reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-) dzionek zapowiada sie gorący posiedzimy w chlodnym mieszkanku :tak:a wyjdziemy wieczorkiem nie ma co sie prażyc :baffled: prac domowych jak nigdy nie mam wszystko porobione można wypic kawke zjesc owsiankę ;-)i poczytac troche sobie troche Gabi :-D:-D
MIŁEGO DNIA KOBIETKI :-)

Witam w upalny dzionek!
jak ja dotralam to jak zwykle zadnej nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
neurolg?
chyba cos przegapilam:baffled:
na mnie tez czeka prasownaie i jakos sie zebrac nie moge....
Olkowi opada powieka górna w prawym oku - prawdopodobnie wrodzone:confused: (dysfunkcja dźwigacza powieki) i nasza neurolog nic mu nie zleciła :no: a wcześniej mówiła o tomografii :tak: a teraz kazała za 3 m-ce się zarejestrować:eek:.Być może czeka nas operacja plastyczna:tak:.

zaraz zabieram się za prasowanie mam tego 3 kosze:szok: :szok: :szok:no nic trzeba dziś choć troszkę bo cay weekend mnie nie będzie w domku jutro od 6.30 do 2o.30 a s niedzielę od 8.30 do 18:szok::szok::szok::szok::szok:
dobra to narazie odpadam papapapapapapapap:-D:-D:-D
Nie jęczeć nad prasowaniem:wściekła/y::angry::angry:;-):tak:,bo ja mam pralkę na 8 kilo wsadu i pomyślcie jak mi z 4pralek się zbierze:szok::tak::-D.

Witam z rańca :-)
Jakie rano;-),toż to świt:tak::-D:-D:-D.

Jeszcze z mama sie pogryzlam troche bo mi zaczela gadac ze Ona mi na sukienke da a my nie chcemy od rodzicow pieniedzy.
Moj chce sam zaplacic za wszystko chyba by mnie zatluk jakby sie dowiedzial ze wzielam kase od mamy:baffled:
Nie znasz powiedzenia:"Bierz póki dają i dawaj póki biorą":sorry2:;-):tak:.Ja swemu nie o wszystkim mówię:no::-p.

Hihi, ja też wczoraj robiłam gołąbki z ryżem, ale albo przepis znalazłąm do bani, albo ryż. PIsali, że tyle ile mięsa wagowo tyle ryżu, no to miała ja kilo mincha, ugotowałam prawie kilo ryżu ( Anabubka, po prostu bierzesz dużu gar, lejesz duuużo ososlonej wody i się zmieści, hihi). Wrzuciłam mincho do michy, doprawiłam, jajo itp, odcedzam ryż a tu z 5 razy tyle go nich mielonego. No reszte niezuzyta zamrozilam, bo szkoda wyrzucać, bedzie do ryzu po meksykansku jak wroce.

No to spadam. Trzeba się uszykować.
Papatki
Oj Lunka Lunka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pół na pół dajesz ,ale ryż już ugotowany :-D:-D:-D:-D
A ja wogóle bez ryżu robię .U mnie z samym mięsem wolą tak jak mielone tylko w kapuście są moje gołąbki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ryż na ogół po gotowaniu jest razy 4 większa porcja :tak:;-):-D:-D:-D

No to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo:szok::szok::szok:
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcic :baffled::baffled::baffled: trzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
Lepiej teraz niż w podróży

No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)

wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
super ,że naprawią.

elloooo:-)
cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka:wściekła/y:
Ale teraz mi sie udalo jupppppiiiii
Ciekawe ile odpoiwedzi napisze:baffled:
U nas dzis upal juz wszyscfy nie spia bo nie da sie spac:cool2:
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtu:baffled: wiec odpuscilam sobie:-D
Dla relaksu bylam sobie na pedicure:sorry2:

Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toast:tak:Ozdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna:-D

Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem:happy2:

...ciekawe czy to wysle:confused:
Witaj Aniu.
Fajny dzionek się u Ciebie zapowiada :-D:-D

Witam piątkowo.
Ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz idę do mamy.
Po za tym mam dziś imieniny ,więc pewnie wieczorkiem ktoś wpadnie i coś muszę naszykować.
Na taki upał to chyba tylko sałatki jakieś zrobię.
Miłego dnia.

