reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale sie stesknilam za Wami:cool2:
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolony:tak:A dzis juz z rana mi gada o tym prezencie:-D

reklama
ale sie stesknilam za Wami:cool2:
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolony:tak:A dzis juz z rana mi gada o tym prezencie:-D

dzieci:-D
a to Twoj chrzesniak?
a jaka wodka w koncu na wesele?

dzieci:-D
a to Twoj chrzesniak?
a jaka wodka w koncu na wesele?

nie to nie chrzesniak ale ja jemu lubie kupowac prezenty zreszta moja siostra mojej Lsali non st5op cos kupuje hehgehe i chyba obie juz tak mamy z tymi prezentami:-D

Oczywiscie z wodka nie przegadalam mojego ale stwierdzil;am ze dziury nie bede wiercila bo on placi za cale wesele wiec odpuszczam choc przed samym zakupem jeszcze go zapytam:-p

Jeszcze z mama sie pogryzlam troche bo mi zaczela gadac ze Ona mi na sukienke da a my nie chcemy od rodzicow pieniedzy.
Moj chce sam zaplacic za wszystko chyba by mnie zatluk jakby sie dowiedzial ze wzielam kase od mamy:baffled:

nie to nie chrzesniak ale ja jemu lubie kupowac prezenty zreszta moja siostra mojej Lsali non st5op cos kupuje hehgehe i chyba obie juz tak mamy z tymi prezentami:-D

Oczywiscie z wodka nie przegadalam mojego ale stwierdzil;am ze dziury nie bede wiercila bo on placi za cale wesele wiec odpuszczam choc przed samym zakupem jeszcze go zapytam:-p

no niby sam placi ale jestescie rodzina wiec tak jakbyscie razem za to placili,czyz nie?
no chyba zejest inaczej i was stac to ok

Witam
Dzien znowu zapowiada sie super wiec zaraz szykujemy sie i jedziemy na basen:tak::tak::tak:
Jak wrocimy do domku to szybki obiade i jedziemy do siory na urodzinowa kawke:-)

ANKA
Super ze zajrzalas

reklama
Do góry