luna665
Mama grudniowa 2007
No jestem choc na sekundeczke
Wróciłam z sadu ( mala byla u tesciowej i ta nie chciala mnie zwolnic), mala padla po droze jak zabita, na spika w domu ja rozebrala ipolozylam. Pozniej sama na wyskoczylam oststnie rzeczy kupic P tj chleb i napoje.
A&E no cale sczescie ze am naprawia, ale bylby pech. No i tak jest, ale szczescie w nieszczesciu
Juz na pewno nie wejde na BB, wiec moje dziołchy dbajcie o siebie i pomyślcie o mnie czasem, tylko nie za duzo, bo bedzie mi sie czkac przy piwku(np
)
Wróciłam z sadu ( mala byla u tesciowej i ta nie chciala mnie zwolnic), mala padla po droze jak zabita, na spika w domu ja rozebrala ipolozylam. Pozniej sama na wyskoczylam oststnie rzeczy kupic P tj chleb i napoje.
A&E no cale sczescie ze am naprawia, ale bylby pech. No i tak jest, ale szczescie w nieszczesciu
No tak kochana, teraz juz wiem. A nie wiedzialam, bo tez zawsze bez ryzu, ale mojemu takich sie zachcialo, to co bylo robic, w onu dla niego.Oj Lunka Lunka
Pół na pół dajesz ,ale ryż już ugotowany
A ja wogóle bez ryżu robię .U mnie z samym mięsem wolą tak jak mielone tylko w kapuście są moje gołąbki
Ryż na ogół po gotowaniu jest razy 4 większa porcja;-)
![]()
Dołączam sie do zyczen. Dorzuce duzo zdrowia i sily w walce z przeciwnościami losu.As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Juz na pewno nie wejde na BB, wiec moje dziołchy dbajcie o siebie i pomyślcie o mnie czasem, tylko nie za duzo, bo bedzie mi sie czkac przy piwku(np