reklama
Marta1981
Rodzyneczka
A my na odpust nie pojechaliśmy
bo się rozpadało
.A myślałam,że Julowi coś od chrzestnego na urodziny skapnie;-)
.

Marta1981
Rodzyneczka
Bigosu nakluchałam w słoiki do W-wy i mielone wyciągnęłam to wieczorem posmażę
.Jeszcze rosół na gazie dochodzi.Ciasto wczoraj upieczone
.Luzik.
Ja od jutra będę miała spokój,jednego chłopa mniej;-)
.

Ja od jutra będę miała spokój,jednego chłopa mniej;-)

No i dotarłam po tylu godzinach a tu takie pustki

Byłam z mlodymi na zakupach w realu i weszlismy do mojego Ojca na kawke bo mial w srode imieniny
Wrociłam taka zmeczona i obładowana ze szkoda gadac
A mlode mi w dzien nie spaly bo nawet nie mialy kiedy a teraz sobie w najlepsze wariuja
Zaraz musze sie wziasc za smazenie kotletow z poledwiczki bo juz mi sie rozmrozila

Byłam z mlodymi na zakupach w realu i weszlismy do mojego Ojca na kawke bo mial w srode imieniny

Zaraz musze sie wziasc za smazenie kotletow z poledwiczki bo juz mi sie rozmrozila
witam dziewczynki na chwilunie
wczoraj pracowałam od 6.30 do 20 dzis od 8.30 do 18 padam na twarz wszystko mnie boli:-(
odliczam dni do 5 sierpnia jeszcze 2 takie masakryczne weekendy i wróce do swojej kochanej przychodni
buziolki

wczoraj pracowałam od 6.30 do 20 dzis od 8.30 do 18 padam na twarz wszystko mnie boli:-(
odliczam dni do 5 sierpnia jeszcze 2 takie masakryczne weekendy i wróce do swojej kochanej przychodni

buziolki

anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
witam niedzielnie u nas pogoda do bani pada pochmurno i do niczego
Do poludnia bylismy w domku a potem u wuja na kawce dzieci fajnie sie bawily a my kawe popijalismy i kto mogl martini
Co do gosci weselnych to bede wiedziala w czwartek ile bedzie osob jak narazie to mam problem z noclegiem Moich gosci ok mam gdzie polozyc bo po rodzinie upchne ale gosci mojego musze w hotelu polozyc na miejscu moze spac 22 osoby a gdzie reszte
Ceny autobusu od 600zl do 1000

Mielismy miec 100 gosci ale duzo osob nam odpada bo sa na obczycnie w pracy sezonowej wiec minimum bedzie 60 max 90
ale watpie ze bedzie 90 hehehehhe jak dla mnie idealnie bedzie 70

witam niedzielnie u nas pogoda do bani pada pochmurno i do niczego

Co do gosci weselnych to bede wiedziala w czwartek ile bedzie osob jak narazie to mam problem z noclegiem Moich gosci ok mam gdzie polozyc bo po rodzinie upchne ale gosci mojego musze w hotelu polozyc na miejscu moze spac 22 osoby a gdzie reszte

Ceny autobusu od 600zl do 1000

Mielismy miec 100 gosci ale duzo osob nam odpada bo sa na obczycnie w pracy sezonowej wiec minimum bedzie 60 max 90

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
We wtorek Laura ma urodzinki i robie male przyjecie bedzie Laura, Makxymilian, Paulinka, Tomek z dzieci wiec trzeba kupic balony i torcika 

Podziel się: