reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trochę poczytałam i nawet odpisałąm ale pojawił się ten durny komunikat że internet nie może wyświetlić strony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wszystko szlag trafił
drugi raz pisać już nie mogę bo m wrócił i już krzywo patrzy:wściekła/y:

zmykam bo ma mnie zawieźć do pracy to nie mogę marudzić:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam kobitki :tak:
właśnie popijam kawczke :-p

Anika śpi, co jest niebywałe ostatnimi czasy :rofl2: A Helenka wcina śniadanie i nie marudzi :szok: Ktoś mi w nocy dzieci podmienił :-D Albo wieczorem bo spały przyzwoicie, wstawałam tylko trzy razy zamiast dziesięciu :sorry:

witam dziewczynki:happy:
myślałam że antoni da mi dzisiaj pospac ale nic z tego obudził się o 6.15 i od razu chętny do zabawy:baffled::baffled:no to się pobawiliśmy a teraz mamusia się omula kawusią a antoni bawi się na podłodze wszystkim co m pod ręka:-):-)
ddzień zapowiada się ciepły i słoneczny to bardzo dobrze bo muszę iść do banku:tak:

Moja Helenka po wczasach z babcia wstaje o 5.30 :angry::baffled:

trochę poczytałam i nawet odpisałąm ale pojawił się ten durny komunikat że internet nie może wyświetlić strony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wszystko szlag trafił
drugi raz pisać już nie mogę bo m wrócił i już krzywo patrzy:wściekła/y:

zmykam bo ma mnie zawieźć do pracy to nie mogę marudzić:-D:-D:-D:-D

No ale przynajmniej nas odwiedziłaś :rofl2::happy:

Witam Was rana-niewyspana

wczoraj z M zrobilimy sobie seans filmowy do 2:sorry::-D:-D:-D:-D
ogladalismy piatek 13tego i Udreczonych- ten drugi bardziej mi sie podobał, ale oba ok:tak::tak: no i juz Zuzia mnie o 6 obudziła pukaniem:-D ale jeszcze sobie przysypiałam do teraz- w sumie to do 8, az M wstal i musialam go do sklepu wyslac:sorry:

a tera muse sobie herbatke i sniadanko robic bo mi niedobrze:sorry:

meduska do 2:szok::szok:ja wczoraj położyłam się z antonim na tulanki i razem zasnelismy piotr mnie obudził koło 23 poszłam pod prysznic i dalej lulu jak dziecko:-)a miały być przytulanki:-D:-D:-D:-D
mama helenki a dziękujemy no właśnie gdyby mnie nie ugryzł to bym nawet nie wiedziała że tych zębów przybyło:-D:-D:-D:-D:-D
myślałam że ta moja gangrena pójdzie spać to ja sobie chatke ogarnę ale nic z tego bryka na całego:tak::tak::tak:
a piotrka to muszę pochwalić bo jak był z dziećmi w weekend to poprał obiad ugotował wypucował mieszkanko mi tylko prasowanie zostało no i taki codzienny rozgardiasz do zgarnięcia:tak::tak:

reklama
malina Ty to masz skarba w domu:tak:

ale w sumie mojego też musze pochwalic bo wczoraj mi wszystkie naczynia pozmywal po obiadku śniadaniu i jescze z poprzedniego dnia z kolacji:sorry: wiec mam tylko po kolacji z wczoraj do umycia a to nie dużo:tak::tak:

Do góry