Witam Was laseczki:-)
dzisiaj tak późno bo od rana wzielam sie za sprzatanie- dzisiaj sie obudzilam o 5- M sie przebudził- śnil mu sie mój poród i od razu jak sie obudzil to prrzyleciał mnie przytulić hhihi
On biedny chyba to bardziej przeżywa niż ja:cool2:

Wczoraj wlasnei od laski u gina sie dowiedzialam ze u nas w Żorach nie ma podobno ZZO:baffled: i sie wściekłam i mam nadzieje ze przenosze i pojade na wywołanie do Rybnika...bo jak bede sie meczyc w żorach to.......:sorry2::sorry2:

Wczoraj obcileam mojego- zawsze 10 zł zaoszcedzone:-D nawet mi to wyszło- z czasem to perfekcji dojde:-D:-D

Lepiej niz ostatnio wiec nastepnym razem bedzie juz professional:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

No i poszlismy sobie wieczorem na spacerek-ogolnie fajny dzionek wczoraj miałam:tak:

Dzisiaj już pewnie Patryk wróci od babci wiec koniec spokoju do powrotu M:sorry2::-D:-D:-D

helo.
jestem i ja
dobrze malina ze sie dopytalam Ciebie ile teg ryzu bo bym zrobila jak Luna:-D:-D:cool2:

moja panny jeszcze spia a ja przez ten upal spac nie moge.
na dworzu20stopni i przyjemny waiterek ale dom tak jest w srodku ugrzany ze mimo otwartych okien nadal parówa:angry:

chcielismy lata to mamy:-p

chyba biedlugo wezme sparze ta kapuste i zobaczymy co mi wyjdzie:-p
mniam mniam wyślij mi kurierem troche jak zrobisz:cool2::cool2::cool2:

No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)

wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
no i super- zazdroszcze- my juz 2gi rok nigdzie na wakacje nie wyjeżdzamy- pieprzone pieniądze:baffled::baffled::baffled:
zobaczymy co bedzie za rok- ju nieodpusce cholera choćby gdzies bisko tylko nad wode ale zawsze cos a nie tylko siedzenie w domu:sorry2:

cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka:wściekła/y:
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtu:baffled: wiec odpuscilam sobie:-D

Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toast:tak:Ozdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna:-D

Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem:happy2:

No kochana ja juz sie doczkac nie moge:tak::-p:-p

ja jak przyjechalam zagladam mamie do zamrazarki a tam golabki mniammmm odrazu odmrazalam:-D:-D
mmmmmniam kurde ale mi smaka na goląbki robicie:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam :-)

Siedzę nad otwartą walizką i zastanawiam się co jeszcze brać, a co się nie przyda. :sorry2:
Jutro o tej porze będziemy na lotnisku w Balicach :cool2: Już się nie mogę doczekać. A z drugiej strony trochę się stresuję, bo jazda samochodem po Paryżu w godzinach szczytu odrobinę mnie przeraża :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że mój mąż będzie tam jak najwięcej jeździł, no ale czasem będę musiała go zmienić :sorry2:

Prawdopodobnie już dziś nie zajrzę, bo muszę jeszcze dokończyć pakowanie i ostatnie zakupy zrobić. Nie wiem kiedy teraz zajrzę, więc pozdrawiam was wszystkie serdecznie! :tak:
Będę tęsknić :tak:

A jak wrócę to się będę chwaliła :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Buziaki! :-)

As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

Wszystkiego naj!!!!!!:tak::tak:

reklama
No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-)
jupiiii super:-):-)
Malinka kochana no i dobrego czuja mialas :-D:-D:-D:-D:-D
bom ja wróżka:-D:-D:-D:-D

wysłałaś:-D:-D:-Dale fajnie że wpadłaś do nas bo tęskno za tobą:-D:tak::tak::tak::tak:
ale sie stesknilam za Wami:cool2:
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolony:tak:A dzis juz z rana mi gada o tym prezencie:-D
no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupić:tak::tak:
Witam :-)

Siedzę nad otwartą walizką i zastanawiam się co jeszcze brać, a co się nie przyda. :sorry2:
Jutro o tej porze będziemy na lotnisku w Balicach :cool2: Już się nie mogę doczekać. A z drugiej strony trochę się stresuję, bo jazda samochodem po Paryżu w godzinach szczytu odrobinę mnie przeraża :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że mój mąż będzie tam jak najwięcej jeździł, no ale czasem będę musiała go zmienić :sorry2:

Prawdopodobnie już dziś nie zajrzę, bo muszę jeszcze dokończyć pakowanie i ostatnie zakupy zrobić. Nie wiem kiedy teraz zajrzę, więc pozdrawiam was wszystkie serdecznie! :tak:
Będę tęsknić :tak:

A jak wrócę to się będę chwaliła :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Buziaki! :-)
buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bb:tak::tak:

dołączam się do życzeń bo są piękne:tak::tak::tak::tak:

a my po spacerku ale upał taki że uciekliśmy szybko do domku antoni wreszcie zasnoł a coś ni hu hu nie mógł ale śpi ufffff:-D:-D:-D mielońce prawie prawie gotowe:tak::tak::tak:więc mam pauze na kawulca;-)
rano wsio wyprasowałam:tak:wstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka:-D:-D:-D:-D
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto:-D:-D:-D:-D

Do góry