reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka wiesz co mojego wózka już nie ma na allegro,ostatnio szukałam bo sąsiadka chciała sobie taki kupić,to była chyba jakaś limitowana wersja :tak::tak::tak:

jestem z niego zadowolona,nie narzekam,martwiłąm się o kosz na zakupy jak pamietasz a teraz ładuje ile wlezie i nic się nie przerywa takze zmieszcze wszystko,Oliwka często w nim spi ale fakt podnóżek nie jest za długi więc nogi jej wiszą :baffled:

a co powiesz na taki,ma tylko 7kg :-p
SPACER. PARASOLKA BABY DESIGN JET -WAŻY TYLKO 7kg (690350791) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no to jak Antos lubi spać w wózlu to ja bym jednak wzięła ten,jest bardzo solidny,nic go nie rowali.zaków napakujesz całą gurę.
mojej znajomej córka tak jak ci pisałm ma 2,5 roku i spi w nim bez problemu,wozi zawsze pełno zakupów ,wózek dla lalki i mase zabawek do piasku i z wózkiem nic się nie dzieje pod takim obciazeniu.ma dość duże koła masywne

CHICCO SPACERÓWKA CT04+ŚPIWOREK SUPER CENA!!! (690341206) - Aukcje internetowe Allegro

malinka a ten z małymi kóleczkami z przodu co nam się podoba ten cicco wózek z linku nr 2 to nie mam tylko pojęcia jak się bęzie sprawdzac w zimie.jka duzy snieg a rano wiele chodników nie odsniezonych to nie wiem czy takie małe kółeczka sobie poradzą aby przebić się przez taki snieg.

malinka wiesz co mojego wózka już nie ma na allegro,ostatnio szukałam bo sąsiadka chciała sobie taki kupić,to była chyba jakaś limitowana wersja :tak::tak::tak:

jestem z niego zadowolona,nie narzekam,martwiłąm się o kosz na zakupy jak pamietasz a teraz ładuje ile wlezie i nic się nie przerywa takze zmieszcze wszystko,Oliwka często w nim spi ale fakt podnóżek nie jest za długi więc nogi jej wiszą :baffled:

a co powiesz na taki,ma tylko 7kg :-p
SPACER. PARASOLKA BABY DESIGN JET -WAŻY TYLKO 7kg (690350791) - Aukcje internetowe Allegro
ten też fajny:tak:jeszcze z piotrem to obgadam może dziewczyny jeszcze coś polecą:rofl2:ale narazie ten chicco najbardziej mi się podoba dzisiaj na spacerku zajdziemy do komisu i zobaczę co tam mają kiedyś mieli fajny pegi perego(czy jak to się pisze)za 180zł:tak:

wszystkiego najlepszego dla laury córeczki ani w dniu jej urodzin samych szczęśliwych i pogonych dni i beztroskiego dzieciństwa
prezenciaki.gif
sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURY:tak::tak::tak:
SAMYCH POGODNYCH DNI,SLICZNYCH ZABAWECZEK,CUDOWNEGO I WSPANIALEGO DZIECINSTWA

BUZIAKI OD E-CIOCI I DZIECIACZKOW

WITAM I ZARAZ ZMYKAM ROBIC SNIADANKO:tak:POZNIEJ IDE PO KOLEZANKE NA PRZYSTANEK BO PRZYJEZDZA TRAMWAJEM:-)

POZNIEJ POPRZEGLADAM SOBIE LINKI TYCH WOZKOW I SIE WYPOWIEM;-)

JA OSOBISCIE POLECAM WOZKI Z FIRMY JANE:tak::tak::tak:SAMA MIALAM SUPER SPACEROWKE DLA DOMINIKA I BYLAM MEGA ZADOWOLONONA:-)SPRZEDALAM JA POZNIEJ DALEJ NA ALLEGRO W STANIE JAK NOWA:tak::tak::tak:

MILEGO DNIA BABENCJE:-)

Witam :tak:

wszystkiego najlepszego dla laury córeczki ani w dniu jej urodzin samych szczęśliwych i pogonych dni i beztroskiego dzieciństwa
prezenciaki.gif

Odemnie tez :tak::tak::tak::tak:

oj agnes czuję że to będzie łobuziak:tak:
agnes a propos tego wózeczka chico słuchaj lepszy taki z pojedyńczym kółkiem z przodu czy z podwójnym????duży on ma koszyk na zakupy??????aaa i rozkłada się do leżenia???

Mi się podoba ten drugi :tak: 1 i 3 to chyba mają monstrualne koła ??

Cześć dziewczyny wpadłam sie przywitac nie nadrobie bo sporo tego zycze wam miłego dnia:-);-)

cześć Wiki, ja też tylko na chwilkę...

dzisiaj lecę do gina :baffled:

reklama
agnes jak bym miała teraz kasę to bym kupiła podobaja mi się i zawsze to taniej a są naprawde nie zniszczone:tak::tak::tak:dzięki dzisiaj zrobimy naradę bojową z piotrem:tak::tak::tak:

Do góry