reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to w takim razie odpada nr.2 On jest bardzo filigranowy. Kobitka jedna takim na plac zabaw przyjeżdża, jest to wózek typowo miejski :tak:
dzięki kochana w takim razie odpada bo ja potrzebuję mniej filigranoewgo(pasującego do mojej słusznej postury:-p)
Nie pale już od tygodnia :tak:a dzieciaczki zdrowe i rozrabiaja jak zwykle
wiki gratuluję super że nie palisz:tak::tak::tak::tak:
a jak postępy kamilka w chodzeniu?????
martynka nadal do babci biega na bajki?????
a jak nocki kamilka budzi się czy przesypia całą????

ello

Wielkie dzieki za zyczonka i prezenciki dla Laury:-)
Oczywiscie wycaluje ja o 11:10

Ja zaraz jade na zakupki i po torcika o 14 Lali idzie sapc a ja bede dmuchala baloniki Szkoda ze mi padl aparat bo bym fotki wkleila:baffled:

Od rana siedze nha telefonie i wydzwaniam na weselu bedzie 70 osob wiec tak jak chcialam:rofl2:
W sobote rano jade dso pracowni zeby dogadac sukienke rozmawialam z krawcowa ktora mnie bardzo dobrze pamieta:tak:Bardzo mila babeczka:tak:a wiec sobota cala z glowy bo wieczorem panienskie
Szkoda ze daleko mieszkacie Medeuska i Patrysia beda wiec reszte tez bym zaprosila:rofl2:

Wybaczcie ze tylko o sobie

Temat wozkow poruszony ja mam Mclarena techno xlr jest rewelacyjny jak bym miala kupic wozek to napewno ze sparecowek ten jest na 1 miejscu:tak:
Wiki trzymam kciuki za Ciebie

reklama
3-laurko-5773.gif
0021372446.gif
3-glitery_pl-JAWIGA1945-8880.jpg

Witam i zmykam do UP.:angry:

Do góry