reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana

ja juz po śniadanku

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje:wściekła/y:

najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży:wściekła/y:

jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro
no to ześ interes zycia zrobiła :tak::tak::tak::tak::tak:trzeba było nie licytowac dwóch na raz :tak::-D:-D:-D:-D:-D
najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń
1568.gif

STO LAT STO LAT

Cholera tym moim malym mendom ostatnio cos sie w głowach poprzewracało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo zamiast sikac mi do nocnikow szczaja obok i wiecznie myje po Nich podłoge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Polowa sikow laduje w nocniku a reszta za-ciekawe jak One to robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak tu nie palic:no::no::no:
Witaj JADZKA:-)
małym mendom dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D moze specjalnie to robią :sorry:

malinko,nie zazdroszczę roboty,M jak ostatnio po grillu "zachorował";-),to musiał prać,koc,kołdrę z nawleczką,prześcieradło,2 pary spodni i podkoszulek :tak: a o materacu z łoża nie wspomnę:no::angry::wściekła/y:.

Masz rację dziecku zawsze wybaczę:tak:.Jak Julu miał jelitówkę to trzymałam go na kolanach i łapałam w pieluchę bluesy a on jak syrnął to pampek był czysty tylko wszystko na nowiuśkie spodnie,bluzkę i na kanapę poszło.
Dobra,zmykam włosy umyć bo kluchy a przeca tak do przychodni nie pójdę:no::sorry:.

reklama
Zupkę już ugotowałam :tak::tak::tak: Oliwka śpi już 1,5 godz więc mam luzik i mogę odpocząć sobie :-)
M jest w pracy jutro też do samego wieczora więc ugotowałam tylko pomidorówkę z makaronem.mi się w ten upał jeść nie chce obiadu,aby tylko dla Oliwki było :tak::tak::tak:

a dziś narzekałam że ciepło nie będzie ,zrobił się taki skwar że masakra,nawet się nie spodziewałam.jest 31C w cieniu :tak::tak::tak::tak::tak:

na 16.30 idę do lekarza,zarejestrowałam się bo po tym ukąszeniu pszczoły wczoraj ta reka znowu czerwona podpuchnięta sie zrobiła i cały czas swędzi mnie a jak dotykam to boli :sorry:
także jak dzwoniłam to pielęgniarka powiedziałą zebym to pokazała lekarzowi to w razie czego zrobia mi zastrzyk odczulający bo kazdy człowiek inaczej reaguje na jad a tym bardziej ja w dzieciństwie byłam bardzo uczulona na wszelkie ukąszenia.nie wiekm jak to z wiekiem przechodzi czy nie.ale wolę sprawdzić bo bym sie podrapała a wole nie a swędzi jak cholera :baffled:

ja nie obgaduje:no::no::no::no::no:
antonio zrobił taką kupę że muszę mu pościel zmienić normalnie po uszy się obfajtał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

malinka coś Ty mu do jedzenia dała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry