reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nawet zjadliwe powiadasz? :sorry:nie przekonuje mnie ale pewnie mały się już przyzwyczaił,jak mus to mus.mi raczej by nie smakowało :no::no::no::no:
Julu nie je tego :no:bo jest zdrowy to moja sąsiadka ma cukrzycę a jemu akurat ZIUPY się zachciało:tak::-D.
Olek wykąpany w szlafroku padł po zjedzeniu 2 misek płatków na mleku:szok:.Julu Żono moja każe puszczać i śpiewa MOJA,MOJA CIESI MOJE:tak::-D:-D:-D.

Hej kochane! Sorry że tak rzadko się odzywam:sorry::sorry::sorry: ale u mnie remontów ciąg dalszy a że męża nie ma to i robotników pilnuję i obiad gotuję, no i są jeszcze maliny, wiśnie a nie długo ogórki:confused2::confused2::confused2:

Poczytałam Was trochę ale siły i weny brak na odpisywanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczcie!

witma nocnoie i jak zwykle pustki ale coz...

hej lasencje:happy:
wyprasowała,m całą tonę prania:tak::tak::tak:
byliśmy w tym komisie wybór mały chicco wcale nie było:no:jeden był fajny peg perego pliko 3 za 370 zł i nie wiem nawet antka w nim posadziłam i bardzo mu się podobało prowadzi się super ale kolor taki nie fajny szaro ponury a ja lubię wesołe kolory ale wygoda i lekkość na 5+:tak:
zobaczę może na allegro będzie fajny jakiś:sorry:
albo ten chicco albo ten co MH pokazała sama już nie wiem:sorry::sorry:
dowikluś a siora jaki chce kupić dla adasia????????
aaa muszę pochwalić moją julię sama wzieła zmiotkę i zamiotła całe mieszkanie i schody i to tak że mucha nie siada komar nie kuca:tak::tak:

no ja tez dzis poprasowlaam ale jeszcze musze do szafek pochowac ale to jutra
brawa dla Julii
Weronika ostatnio zawziecie jedna lalke ubiera w kalpki Pauliny:-):-):-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo :tak::tak::tak::tak:
z ręką na serduszku :tak::tak::tak::tak:

mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc :tak::tak::tak::tak:
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

wyciskaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.:-D:-D

to super!

Witam wieczorkiem
A tu znowu pustki:szok:
Tesciowka juz pojechala a dzieci wyja i mnie wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera zrobili sie tacy niegrzecznie ze szok:szok::szok::szok::no:
Dominik to wogole nie slucha i robi sobie jaja z wszystkiego co sie do Niego mowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A najgorsze jest to ze gowniarz nauczyl sie wykorzystywac fakt jak ktos u mnie jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz Ich kapie i niech ida spac

moje tez soattnio nie do zycia.\paulina wiecznie udaje glucha,przekreca co sie do niej mowi,.wiecznie nic jej sie nie chce,nie ma sily,musze sie wydrezc porzadnie zeby cos zrobila bo spokjne proszenie nie wystracza

a mala tez probuje krzykiem wszytsko

Hej kochane! Sorry że tak rzadko się odzywam:sorry::sorry::sorry: ale u mnie remontów ciąg dalszy a że męża nie ma to i robotników pilnuję i obiad gotuję, no i są jeszcze maliny, wiśnie a nie długo ogórki:confused2::confused2::confused2:

Poczytałam Was trochę ale siły i weny brak na odpisywanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczcie!

wspolczuje remontu

reklama
witam wszystkich :-):-):-):-)
u mnie ulewa od rana,padało okropnie i strasznie ciemno,ulewa jeszzce bedzie na bank.a miało byc dzis 30C i upał :sorry: no to po upale:tak::tak::tak::tak:

zaraz bedziemy jeść sniadanko,Oliwka już wmłuciła kaszkę.i nie chce się ubrać biega po pokoju w pizamie i nauczyła się mamuś,dziadziuś,tatuś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a zawsze to było tylko mama,mamo itd.zaczyna mi wyrazy odmieniać.:-)

Do góry