reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Julu ma anginę:szok:,temperatury dostał,nic jeść nie chciał ani pić i poszliśmy do przychodni ale jego doktorki nie było i druga nas od razu przyjęła i zapisała Amoksilav,Eurespal i probiotyk.Wcześniej z rąk nie schodził:no:a teraz po 1 dawce nie to samo dziecko i parówki 2 zjadł:tak::biggrin2:.
Sałatki zaraz wrzucę.
Jadźka,to na 2 nowe zębolki dla Sebcia
0021461807.jpg

As,super wiadomość,bo rzadko kiedy przyjmują odwołania;-):tak:.

reklama
My juz po drugim spacerku:tak:Mlode mi marudza bo sie nie wyspaly:no:

ANABUBKA
Fajnie ze dostalas to orzeczenie:-):tak::tak::tak:

Ja tez mam zamiar sie zmobilizowac i wkoncu "zdac" prawko,ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-):-)To dopiero jak M przyjedzie bo to przez Jego kolege:tak::tak::tak:

JADZKA
Gratuluje zebolkow:tak::tak::tak:

MARTA
Zdrowka dla Jula

Gdzie sie podziewacie baby???:baffled:
Ja własnie robie sobie kolacyjke bo jestem glodna jak cholercia:tak::tak::tak:

Mlode juz spia a Dominik oglada ze mna tv ale zaraz tez wygonie Go do spania:-):tak:

Hej!

My w sobotę poświętowaliśmy na grilu ze znajomymi, było miło i sympatycznie a ognisko palilo się do 3.00. W niedzielę świętowaliśmy rodzinnie z dziećmi bo Anny i Krzysztofa przy okazji. Zabraliśmy więc dzieciaki do wesołego miasteczka i miały mega zabawę...no a wieczorem to już świętowaliśmy tak całkiem prywatnie...:-p:-p:-p i mąż do pracy pojechał baaardzo nie wyspany:-D

Pozdrawiam!!! i idę poczytać co u Was

Przyzwyczaisz się. Ja zdawałam też na małym i do vectry bałam się jeździć ale teraz śmigam jak zła ale jak to mówią w koło komina. Do wrocka jadę ale z mężem:zawstydzona/y:.

Psia mać coś mi się nie pozaznaczało:baffled:.
Ja też używam tylko dady i jestem zadowolona.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku teraz tylko m przekonać do ceny:baffled:. Ale myślę że dam rade

Muszę się pochwalić Sebkowi dzisiaj wylazły dwa zęby na dole :-)

gratuluje zabkow!
a moze mu swoje oddam i niech jemu wychodza co?:-D:rofl2:

i idż wreszcie do tego dentysty bo się zamęczysz kobieto :tak::tak::tak::tak::tak:

Anabubka a skąd masz tańsze pampersy????????? masz jakieś chody??? :sorry:

dentystka na urlopie,w poniedzuelek ide.
ale jeszcze tak mnie nie boalal geba jak dzis.biore zntybiotyk
moj znalazl u siebie w plecaku ketonal i mi dal bo sie okazalo ze caly ubuprom zezralam.no i praiwe nie boli mnie nc:-):-):-):-):-):-)
moze w koncu spokojnie przespie jedna noc,bo ostatnio z tym ciezko.

co do pappersow-szwagier mi kupuje,to sa oryginalne pampersy ale idace na wschod albo do afryki.ostatnio za 111sztuk rozmiatru 5 zaplacilam 85zl:-)

Zamówiłam wózek:-D znalazłam za 333 to 36zł taniej:-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A teraz modły żeby było ok

sprawdz czy oby nie ma to drozszej przesylki
Julu ma anginę:szok:,temperatury dostał,nic jeść nie chciał ani pić i poszliśmy do przychodni ale jego doktorki nie było i druga nas od razu przyjęła i zapisała Amoksilav,Eurespal i probiotyk.Wcześniej z rąk nie schodził:no:a teraz po 1 dawce nie to samo dziecko i parówki 2 zjadł:tak::biggrin2:.
Sałatki zaraz wrzucę.
Jadźka,to na 2 nowe zębolki dla Sebcia
0021461807.jpg

As,super wiadomość,bo rzadko kiedy przyjmują odwołania;-):tak:.

wspolczuje anginy,znam ten bol.
zdrowka zycze
a ztym odowlaniem to chyba mialo byc do mnie co?:-)

Gdzie sie podziewacie baby???:baffled:
Ja własnie robie sobie kolacyjke bo jestem glodna jak cholercia:tak::tak::tak:
]

ja prez caly dzien zjadlam jagodzianke i mala bulke:-(

reklama
Do góry