reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja umyłam włosy i wlasnie sie maluje,

mam tak cholerną ochote na słodkie że zaraz mieszkanie całe rozniose:zawstydzona/y:
a zanim sie wyszykuje i pojde do sklepu żeby sobie cos kupic to chyba nie wytrzymam:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Cześć kobitki :tak:
Wpadłam, żeby się wam pochwalić, że mam termin na początek sierpnia dla Aniki do przychodni rehabilitacyjnej :tak: i to na NFZ. Na początku jak usłyszałam koniec listopada to się załamałam :baffled:
W prawdzie muszę przejechać cała Warszawę ale co tam :rofl2:
Super,że tak szybko a jak się sprężysz to i dojazdy nie będą żadnym problemem;-):tak:.
Była ciocia na obiedzie i sąsiadka przyleciała,żeby jej na maszynie bluzkę zacerować to przy okazji chłopakom portki na tyłku pozszywałam:tak: ,skoro już maszynę wyciągnęłam z szafy:-p:tak:.

No pogoda dzisiaj obłędna :baffled: Jak jest słońce to upał, aj k chmura to trzeba kurtkę zakładać :baffled:

A i jeszcze byłam dzisiaj w przychodni, Niki jest na 25 centylu :tak: Niewielka ale proporcjonalna, 54 cm i 4130 :tak:
No to super:tak::tak::tak:Moje od urodzenia caly czas jada duuuuzo ponizej 3 centyla ale tez sa proporcjonalne:-)

dotarlam w koncu.
dzis mam qwki poniedzialek!!!!!!!!!!!!!!!111:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

najpierw mala wyla w nocy ponad godzinenie wiem czemu,an pic ani nic.tak jakos ok.3rano.ja nie moglam sie podniesc wiec mnoj sie podniosl,i cos tam ze sie nie wyspi do pracy.wiec ja mu ze wczoraj mialam to samo w nocy i nic mu sie nie stanie jak raz na kilka miesiecy w nocy do dziecka wstanie.i spalam dalej,tzn wybudzalam sie co chwile bo zab mnie cmil,ale tak wkurzajaco,a mala wyla i wyla...:crazy::crazy::crazy::crazy:
cmi mnie albo ta osemla ukruszona albo jakis zab obok,i do tego wylazi mnie 8 z drugiej strony wiec moge jesc srodkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do tego potem Paulina juz przed 8 chciala ogladac tv i co chwile mnie budzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i koniec koncow ja i Weronika spalysmy do 10,ale co to za sen.
tym sposobem tylko dzis w dzien ie spi,spokojnie do wieczora wytrzyma.

Paulina to natretna klamczucha,oszukuje na kazdym ktroku a jak ja przylapie na tym to az sie krew we mnie gotuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole dzis jakbym mogla to bym je.......

teraz ogladaja bajke,zupa sie dopiero robi.posprzatlam i zrobilam 2 prania,jutro kolejne.

nie lubie poniedzialkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratulje kompeltu:-)

u mnie pogoda taka w miare.jest troche slonca,troche chmur, w cieniu 21stoni ale na sloncu cieplej.do tego wieje dosc mocny waitr ale w domu chociaz chlodneij
Ja wczoraj mialam takiego wnerwa:no:
A moze Ty nie dostaniesz @ bo zawsze mialysmy razem aja na 100% dostane jutro-pierwszy raz od niepamietnych czasow dostane w terminie bo zawsze mialam tak 1-2 dni wczesniej

Goscie juz wybyli:tak::tak:Wszystko sobie posprzatałam:tak::tak::tak:
Byla straszna burza ale juz przeszla:-)
Jutro do poludnia przyjezdza kolezanka z trojka dzieci a z srody na czwartek spi u mnie siora Patyczak ze swoim trzyletnim synkiem:-):tak:

Niedlugo klade mlodych bo sie kloca i marudza:no:

jestem,dotarłam.
Ale jestem wkurzona na Oliwkę,była tak okropnie niegrzeczna że myślałam że ją rozszarpię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na poczatku było fajniusio,przyszła kolezanka z Natalką ,poszłysmy razem na zakupy a potem lunęło więc uciekłyśmy do mnie do domu.posiedziałysmy,wypiłyśmy sobie redsa ,dziewczyny się najadły ,pobawiły.i wyszłysmy na dwór bo ciepło się zrobiło,słońce świeciło.wyszłyśmy bez wózków żeby sie wybiegały.

na poczatku super szalały a potem ze nogi bolą no to trochę ja poniosłam i zeby na nózkach troszke posżła ze póxniej ją znowu wezme a Oliwka ze nie.od razu zaczęła mi się rzucac po ziemi mokrej po deszczu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cała uświniona,wrzeszczeć,ryczeć,całe osiedle ją słyszało i nie chciała wstać bo ona chce na ręce a na nogach nie pójdzie;ludzie sie gapili,jakaś baba mi sie wtaciła żebym ją wzieła na ręce bo ja męczę no kurczę ale mnie wkur...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakim prawem sie wpieprza skoro dziecko tylko wymusza bo chce postawic na swoim.i długo histeryzowała,potem ją troche poniosłam i znów na nózki i znów histeria.dostała raz klapa w dupe bo nie wytzymałam.
wiecej bez wózka nie wyjdę,szkoda moich nerwów :no::no::no::no::no:
a co to ja cyborg,nie mam tyle siły zeby taki klocek przez cała drogę nieść na rękach.

już mnie dobijaja te je napady ,histerie,nie wiem jak mam sobie z tym poradzić :no::no::no::no::no::no::sorry:

Ciekawe co tam u Niej i jak dzidzius
Moglaby juz do nas wrocic na BB:tak::tak::tak:

pati wraca w srodę lub w czwarte do domu więc neta będzie mieć wiec i do nas też :tak::tak::tak::tak:

zaraz ci kochana npiszę na wątku kulinarnym;-)
a i dzięki za linka do tego wózia z chico napaliłam się na niego:tak::tak:

malinka dzieki za przepis :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

fajny ten wózek co?gdybym mogła cofnąć czas to bym go kupiła,jest rewelacyjny.a co zamierzasz go kupić????;-)

nie działa :sorry:
ale to tylko baldahim,nie wiem czy tak tanio tylko za baldahim:baffled:

reklama
Do góry