reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska ja się porodu wcale nie bałam i to żadnego ani pierwszego ani ostatniego:no::no::no:może dzięki takiemu nastawieniu poszło szybko i bez męczarni:baffled::baffled::baffled:
meduska apetycik to ty teraz masz:-D:-D:-D
u mnie ziemniaczki juz się gotują kotleciki smażą mizeria gotowa więc obiad prawie gotowy:tak::tak::tak:
ciekawe jak tam anabubki internet ????chyba jeszcze nie ma bo napewno by wpadła na chwilkę do nas:tak::tak:szkoda no i ciekawe jak z tym netem od sierpnia:baffled::baffled::baffled:

reklama
helo laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie?????????????
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jednak do piatku mam neta,cos bylo w centarli bo jak wlaczylam kompa,tak tylko sprawdzic tos ie ucieszylam ze jest net:-D:-D:-D:-D:-D
alez mi teskno do was bylo

najpeirw-wczoraj caly dzien bylam u mamy,bo w odmu nie bylo do kogo wracac,ale trudno:wściekła/y:
od rana a arczeja od nocy bola mnie zeby.tzn bez ibupromu boli mnie cala zuchwa od pocztaku do konca,i do tego lewa strona goranje szczeki-nadal nie wiem ktory zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na dole wychodza mi naraz obie 8 ,nic dzis nie jadlam,bo proszek tylko zlagodzil bol,ale nie bardzo moge cokolwie gryzc.
dieta:rofl2:

do tego w sobote dostaalm @ wiec wczoraj i dzis,lepiej nie mowic....

ogolnie caly dzien czuje sie do du...od 6 rano nie spie przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obejrzlaam jakas stara komedie,bo co mialam robic?

ale przyjechala przed chwila listonoszka i wiecie co?dostalam list od wojewody mazowieckiego-uznali moje odwolanie w sprawie Weroniki i dostala orzeczenie na 2 lata:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!1
ktos pomysli ze sie ciesze z dzieca choroby,ale niewazne.to dodtakowe 200zl miesiecznie,znizkowe bilety,w stolicy za darmo komunikacja,i platny caly wychowawczy:-):-):-):-)

warto bylo robic mentosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to ide poczytac

ja na chwilke bo niedługo zamierzam iśc na podwórko z dziećmi a mąż jak przyjdzie z pracy to sobie coś zje bo jest zupy jarzynowej troche i pulpety w sosie :-pPosprżatałam umyłam gary, podłogi ,dzieci u siebie podkurząły mozna sie wylegiwac :-D patrze co jakis czas w okno na mój samochodzik :zawstydzona/y::-D:-D oj wsiadłoby się i pojechało

Ja juz zjeddzomy obiadek- i tak szczerze mówiąc nie bardzo się najadłam:szok: zjadłabym porcje M najchętniej jeszcze:sorry:
helo laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie?????????????
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jednak do piatku mam neta,cos bylo w centarli bo jak wlaczylam kompa,tak tylko sprawdzic tos ie ucieszylam ze jest net:-D:-D:-D:-D:-D
alez mi teskno do was bylo

najpeirw-wczoraj caly dzien bylam u mamy,bo w odmu nie bylo do kogo wracac,ale trudno:wściekła/y:
od rana a arczeja od nocy bola mnie zeby.tzn bez ibupromu boli mnie cala zuchwa od pocztaku do konca,i do tego lewa strona goranje szczeki-nadal nie wiem ktory zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na dole wychodza mi naraz obie 8 ,nic dzis nie jadlam,bo proszek tylko zlagodzil bol,ale nie bardzo moge cokolwie gryzc.
dieta:rofl2:

do tego w sobote dostaalm @ wiec wczoraj i dzis,lepiej nie mowic....

ogolnie caly dzien czuje sie do du...od 6 rano nie spie przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obejrzlaam jakas stara komedie,bo co mialam robic?

ale przyjechala przed chwila listonoszka i wiecie co?dostalam list od wojewody mazowieckiego-uznali moje odwolanie w sprawie Weroniki i dostala orzeczenie na 2 lata:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!1
ktos pomysli ze sie ciesze z dzieca choroby,ale niewazne.to dodtakowe 200zl miesiecznie,znizkowe bilety,w stolicy za darmo komunikacja,i platny caly wychowawczy:-):-):-):-)

warto bylo robic mentosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to ide poczytac
O wilku mowa:-D
to gratulacje:tak:

jednym słowem apetyt dopisuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dokladnie:-D

jeszzcze troche i sobie bedziesz jeździc bryczką:-p u nas jest prbem ze jest jedno auto bo jak M ciagle nie ma to ja auta nie mam:eek:
oprocz teraz soboty jak jechalam po patrysie i potem na imoreze z dziewczynami to nie pamietam kiedy jeździlam samochodem:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry