reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana

ja juz po śniadanku

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje:wściekła/y:

najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży:wściekła/y:

jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro

bluzeczki akurat nie w moim typie wiec nie odkupie

Wybierzemy się na pewno, ale od razu zapowiadam, ze całą bandą bo sama z dziewczynami to nie dojadę, chyba.... :-p

spoko wodza!!!!!!!!!
damy rady,chlopy juz na pewno jeden temat wspolny maja:-)

najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń
1568.gif

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam wszystkich :-):-):-):-)
u mnie ulewa od rana,padało okropnie i strasznie ciemno,ulewa jeszzce bedzie na bank.a miało byc dzis 30C i upał :sorry: no to po upale:tak::tak::tak::tak:

zaraz bedziemy jeść sniadanko,Oliwka już wmłuciła kaszkę.i nie chce się ubrać biega po pokoju w pizamie i nauczyła się mamuś,dziadziuś,tatuś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a zawsze to było tylko mama,mamo itd.zaczyna mi wyrazy odmieniać.:-)
no prosze jaka zdolnicha super.Laura od kas nauczyla sie tatus to tylko tak zaczela sie do taty odzywac:szok:
Witam z rana

ja juz po śniadanku

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje:wściekła/y:

najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży:wściekła/y:

jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro
fajne te bluzeczki mi sie starsznie podobaja:tak:
najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń
1568.gif
i ja skladam najlepsze zyczonka:-)
hej lasencje:happy:
witam po nieprzespanej nocy i burzliwym poranku(jak ja nie lubie jak piuotr ma do pracy na 9:wściekła/y:)
kurcze cytatów nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
meduska ty z tego co widzę jedną tunikę wygrałaś tą z różem albo ja ślepa:baffled:
as super że tak ci się podoba na tym szkoleniu:tak::tak::tak:
MH witaj w klubie niewyspanych(czytaj złych bo niedospanych) mam:tak:
anabuba kurcze coś wczoraj od ciebie chciałam w pracy myślałam nawet a teraz nie pamiętam:zawstydzona/y:ale przypomnę sobie:tak:
agnes i jak po nocy:sorry::sorry::sorry:;-);-)
ale ja jestem zakręcona:-D:-D:-D:-D
aaaa antoni nauczył się czołgać czy pełzać jak zwał tak zwał grunt że tgeraz pełza po całym mieszkaniu i broi wszędzie:-D
ojejku mi Laura nad ranem cos poplakiwala ale to z tesknoty za tatusiem:baffled: wspolczuje nocki
Ania no wielka szkoda że tak daleko wszystkie mieszkamy,zazdroszczę wam tego panieńskiego :tak::tak::tak::tak::tak: oj z pewnością będzie się działo :-D:-D:-D:-D
szkoda szkoda niezla biobka by byla:rofl2:
3-laurko-5773.gif
0021372446.gif
3-glitery_pl-JAWIGA1945-8880.jpg

Witam i zmykam do UP.:angry:
jesczze raz dzeikuje wszystkim za zyczenia
hej laski
wczoraj jak pisalam byla burza a potem juz nie mialam netu,wiec trcohe poprasowalam.dzis pospalysmy do 9:szok: wyobrazcie sobie ze od 2 dni Weronika nie budzi sie o 6 na mleko,i rano daje jej od razi leki i spokojie wytrzymuje te pol godz zeby cos zjesc(tv czyni cuda:laugh2::laugh2::rofl2:).
pozniej ogarbeam dom i td itd,i czas lecial.wlasnie wypilam kawke,udak sie marynuja,do tego ryz i salata.
a ja sie biore za reszte prasowania.

