reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No jestem choc na sekundeczke
Wróciłam z sadu ( mala byla u tesciowej i ta nie chciala mnie zwolnic), mala padla po droze jak zabita, na spika w domu ja rozebrala ipolozylam. Pozniej sama na wyskoczylam oststnie rzeczy kupic P tj chleb i napoje.

A&E no cale sczescie ze am naprawia, ale bylby pech. No i tak jest, ale szczescie w nieszczesciu

Oj Lunka Lunka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pół na pół dajesz ,ale ryż już ugotowany :-D:-D:-D:-D
A ja wogóle bez ryżu robię .U mnie z samym mięsem wolą tak jak mielone tylko w kapuście są moje gołąbki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ryż na ogół po gotowaniu jest razy 4 większa porcja :tak:;-):-D:-D
No tak kochana, teraz juz wiem. A nie wiedzialam, bo tez zawsze bez ryzu, ale mojemu takich sie zachcialo, to co bylo robic, w onu dla niego.

As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dołączam sie do zyczen. Dorzuce duzo zdrowia i sily w walce z przeciwnościami losu.

Juz na pewno nie wejde na BB, wiec moje dziołchy dbajcie o siebie i pomyślcie o mnie czasem, tylko nie za duzo, bo bedzie mi sie czkac przy piwku(np:-D)

reklama
Oliwcia się obudziła,posadziłam ja na nocnik i zrobiła siku a pościel sucha super ale jestem juuppiiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D spał mój spioch 3h jakos tak :tak::tak::tak::tak:

zrobiłam antosiowi na obadek dzisiaj klopsiki w sosie koperkowym z piersi indyczej zobaczymy czy mu posmakuje mniemam że tak bo on wszystkożerny:-D:-D:-D
agnes tyś też masochistka jak ja katowałaś się nad żelazkiem:-D:-D:-D:-D
a Oliwka pewnie nie budź jej jak jest taki upał lepiej niech go prześpi:tak::tak:a i dzięki za opinię bo chcę piotrka nakręcić co by antoszce kupić taki lekki wózio bo jak jade sama gdzieś tramwajem to byłoby mi wygodniej :tak::tak::tak:będę sobie na niego ciułała:-D:-D:-D
mniam pyszny obiadek, podaj przepis:-p

Słuchajcie a ja znów w tej bieganinie zapomniałam o śniadaniu.:szok::szok::baffled::baffled:
Idę coś przekąsić :-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok:
ja juz zjadlam 3 śniadania i obiad:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ty nie żartuj sobie tylko mykaj coś zjeść bo nam padniesz tym bardziej że będziesz prasować.dostaniesz klapasa że sie tak głodzisz :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

rozumiem ze jestes zabiegana ale jedz kobieto :-p:-p:-p
Właśnie jem.
Przyszłam do Was z kanapkami a tu jak zwykle żadnej nie ma :baffled::baffled:
a ja muszę sie pochwalić,dzis Oliwka spi w dzień bez pampersa znowu i dziś nie ma jak na razie żadnej wpadki :tak::tak::tak::tak: i w dzień już jej nie będę zakładać :no::no: jest taki upał niech jej tyłek oddycha :tak::tak::tak::tak:
także zakładamy pampki tylko w nocy :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
super
Brawa dla Oliwki

No jestem choc na sekundeczke
Wróciłam z sadu ( mala byla u tesciowej i ta nie chciala mnie zwolnic), mala padla po droze jak zabita, na spika w domu ja rozebrala ipolozylam. Pozniej sama na wyskoczylam oststnie rzeczy kupic P tj chleb i napoje.

A&E no cale sczescie ze am naprawia, ale bylby pech. No i tak jest, ale szczescie w nieszczesciu

No tak kochana, teraz juz wiem. A nie wiedzialam, bo tez zawsze bez ryzu, ale mojemu takich sie zachcialo, to co bylo robic, w onu dla niego.

Dołączam sie do zyczen. Dorzuce duzo zdrowia i sily w walce z przeciwnościami losu.

Juz na pewno nie wejde na BB, wiec moje dziołchy dbajcie o siebie i pomyślcie o mnie czasem, tylko nie za duzo, bo bedzie mi sie czkac przy piwku(np:-D)
dziękuję za życzenia i miłego odpoczynku.:-):-)

Cześć kobitki :tak:

Nie mam czasu na czytanie :-(

Helenka wróciła :tak: wcale się za mną nie stęskniła :baffled: Zmieniłąm fryzurkę a ona mnie nie poznała :szok:

Spędziłam straszny dzień w poczekalni w szpitalu, Niki miała wizytę u okulisty. Oczka zdrowe :-D Chociaż jedno w porządku :sorry2: Za miesiąc kontrola...

As, wszystkiego naj... :tak::tak::tak:

Spadam buziaki:happy2:

Mama Helenki super że oczka Niki są zdrowiutkie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
powinnaś się cieszyć że Helenka dobrze się bawiła i nie tęskniła,jakby z tęsknoty płakała to tez by było źle co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i jeszcze do tego jagody z cukrem i smietana...:zawstydzona/y:

a najlepsze jest to ze znow jestem glodna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj medeuska twój apetyt pobija wszystkich a do tego świetna figurka,normalnie szok :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a może Ty masz blixniaki a nie wiesz o tym co??? :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mama Helenki super że oczka Niki są zdrowiutkie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
powinnaś się cieszyć że Helenka dobrze się bawiła i nie tęskniła,jakby z tęsknoty płakała to tez by było źle co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj medeuska twój apetyt pobija wszystkich a do tego świetna figurka,normalnie szok :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a może Ty masz blixniaki a nie wiesz o tym co??? :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no to raczej niemożiwe:sorry2: bo serducho bije jedno:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
chyba ze ten ich aparat źle wynajduje:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry