reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mówię dobranoc i znikam bo mąż mi może się jutro nie dać wyspać

Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek:-):-):-)

Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek:-):-):-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam.
A ja nie śpię od 5 rano
Zaczęła Anika, potem Helena wstała na siku, a potem jakiś debil zaczął kosić trawę o 6 rano 

Dziewczyny nie śpią, Helena buduje drogę od samego rana 
A ja mam oczy na zapałki...
Super te bluzeczki
, aż żałuję że mam tyle ciuchów dla Aniki 
Kobieto podziwiam cie
No to będziesz ciocią
A dal taty dużo zdrówka 
U mnie puki co pełne zachmurzenie
Mam nadzieję, że się potem troszke przejaśni 
A ja nie śpię od 5 rano

A ja mam oczy na zapałki...
Udało mi sie wystawic pierwsze ubranka na allegro
BLUZECZKI H&M I C&A PLUS KAPELUSIK H&M (696818036) - Aukcje internetowe Allegro
Reszte sprobuje pozniej lub jutro;-):-)
Super te bluzeczki

dziewczynki wpadłm powiedzieć dobranoc
nie posiedzę z wami bo dopiero wróciłam z pracy lecę pod prysznic i lulu bo jutro na 6.30 do 20 więc lepiej wypocząć bo zapierdziel będzie
papatki kochane![]()
Kobieto podziwiam cie

KurczeNajpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełnoPrasowania multum
Prania tyle samo czeka
Masakra jakaś!
No to będziesz ciocią

U mnie puki co pełne zachmurzenie

hej.
My nie spimy od 6.30

słońce ju praży od samego rana :-)
My jemy śniadanko: świeża chałeczka z masełkiem i kakao mniam mniam
a Oliwka już biega na golasa i szaleje z balonem

MH współczuje pobudki ,wiem co to znaczy bo czesto też takie miewam

czasem jeszcze wczesniejsze 

mammita no to już niedługo zostaniesz ciocią.masz się z czego cieszyć,jak najbardziej

a dla taty duzo zdrowia

My nie spimy od 6.30

My jemy śniadanko: świeża chałeczka z masełkiem i kakao mniam mniam
a Oliwka już biega na golasa i szaleje z balonem

MH współczuje pobudki ,wiem co to znaczy bo czesto też takie miewam

mammita no to już niedługo zostaniesz ciocią.masz się z czego cieszyć,jak najbardziej

a dla taty duzo zdrowia

Jadźka
mama 2 synów
Witam dziewczyny.:-)
DASZ RADE a co z twoim tata cos powaznego?KurczeNajpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełnoPrasowania multum
Prania tyle samo czeka
Masakra jakaś!
agunia-ln
Fanka BB :)

no to teraz macie fajnie, wszystko jest na niehi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyćpodchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on
nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on
śmiesznie to wygląda
![]()

po prostu synio mamusiA tak szybko znikam bo Kubek taki przydupas się zrobił że cały czas ze mną musi być, próbuję go oduczyć pomału bo będę miała przechlapane![]()

a to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresuZapraszam na NK;-),zobaczcie jak Jul się za tatem stęsknił
.

hej, fajnie, że już jesteś, mam nadzieję że troszkę odpoczełąś i dobrze że z dzidzią okWitam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...
ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni...
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec
caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc
odezwe sie jak sie ogarne![]()

ode mnie też wszystkiego naj naj naj, choc spóźnione to szczere jak najbardziejA my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:--
-(

teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaj

to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane
Jadźka
mama 2 synów
No z facetami tak już jest.teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaja ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane
a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie
chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane

Agnes123 jeździsz do tesco? Interesuje mnie czy w chiroko są przeceny. I wogulę czy jest tam coś ciekawego
Agnes123 jeździsz do tesco? Interesuje mnie czy w chiroko są przeceny. I wogulę czy jest tam coś ciekawego
bardzo rzadko jestem w tesco tak więc nie pomogę bo nie mam pojęcia czy są tam jakieś przeceny ale zdaje mi się ze od 1 sierpnia jest najwięcej przecen

reklama
Jadźka
mama 2 synów
dziękibardzo rzadko jestem w tesco tak więc nie pomogę bo nie mam pojęcia czy są tam jakieś przeceny ale zdaje mi się ze od 1 sierpnia jest najwięcej przecen![]()
Podziel się: