reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski
wczoraj jak pisalam byla burza a potem juz nie mialam netu,wiec trcohe poprasowalam.dzis pospalysmy do 9:szok: wyobrazcie sobie ze od 2 dni Weronika nie budzi sie o 6 na mleko,i rano daje jej od razi leki i spokojie wytrzymuje te pol godz zeby cos zjesc(tv czyni cuda:laugh2::laugh2::rofl2:).
pozniej ogarbeam dom i td itd,i czas lecial.wlasnie wypilam kawke,udak sie marynuja,do tego ryz i salata.
a ja sie biore za reszte prasowania.

nadal cmi mnie zab,a czsami 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
te 2 to na pewno 8 a ten jeden to nie wiem.nie boli mnie samzab tylko tak jakby kosc policzkowa.wkurzajace wuczucie,ale dzis bez procha jesszcze sie obywa.
ide poczytac szybko

reklama
jak zwykle jak wpadam to zadnej nie ma

No to super:tak::tak::tak:Moje od urodzenia caly czas jada duuuuzo ponizej 3 centyla ale tez sa proporcjonalne:-)

Ja wczoraj mialam takiego wnerwa:no:
A moze Ty nie dostaniesz @ bo zawsze mialysmy razem aja na 100% dostane jutro-pierwszy raz od niepamietnych czasow dostane w terminie bo zawsze mialam tak 1-2 dni wczesniej

moje dziewczyny zawsze na 90-97 cebtylach obie.Weronika nieraz z waga to nawet powyzje kluseczka:-)terz juz nie ale nie chodzila tos ie zdazalo.
zteszta widzicie po zdjecaich ze taka gruba nie jest

a co do @ to ja przepisowo nmam na sobote,ale ostatnio czesto mialam sporo wczesniej

jestem,dotarłam.
Ale jestem wkurzona na Oliwkę,była tak okropnie niegrzeczna że myślałam że ją rozszarpię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na poczatku było fajniusio,przyszła kolezanka z Natalką ,poszłysmy razem na zakupy a potem lunęło więc uciekłyśmy do mnie do domu.posiedziałysmy,wypiłyśmy sobie redsa ,dziewczyny się najadły ,pobawiły.i wyszłysmy na dwór bo ciepło się zrobiło,słońce świeciło.wyszłyśmy bez wózków żeby sie wybiegały.

na poczatku super szalały a potem ze nogi bolą no to trochę ja poniosłam i zeby na nózkach troszke posżła ze póxniej ją znowu wezme a Oliwka ze nie.od razu zaczęła mi się rzucac po ziemi mokrej po deszczu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cała uświniona,wrzeszczeć,ryczeć,całe osiedle ją słyszało i nie chciała wstać bo ona chce na ręce a na nogach nie pójdzie;ludzie sie gapili,jakaś baba mi sie wtaciła żebym ją wzieła na ręce bo ja męczę no kurczę ale mnie wkur...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakim prawem sie wpieprza skoro dziecko tylko wymusza bo chce postawic na swoim.i długo histeryzowała,potem ją troche poniosłam i znów na nózki i znów histeria.dostała raz klapa w dupe bo nie wytzymałam.
wiecej bez wózka nie wyjdę,szkoda moich nerwów :no::no::no::no::no:
a co to ja cyborg,nie mam tyle siły zeby taki klocek przez cała drogę nieść na rękach.

już mnie dobijaja te je napady ,histerie,nie wiem jak mam sobie z tym poradzić :no::no::no::no::no::no::sorry:

taki wiek,moja tez czesto prbuje krzykiem nadarabic.ja nawet do mamy co sie idzie 15minut spacerkiem biore albo wozek albo rower.wole ja puscic na piechote i niech leci obok wozka niz ja potem dzwigac-16kg,w zyciu romana

a takich zyczliwych trzeba glosno komentowac zeby pilnowali swoejgo nosa
ja tez bym kalpa przylozyla pewnie w koncu.

