie w jakim wieku dzieciom wypadają mleczaki????????????? i błagam o szybką odpowiedź![]()
cześć kobietki;-) ja jak zwykle wpadam jak po ogień, w domu nawet kompa nie włączam ciągle jest coś do zrobienia, taki dom ma swoje plusy i minusy i chociaż plusów jest znacznie więcej to minusem jest brak czasu na bb:--
-
-(
wczoraj znów miałam gości a potem jeszcze przebierałam wiśnie bo mi teściowa zerwała na przetwory, nie chciało mi się już nic z nimi robić to pomroziłam w woreczkach będzie w zimie na kompot![]()
agnes ale mieliście świetny wypada o komarach we wrocławiu ostatnio mówili w rmf że to plaga po tych deszczach a miastu brak pieniędzy na odkomarzenie całości miasta
as zaraz idę bloga czytać
moje dzieci grały na kompie antoni spał to i ja drzemkę uciełamod razu mi lepiej
nawet moje dzieci sprawdziły czy się zupka antoniego ugotowała i wyłączyli kuchenkę co by się nie spaliła![]()
i zaczeło u mnie padaćbyło to do przewidzenia bo straszna duchota,może powietrze zrobi sie lepsze,bo paść mozna.moje dwa serducha nadal śpia
![]()
u mnie jest oberwanie chmury,leje jak z cebrai burza idzie duzymi krokami do mnie,błyska się i grzmi coraz bliżej
![]()
Wtam
Jak zwykle czasu na BB brak i humor masakra
Znowu dostane wczesniej @
Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmyi koło MacDonalda;-)
(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem
;-)
).
Od lekarzy wyrwali parę groszy odszkodowania,ale ważne że dziecko żyje.
Możecie się na mnie obrazić za to conapiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje
a jak trzeba na spacer to przecież ręka mu uschnie jak wózek popcha
.Dlatego chama nie trawię
.
O tej porze to ja w pociągu 25km od domu byłam z chłopakami;-).
Oj,zjadłabym takich placuchów;-).
Mini relacja z dziesiejszego spotkania(to fotki z Aluśki,aparatu,ja zgram jutro,bo wykończona)
Juleczek na zjezdżalni
![]()
Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem
![]()
a to cała ferajna
![]()
6-7lat z regulycześć dziewczyny ja tak na moment, mam szybkie pytanie w jakim wieku dzieciom wypadają mleczaki????????????? i błagam o szybką odpowiedź![]()
ojojoj no czasami nie da sie inaczej.ja w wieku 12lat mialam jeszcze widoczny trzevi mifgdal mimo ze nie powinno.ale lekarz stwierdzil ze skoro nie choruje to nie ma co go ruszac,jeszcze na momentnie mogę się odkleić
fiberoskopia jakoś poszłą ale migdał kwalifikuje się do wycięcia, jest pokryty gęstym śluzem i zajmuje 3/4 nosogardła
:
Własnie dzwonil do mnie M i dopiero wrocil z pracy a szedl na 6 ranotaki maja zapierdal
Chociaz z drugiej strony ja mam zapierdal przez cała dobe wiec niech pracuje;-):-)
A tak wogulę to witam na nocce. U mnie wszyscy śpią, ja jeszcze chwilę posiedzę i idę się kompać.
u nas dziśaj pod bidulem jakaś impreza i poszłam z dzieciakami i koleżanką. Były jakieś wojskowe maszyny więc Seweryn wniebowzięty.
A pokaże Wam jedną fotke
moi przy domu na podwórku też mają tylko na placu zabaw towarzystwo
a takie coś mam przy domu tylko jest już zamontowana zjeżdżalnia i huśtawki
mąż zrobił
![]()
u mnie też dzieci musiały sobie same radzićbo ja praca dom...i same sobie radziły. Ania zaczęła chodzić na roczek a chłopaki na 10 miesięcy
ja to nazywam wyższa pierdolencja...nie ruszaj bo się ubrudzisz, nie wychodż bo spadniesz
DZIECI SĄ ALBO CZYSTE...ALBO SZCZĘŚLIWE!!!
Na mnie to czasem dziwnie patrzą że się nie boję a ja uważam że jak się nie przewrócą to się nie nauczą
miałam pytać co to za badanieale już się doczytalam
ZDROWE PODEJŚCIE
dzieci są szczere do bólu
ja to zawsze przed wyjazdem spis robię bo potem to bym połowy rzeczy nie wzięła
ja to bym się chętnie popluskała...ale się basen przedziurawił:--
-( ale mam cynk że chrzestni chcą dzieciom kupić na Anny i Krzysztofa;-)
Ale trzymam kciuki &&& dasz radę
mojej Ani wypadł pierwszy w zerówce czyli jak miała 6 lat
to tyle! pozdrawiam!