reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No hejka. Ja dopiero teraz, bo w taką pogode chcę wykorzystać słoneczko. Dziśaj za puźno wstałam i musiałam pędem w piecu palić na wodę do basenu. Do omku wruciliśmy ok 20. Wcześniej to tylko na jedzonko ale to do teściowej. Wruciliśmy odrazu chłopaków pokompałam i do spania a sama się wziełam za prasowanie ale nie wszystko, jeszcze mi troche zostało:baffled:. Jutro muszę nadrobić trochę w domku bo masakra

Ale żeście napisały w sumie to po łepkach przeczytałam bo oczenta mi się mrużą

No to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo:szok::szok::szok:
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcic :baffled::baffled::baffled: trzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
dobrze że nie w trasie

anabubka bo jak tyle dni grzeje to się poprostu budynek nagrzewa:tak::tak:wiem coś o tym my mieszkamy na poddaszu hi hi:-D:-D:-D
zaraz zabieram się za prasowanie mam tego 3 kosze:szok::szok::szok:no nic trzeba dziś choć troszkę bo cay weekend mnie nie będzie w domku jutro od 6.30 do 2o.30 a s niedzielę od 8.30 do 18:szok::szok::szok::szok::szok:
dobra to narazie odpadam papapapapapapapap:-D:-D:-D
Ja mieszkam też na guże i kuchnie mam na poddaszu masakra

No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)

wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
Super że autko zrobią

elloooo:-)
cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka:wściekła/y:
Ale teraz mi sie udalo jupppppiiiii
Ciekawe ile odpoiwedzi napisze:baffled:
U nas dzis upal juz wszyscfy nie spia bo nie da sie spac:cool2:
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtu:baffled: wiec odpuscilam sobie:-D
Dla relaksu bylam sobie na pedicure:sorry2:

Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toast:tak:Ozdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna:-D

Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem:happy2:

...ciekawe czy to wysle:confused:
Fajnie że zajżałaś

ale sie stesknilam za Wami:cool2:
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolony:tak:A dzis juz z rana mi gada o tym prezencie:-D
A co sobie upatrzył?
Jeszcze z mama sie pogryzlam troche bo mi zaczela gadac ze Ona mi na sukienke da a my nie chcemy od rodzicow pieniedzy.
Moj chce sam zaplacic za wszystko chyba by mnie zatluk jakby sie dowiedzial ze wzielam kase od mamy:baffled:
Strasznie ambitny ten twój przyszły m

Witam :-) dzionek zapowiada sie gorący posiedzimy w chlodnym mieszkanku :tak:a wyjdziemy wieczorkiem nie ma co sie prażyc :baffled: prac domowych jak nigdy nie mam wszystko porobione można wypic kawke zjesc owsiankę ;-)i poczytac troche sobie troche Gabi :-D:-D
MIŁEGO DNIA KOBIETKI :-)
Był miły

Oj Lunka Lunka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pół na pół dajesz ,ale ryż już ugotowany :-D:-D:-D:-D
A ja wogóle bez ryżu robię .U mnie z samym mięsem wolą tak jak mielone tylko w kapuście są moje gołąbki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ryż na ogół po gotowaniu jest razy 4 większa porcja :tak:;-):-D:-D:-D

Lepiej teraz niż w podróży

super ,że naprawią.

Witaj Aniu.
Fajny dzionek się u Ciebie zapowiada :-D:-D

Witam piątkowo.
Ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz idę do mamy.
Po za tym mam dziś imieniny ,więc pewnie wieczorkiem ktoś wpadnie i coś muszę naszykować.
Na taki upał to chyba tylko sałatki jakieś zrobię.
Miłego dnia.
Wszystkiego naj

jupiiii super:-):-)

bom ja wróżka:-D:-D:-D:-D

wysłałaś:-D:-D:-Dale fajnie że wpadłaś do nas bo tęskno za tobą:-D:tak::tak::tak::tak:

no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupić:tak::tak:

buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bb:tak::tak:

dołączam się do życzeń bo są piękne:tak::tak::tak::tak:

a my po spacerku ale upał taki że uciekliśmy szybko do domku antoni wreszcie zasnoł a coś ni hu hu nie mógł ale śpi ufffff:-D:-D:-D mielońce prawie prawie gotowe:tak::tak::tak:więc mam pauze na kawulca;-)
rano wsio wyprasowałam:tak:wstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka:-D:-D:-D:-D
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto:-D:-D:-D:-D
dobry jest

