reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Super focie:tak::tak::tak:
80 pierogów z mięchem skleiłam teraz tylko ugotowć i szamać:tak::tak:
idę do rowu zobaczyć tą sukienkę:tak::tak::tak::tak:
Ale bym sobie zjadła pierogi:tak::tak::tak:
Ja zaraz zrobie pizze i bedziemy sie obzerac:-);-)
smacznego sniadania!:-D:-D:-D
jA wlasnie pozarlam pol czeko;ady....:zawstydzona/y:
chyba mnie @ dogania albo co:confused:
Mnie tez @ dogania niby ma przyjsc w poniedzialek ale chyba przyjdzie z lekka wczesniej:wściekła/y:

My juz jestesmy po wypadzie na basen:tak::tak::tak:Było super,woda cieplutka:tak:Dzieciaki mega wybawione i wykapane:-)
Klaudia zaliczyła pierwsze "topienie":-D:-D:-DTak wariowała w takiej zabaweczce do plywania ze sie razem z nia przewrocia i wyladowała w niej ale do gory nogami takze wystawały tylko Klaudi nogi

Wszyscy sie troszke opalilismy.Jak jutro pogoda dopisze to znowu pojedziemy na basen:tak::tak::tak:

Zaraz ide zrobic pizze i bedziemy jedli:tak::tak::tak:

MALINUS
Fajnie by bylo gdyby udało Wam sie z tym mieszaknkiem w TBS

hej dowikluś:happy2:
beatko budować to za dużo powiedziane :baffled:chcemy działkę rekreacyjną a tam postawić domek ale taki najlepiej całoroczny co by characzu za wynajem nie płacić albo to w tbs:tak::tak:
mykam pod prysznic i do pracki dziś pierwszy raz w casto:tak:

80 pierogów z mięchem skleiłam teraz tylko ugotowć i szamać:tak::tak:
Oj tylko smaka mi robicie,niedobre;-):-D:-D:-D.
My po wizycie u kuzynki,Julu padł a Olek po drodze wywrócił się i NOGĘ ma chorą:dry:.Jutro do pediatry śmigamy z wynikami z robaków i po skierowanie do neurologa do Lublina bo ta nasza chełmska to olewkę zrobiła :wściekła/y::angry::angry::angry: i że niby przez 3 m-ce ma się polepszyć bez żadnych zabiegów czy dodatkowych badań:confused::baffled::sorry2:.

hej dowikluś:happy2:
beatko budować to za dużo powiedziane :baffled:chcemy działkę rekreacyjną a tam postawić domek ale taki najlepiej całoroczny co by characzu za wynajem nie płacić albo to w tbs:tak::tak:
mykam pod prysznic i do pracki dziś pierwszy raz w casto:tak:
Z ta działka i domkiem to jest super pomysł:tak::tak::tak::tak:
Oby Wam cos z tego wypalilo:-)

MARTA
Mam nadzieje ze z ta noga to nic powaznego:baffled::tak::tak::tak:

My juz najedzeni i teraz mlodzi sa w miare grzeczni:baffled::baffled::baffled:wiec korzystam na maksa relaksujac sie przed laptopem:-);-)

dowilka,na nodze to tylko skóra starta i krew prześwituje:tak: ale afera na pół osiedla:szok:- ja mu nie kazałam skakać:no:.
Julu jeszcze śpi,hrabiego nie ma :-pa Olka pogoniłam ziemniaczki ze śmietanka zjeść:tak: a sama z zsiadłym mlekiem zjadłam:cool2:.Gary się myją i pralka czeka na nastawienie.

No to ja juz 5 pran zrobilam i nawet poprasowalam polowe nastepna polowe wieczorem no i musze zaczac sie pakowac:tak::tak::tak: Nawet z wozka wszystko posciagalam i wypralam ciekawe tylko czy dam rade potem zalorzyc bo bylo bardzo skomplikowane:baffled::baffled::baffled::baffled:

ANABUBA jutro wyjezdzamy:tak::tak::tak: wiec od jutra dziewczyny przez tydzien mnie nie bedzie a nastepne 3 tygodnie to bede na kompie u rodzcow:tak::tak::tak:

Ja sobie posprzatałam całą chate i pomyłam podłogi:tak::tak::tak:Wziela sie za porzadki u mlodego bo co Mu posprzatam to znowu ma syf:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz pije sobie capucinko:tak::-)

MARTA
Aha:-DMyslalam ze rzeczywiscie cos sie stało:tak:

A&E
Dobrze ze pozniej bedziesz miala internet.

Ja ostatnio bardzo malo piore,bo mlodzi prawie cały dzien sa w samych gaciach

reklama
Do góry