wszystkiego najlepszego dla laury córeczki ani w dniu jej urodzin samych szczęśliwych i pogonych dni i beztroskiego dzieciństwa
prezenciaki.gif

wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!1

dla mnie ważne jest żeby antek mógł się w nim przesać bo jeszcze mu sie to zdarza na spacerach i żebym mogła wejść z nim bez problemu do tramwaju autobusu bo wiesz że często ty wchodzisz z wózkiem a ludzie lukają w okno i udają że nie widzą:wściekła/y:jak na zakupy spacerki to mam naszą bexe i jest extra ale od września jak dzieciaczki pójdą do szkoły to bęziemy z antonim barzdiej mobilni i wtedy potrzebny mi lekki wózek ale dość wygodny nie taka typowa parasolka tylko wygodniejszy:tak:

ja jak mam wsiadac czy wysadac z autobusu czy pociagu a sama np.ie dam rady bo wysoki autobus to jak nikt sie nie kwapi do pomocy a widze ze ktos jest to poprostu glosno i grzecznie prosze o pomoc:-D
nikt jeszcze nie odmowil:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
glupio by bylo
zreszta ja sama jak widze babke z wozkiem itd to zawsze pomagam jezeli akurat nie mam swojej w wozku czy cos.
wiem jak to jest

Nie pale już od tygodnia :tak:a dzieciaczki zdrowe i rozrabiaja jak zwykle
gratulacje

no i skoro zadnej nie ma to ide prasowac.
jak mi sie uda to bedewieczorem
pappapa

ANABUBKA
Nie uciekaj babo;-):-)Ja jestem i postarams ie troszke posiedziec bo obiad mam gotowy i nie musze nic robic tzn nei chce mi sie nic robic;-):-D:-D:-D

hej lasencje:happy:
wyprasowała,m całą tonę prania:tak::tak::tak:
byliśmy w tym komisie wybór mały chicco wcale nie było:no:jeden był fajny peg perego pliko 3 za 370 zł i nie wiem nawet antka w nim posadziłam i bardzo mu się podobało prowadzi się super ale kolor taki nie fajny szaro ponury a ja lubię wesołe kolory ale wygoda i lekkość na 5+:tak:
zobaczę może na allegro będzie fajny jakiś:sorry:
albo ten chicco albo ten co MH pokazała sama już nie wiem:sorry::sorry:
dowikluś a siora jaki chce kupić dla adasia????????
aaa muszę pochwalić moją julię sama wzieła zmiotkę i zamiotła całe mieszkanie i schody i to tak że mucha nie siada komar nie kuca:tak::tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo :tak::tak::tak::tak:
z ręką na serduszku :tak::tak::tak::tak:

mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc :tak::tak::tak::tak:
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURY:tak::tak::tak:
SAMYCH POGODNYCH DNI,SLICZNYCH ZABAWECZEK,CUDOWNEGO I WSPANIALEGO DZIECINSTWA

BUZIAKI OD E-CIOCI I DZIECIACZKOW

Sto lat sto lat
niech żyje żyje nam!!!

Nie pale już od tygodnia :tak:a dzieciaczki zdrowe i rozrabiaja jak zwykle

i tak trzymaj :tak::tak::tak::tak::tak:

hej laski
wczoraj jak pisalam byla burza a potem juz nie mialam netu,wiec trcohe poprasowalam.dzis pospalysmy do 9:szok: wyobrazcie sobie ze od 2 dni Weronika nie budzi sie o 6 na mleko,i rano daje jej od razi leki i spokojie wytrzymuje te pol godz zeby cos zjesc(tv czyni cuda:laugh2::laugh2::rofl2:).
pozniej ogarbeam dom i td itd,i czas lecial.wlasnie wypilam kawke,udak sie marynuja,do tego ryz i salata.
a ja sie biore za reszte prasowania.

nadal cmi mnie zab,a czsami 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
te 2 to na pewno 8 a ten jeden to nie wiem.nie boli mnie samzab tylko tak jakby kosc policzkowa.wkurzajace wuczucie,ale dzis bez procha jesszcze sie obywa.
ide poczytac szybko

u ciebie wieczna burza :szok::szok::szok::szok:
mnie ostatnio cała szczena ćmiła myślałam że zwariuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
MALINUS
Ten pierwszy i ten chicco sa fajne:tak::tak:
A patrzylas na uzywane tez???Bo czesto w super stanie mozna kupic i o wiele taniej:-)
Moja siora chce jakis na duzych kolach zeby lekko jezdzilo sie zima i taki co sie rozklada do spania na plasko bo maly to w sumei jeszcze nie siedzi

My juz po obiadku i zaraz pojdziemy na troszke na podworko bo dzwonila tesciowa i przyjedzie pozniej na kawke

Do góry