a ja muszę sie pochwalić,dzis Oliwka spi w dzień bez pampersa znowu i dziś nie ma jak na razie żadnej wpadki :tak::tak::tak::tak: i w dzień już jej nie będę zakładać :no::no: jest taki upał niech jej tyłek oddycha :tak::tak::tak::tak:
także zakładamy pampki tylko w nocy :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Oliwcia się obudziła,posadziłam ja na nocnik i zrobiła siku a pościel sucha super ale jestem juuppiiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D spał mój spioch 3h jakos tak :tak::tak::tak::tak:
No to super extra

Cześć kobitki :tak:

Nie mam czasu na czytanie :-(

Helenka wróciła :tak: wcale się za mną nie stęskniła :baffled: Zmieniłąm fryzurkę a ona mnie nie poznała :szok:

Spędziłam straszny dzień w poczekalni w szpitalu, Niki miała wizytę u okulisty. Oczka zdrowe :-D Chociaż jedno w porządku :sorry2: Za miesiąc kontrola...

As, wszystkiego naj... :tak::tak::tak:

Spadam buziaki:happy2:
Super że oczko ok

a wogole to ju przytylam 12 kg:zawstydzona/y:
a gdzie tam koniec...:confused:
a ja max na 15 chcialam skonczyc......:-(
JA przytyłam 20:tak: ale jeszcze z 4 kg mi zostały. Myslałam że podkoniec już tak tyć niebęde ale niestety

Fajna

ja mialam termin an 5pzadziernika a urodzilam 16
prze 6 miesiecy nie tylam duzo-jakies 2-3kg mieisecznie(toz zalezy od mieisiac).a prze lipiec prztytlam 4,5kg:szok::szok::szok:
i pozniej tez sporo.ale we wrzesniu jak zaczelam w wielkim brzuchem latac do skzoly i prawie 2tyg lezalam w padzierniku na patologii to jak przy przyjeciu wazylam 72kg tak do porodu tyle wazylam:-p
ale latalam po schodach i korytarzu zeby urodzic:-D

zmylam farbe
Ja też latałam a i tak obie miałam wywoływane bo po terminie

Zganiają mnie i na ten soczek wyruszamy:tak:.
Fajnei imprezki życze

Jadźka ja jestem,ale z doskoku.
Właśnie wychodzę z psem na spacer.
Jak będę w stanie to wpadnę później jeszcze.:-D:-D

jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
ale gorąco było w nocy,miało byc 20C i chyba tyle było ześmy spali na golasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

M z Oliwcią idą robić śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak: nie pamiętam kiedy to ja robiłam śniadanie,to już działka M :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam i żegnam, wlasnie wrócilismy ze spotkanka z Anka:tak: SUPER Było żeśmy sie uśmiali jak nei wiem:-D M zachwycony Anią :rofl2::rofl2::rofl2::-D
Do jutra:tak:
Ty uważaj zeby twój M tak za bardzo ta nie był zachwycony Anią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam porannie.Witaj Agnes.
Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam,bo przed 6.
Już wróciłam z zakupów.:tak::-):-)
Darek pojechał w Bory Tucholskie po Klaudię a my wybieramy się dziś do kina z Kubusiem.
Bilety mamy na 13.30:-):-)
Miłego dnia babeczki.

Aguś idziemy na Epokę lodowcową 3 w systemie 3 D.:-):-):-):-)
Potem odwiedzimy KFC lub Mc.Donald's w celu zjedzienia szybkiego obiadku.
Darek z Klaudią zjedzą obiad w drodze powrotnej w jakiejś restauracji.:tak::-)

As moja chrzesnica była na tej bajce już w kinie i była bardzo zadowolona,podobało jej się :tak::tak::tak::tak::tak::-)

malinka ja dalej czekam na ten Twój przepis na te klopsiki w sosie koperkowym :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam
Ale jestem niewyspana bo szłam spac jakos po 2:szok:Było tak duszno i goraco ze szkoda gadac,a do tego od rana znowu duchota

Mlodzi juz szaleja oczywiscie w samych gaciorach:-);-)

AS
Dzieki:tak::tak::tak:
Miłego wypadu do kina:-)

Do góry