nadal cmi mnie zab,a czsami 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
te 2 to na pewno 8 a ten jeden to nie wiem.nie boli mnie samzab tylko tak jakby kosc policzkowa.wkurzajace wuczucie,ale dzis bez procha jesszcze sie obywa.
ide poczytac szybko
no prosze jak netu brak to i sie prasowanie zrobilo:-D:-D:-Dpewnie to samo bym zrobila:-D:-D
hej lasencje:happy:
wyprasowała,m całą tonę prania:tak::tak::tak:
byliśmy w tym komisie wybór mały chicco wcale nie było:no:jeden był fajny peg perego pliko 3 za 370 zł i nie wiem nawet antka w nim posadziłam i bardzo mu się podobało prowadzi się super ale kolor taki nie fajny szaro ponury a ja lubię wesołe kolory ale wygoda i lekkość na 5+:tak:
zobaczę może na allegro będzie fajny jakiś:sorry:
albo ten chicco albo ten co MH pokazała sama już nie wiem:sorry::sorry:
dowikluś a siora jaki chce kupić dla adasia????????
aaa muszę pochwalić moją julię sama wzieła zmiotkę i zamiotła całe mieszkanie i schody i to tak że mucha nie siada komar nie kuca:tak::tak:
dzien na prasowanie wczoraj byl:tak: Jak kolorki sa nie fajne to lepiej poiczekac ja tez wole kolorowe:-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo :tak::tak::tak::tak:
z ręką na serduszku :tak::tak::tak::tak:

mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc :tak::tak::tak::tak:
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)
zajmuj sie chlopem:-Dpotem odjedzie to bedziesz miala bb:tak:
Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.:-D:-D
to cieszy, super
Woda,mleko 0% tłuszczu,kilka ziemniaków,1 mała marchewka,2 pomidory bez skóry,koperek.Nawet zjadliwe:tak:.

o ludu:szok: dobrze ze zjadliwe:-D:-D:-D

Wczoraj urodzinki sie udaly jestem zadowolona.Dzieci bawily sie do 22 a potem grzecznie poszly spac.Lali zadowolona z prezwentow dostala Lalke Barbi, puzzle*2,lalke bobasa z wlosami, zestaw doktorka :),zlote kolczyki koloejny prezent dostanie w piatek od mojej siostry
Na dwoirze slonko wiec trzeba wyjsc na plac zabaw z dziecmi:tak:

No nareszcie Witam. Nie miałam internetu:-( po prostu masakra. Wczoraj wieczorem dopiero mi włączyli ale mój m się dopadł. Ja tylko sprawdziłam konto i pocztę. A potem graliśmy z Sewerynem w chińczyka bo Seweryn dostał od babci.
A tak w ogóle to tęsknił tu ktoś za mną????????? Chyba nie:-(.

Wczoraj mój m szukał łyżeczką zębów Sebkowi i coś stukało na dole :tak:ale jeszcze nie widać.
Dzisiaj mamy szczepienie na 16 i ciekawa jestem ile waży.

Nie będe teraz nadrabiać tych parę dni bo nie mam czasu a strasznie dużo napisałyście

Witam i ja
Rowniez jestem jakas niewyspana i jakos muli mnie głowa:no::no::no:Pogoda dupowata-pol nocy padało a teraz tez słonca nie widac:no:
Mlodzi sa fatalni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chyba dzisiaj zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nareszcie Witam. Nie miałam internetu:-( po prostu masakra. Wczoraj wieczorem dopiero mi włączyli ale mój m się dopadł. Ja tylko sprawdziłam konto i pocztę. A potem graliśmy z Sewerynem w chińczyka bo Seweryn dostał od babci.
A tak w ogóle to tęsknił tu ktoś za mną????????? Chyba nie:-(.

Wczoraj mój m szukał łyżeczką zębów Sebkowi i coś stukało na dole :tak:ale jeszcze nie widać.
Dzisiaj mamy szczepienie na 16 i ciekawa jestem ile waży.

Nie będe teraz nadrabiać tych parę dni bo nie mam czasu a strasznie dużo napisałyście
no witaj nie ma to jak uzależnienie od neta:-D:-D:-D:-D
już ząbek???super:tak::tak::tak:
a szczepienia nie zazdroszczę :no:my mamy przerwę do grudnia uffff:tak::tak:

reklama
Witam i ja
Rowniez jestem jakas niewyspana i jakos muli mnie głowa:no::no::no:Pogoda dupowata-pol nocy padało a teraz tez słonca nie widac:no:
Mlodzi sa fatalni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chyba dzisiaj zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas od rana słonko i niby ciepło ja mam w planach generalkę u dziecików ale najpierw muszę się obudzić do końca bo narazie jestem na pół przytomna:sorry:

Do góry