reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was laseczki:-)

Dzisiaj nie miłam neta od rana:wściekła/y:
ale na szczescie teraz juz jest wiec moglam do Was zajrzec;-)
widze ze nawet niedużo naskrobałyście od wczoraj wiec nie mialam dużo nadrabiania,
jest taki upał że szkoda gadac , niby popadało ale mi jest dalej duszno i cała mokra jestem:baffled::baffled:
dzsiaj brat od M u nas śpi bo jego zonka pojechała do mamy a on przyjechał do żor pobalować no i disiaj bede spałam z M i nie wiem jak sie wyśpimy w jednym łóżku, juz sie boje:eek::eek::eek:

Pza tym to ni ciekawego, posrzatalam dzisaj, bylam u teściowej z moim- ja sobie posiedziałam w ogródku bo on kopał naokoło domu... troszkr ir posmażyłam na słonc, troche wcieniu i luzik:rofl2::rofl2:

reklama
dowikla Oliwka już spi gdzieś od 20min więc ja mam juz spokój i ciszę :-D:-D:-D

medeuska to Wy z M spicie osobno????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no jak to tak?????

o to chodzi że nadal to łożko zepsute tak??czy może cos innego???:sorry:

Ja w ciazy tez czesto spalam sama a M wyganialam do salonu bo tak mi było wygodniej:-);-)

Zmykam na troche
Jak mi sie uda to pozniej wlece

dowikla Oliwka już spi gdzieś od 20min więc ja mam juz spokój i ciszę :-D:-D:-D

medeuska to Wy z M spicie osobno????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no jak to tak?????

o to chodzi że nadal to łożko zepsute tak??czy może cos innego???:sorry:
tk, głownie o to że łóżko zepsute, poza tym mi goraco mi i niewygodnie, teraz to ja muse miec dużo miejsca.. bo nie umie sobie pozycji do spania znalezc..
na plecach nie można, bruchu niewskazane a na bokach nie umie za bardo i sie mecze zawsze przed zaśnieciem.....:eek::eek:

oj Wy niedobre jestescie :no::no::no::no: mężów wywalać do salonu :-D:-D:-D:-D:-D
my spalismy zawsze razem choć jak brzuch miałą duzy to było bardzo bardzo ciasno :tak::tak::tak::tak::tak: ale jakos dalismy rade :-p:-p:-p:-p

witam wieczorkiem.
Ja nigdy w życiu sama nie usnę.
:-D:-D:-D:-D
Zawsze na mojego czekam.
Kochane ja uciekam,bo tort chrześniakowi muszę zrobić na jutro.
Zamówił sobie z teletubisiem Lalą ,a co z tego wyjdzie to się okaże.:-D:-D:-D

witam wieczorkiem.
Ja nigdy w życiu sama nie usnę.
:-D:-D:-D:-D
Zawsze na mojego czekam.
Kochane ja uciekam,bo tort chrześniakowi muszę zrobić na jutro.
Zamówił sobie z teletubisiem Lalą ,a co z tego wyjdzie to się okaże.:-D:-D:-D
ale ma chłopak zachcianki z Lalą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tobie na pewno sie uda bo Ty mistrzyni w robieniu tortów jestes kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam wieczorowo
ale upał!!!!!!!!!!!1
na dworzu 24stopnie nadal
nie ma czym oddychac:no::no::no::no::no:

mala niedawno zasnela,duz troch wczesniej
p w pracy wiec mam spokoj:-)

wdzien jak to w sobote sprztanie,pranie,troche sie poopalalam,potem bylam u mamy i dopiero rzed 22wrocilysmy

reklama
Do góry