Marta1981
Rodzyneczka
Woda,mleko 0% tłuszczu,kilka ziemniaków,1 mała marchewka,2 pomidory bez skóry,koperek.Nawet zjadliwe
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet zjadliwe powiadasz?Woda,mleko 0% tłuszczu,kilka ziemniaków,1 mała marchewka,2 pomidory bez skóry,koperek.Nawet zjadliwe.
Julu nie je tegonawet zjadliwe powiadasz?nie przekonuje mnie ale pewnie mały się już przyzwyczaił,jak mus to mus.mi raczej by nie smakowało
![]()
hej lasencje
wyprasowała,m całą tonę prania
byliśmy w tym komisie wybór mały chicco wcale nie byłojeden był fajny peg perego pliko 3 za 370 zł i nie wiem nawet antka w nim posadziłam i bardzo mu się podobało prowadzi się super ale kolor taki nie fajny szaro ponury a ja lubię wesołe kolory ale wygoda i lekkość na 5+
zobaczę może na allegro będzie fajny jakiś
albo ten chicco albo ten co MH pokazała sama już nie wiem
dowikluś a siora jaki chce kupić dla adasia????????
aaa muszę pochwalić moją julię sama wzieła zmiotkę i zamiotła całe mieszkanie i schody i to tak że mucha nie siada komar nie kuca![]()
przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo
z ręką na serduszku
mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)
Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.![]()
Witam wieczorkiem
A tu znowu pustki
Tesciowka juz pojechala a dzieci wyja i mnie wkurzajaCholera zrobili sie tacy niegrzecznie ze szok
Dominik to wogole nie slucha i robi sobie jaja z wszystkiego co sie do Niego mowiA najgorsze jest to ze gowniarz nauczyl sie wykorzystywac fakt jak ktos u mnie jest
Zaraz Ich kapie i niech ida spac
Hej kochane! Sorry że tak rzadko się odzywamale u mnie remontów ciąg dalszy a że męża nie ma to i robotników pilnuję i obiad gotuję, no i są jeszcze maliny, wiśnie a nie długo ogórki
Poczytałam Was trochę ale siły i weny brak na odpisywaniewybaczcie!
a mnie nadal szczea boli
jak przycisne to juz mniej.sama nie wiej pd czego![]()