Marta1981
Rodzyneczka
Przyznać się bez bicia,która mnie obgaduje
,bo mnie czkawka okropna złapała
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ześ interes zycia zrobiłaWitam z rana
ja juz po śniadanku
u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje
najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży
jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam
Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro
najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń![]()
małym mendom dobreCholera tym moim malym mendom ostatnio cos sie w głowach poprzewracałobo zamiast sikac mi do nocnikow szczaja obok i wiecznie myje po Nich podłoge
Polowa sikow laduje w nocniku a reszta za-ciekawe jak One to robia
I jak tu nie palic
Witaj JADZKA:-)
Przyznać się bez bicia,która mnie obgaduje,bo mnie czkawka okropna złapała
.
Jeszcze gorzej:-(,chyba się czegoś napiję
BUUU!!!
przestraszyłaś sie![]()
to ja jednak wolę po dziecki=u jak po chłopiemalinko,nie zazdroszczę roboty,M jak ostatnio po grillu "zachorował";-),to musiał prać,koc,kołdrę z nawleczką,prześcieradło,2 pary spodni i podkoszuleka o materacu z łoża nie wspomnę
.
ja nie obgaduje
antonio zrobił taką kupę że muszę mu pościel zmienić normalnie po uszy się obfajtał![]()