dowikla proszę bardzo
Tantum rosa 10 sasz Apteka Herba
Tantum rosa 10 sasz Apteka Herba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze że nie w trasieNo to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcictrzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie
![]()
Ja mieszkam też na guże i kuchnie mam na poddaszu masakraanabubka bo jak tyle dni grzeje to się poprostu budynek nagrzewawiem coś o tym my mieszkamy na poddaszu hi hi
zaraz zabieram się za prasowanie mam tego 3 koszeno nic trzeba dziś choć troszkę bo cay weekend mnie nie będzie w domku jutro od 6.30 do 2o.30 a s niedzielę od 8.30 do 18
dobra to narazie odpadam papapapapapapapap![]()
Super że autko zrobiąNo to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)
wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
Fajnie że zajżałaśelloooo:-)
cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka
Ale teraz mi sie udalo jupppppiiiii
Ciekawe ile odpoiwedzi napisze
U nas dzis upal juz wszyscfy nie spia bo nie da sie spac
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtuwiec odpuscilam sobie
Dla relaksu bylam sobie na pedicure
Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toastOzdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna
Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem
...ciekawe czy to wysle![]()
A co sobie upatrzył?ale sie stesknilam za Wami
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolonyA dzis juz z rana mi gada o tym prezencie
![]()
Strasznie ambitny ten twój przyszły mJeszcze z mama sie pogryzlam troche bo mi zaczela gadac ze Ona mi na sukienke da a my nie chcemy od rodzicow pieniedzy.
Moj chce sam zaplacic za wszystko chyba by mnie zatluk jakby sie dowiedzial ze wzielam kase od mamy![]()
Był miłyWitam :-) dzionek zapowiada sie gorący posiedzimy w chlodnym mieszkankua wyjdziemy wieczorkiem nie ma co sie prażyc
prac domowych jak nigdy nie mam wszystko porobione można wypic kawke zjesc owsiankę ;-)i poczytac troche sobie troche Gabi
![]()
MIŁEGO DNIA KOBIETKI :-)
Wszystkiego najOj Lunka Lunka
Pół na pół dajesz ,ale ryż już ugotowany
A ja wogóle bez ryżu robię .U mnie z samym mięsem wolą tak jak mielone tylko w kapuście są moje gołąbki
Ryż na ogół po gotowaniu jest razy 4 większa porcja;-)
Lepiej teraz niż w podróży
super ,że naprawią.
Witaj Aniu.
Fajny dzionek się u Ciebie zapowiada
Witam piątkowo.
Ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz idę do mamy.
Po za tym mam dziś imieniny ,więc pewnie wieczorkiem ktoś wpadnie i coś muszę naszykować.
Na taki upał to chyba tylko sałatki jakieś zrobię.
Miłego dnia.
dobry jestjupiiii super:-):-)
bom ja wróżka
wysłałaśale fajnie że wpadłaś do nas bo tęskno za tobą
no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupić
buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bb
dołączam się do życzeń bo są piękne
a my po spacerku ale upał taki że uciekliśmy szybko do domku antoni wreszcie zasnoł a coś ni hu hu nie mógł ale śpi ufffffmielońce prawie prawie gotowe
więc mam pauze na kawulca;-)
rano wsio wyprasowałamwstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto![]()
a ja muszę sie pochwalić,dzis Oliwka spi w dzień bez pampersa znowu i dziś nie ma jak na razie żadnej wpadkii w dzień już jej nie będę zakładać
jest taki upał niech jej tyłek oddycha
także zakładamy pampki tylko w nocy:-):-):-):-):-):-)
No to super extraOliwcia się obudziła,posadziłam ja na nocnik i zrobiła siku a pościel sucha super ale jestem juuppiiiiispał mój spioch 3h jakos tak
![]()
Super że oczko okCześć kobitki
Nie mam czasu na czytanie :-(
Helenka wróciławcale się za mną nie stęskniła
Zmieniłąm fryzurkę a ona mnie nie poznała
Spędziłam straszny dzień w poczekalni w szpitalu, Niki miała wizytę u okulisty. Oczka zdroweChociaż jedno w porządku
Za miesiąc kontrola...
As, wszystkiego naj...
Spadam buziaki![]()
JA przytyłam 20a wogole to ju przytylam 12 kg
a gdzie tam koniec...
a ja max na 15 chcialam skonczyc......:-(
FajnaAnabuba,robią a to mojawww.megamedia.pl/pralka-bosch-wae-24460pl.php
Ja też latałam a i tak obie miałam wywoływane bo po terminieja mialam termin an 5pzadziernika a urodzilam 16
prze 6 miesiecy nie tylam duzo-jakies 2-3kg mieisecznie(toz zalezy od mieisiac).a prze lipiec prztytlam 4,5kg
i pozniej tez sporo.ale we wrzesniu jak zaczelam w wielkim brzuchem latac do skzoly i prawie 2tyg lezalam w padzierniku na patologii to jak przy przyjeciu wazylam 72kg tak do porodu tyle wazylam
ale latalam po schodach i korytarzu zeby urodzic
zmylam farbe
Fajnei imprezki życzeZganiają mnie i na ten soczek wyruszamy.
Ty uważaj zeby twój M tak za bardzo ta nie był zachwycony AniąWitam i żegnam, wlasnie wrócilismy ze spotkanka z AnkaSUPER Było żeśmy sie uśmiali jak nei wiem
M zachwycony Anią
Do jutra![]()