reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trochę między wierszami wczoraj pisałam;-),bo wczoraj się testowałam:tak:.I to mój najwspanialszy prezent dla małża:-p:tak::-D.
hi hi to dobrze wczoraj odczytałam tewgo posta o prezencie dla M :rofl2:
anabubka ty oblatana jesteś w tych sprawach teraz wniosek o rodzinne i wychowawczy nie składa sie jak co roku do końca sierpnia tylko do końca października tak?a oni do października płacą według tego wniosku z ubiegłego roku???dobrze kminie???

reklama
no pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kolejna ciężarowka na domówach:-):-):-):-):-):-)

ja mam coraz wieksza chec na 3 dziecko ale kurcze warunkow nie mam i do pracy bym wrocila.....ehhhh
no anabubka teraz będziesz miała synusia już ci wróżyłam to do roboty:rofl2::rofl2::rofl2:

hi hi to dobrze wczoraj odczytałam tewgo posta o prezencie dla M :rofl2:
anabubka ty oblatana jesteś w tych sprawach teraz wniosek o rodzinne i wychowawczy nie składa sie jak co roku do końca sierpnia tylko do końca października tak?a oni do października płacą według tego wniosku z ubiegłego roku???dobrze kminie???

dobrze kumasz:tak: ja juz dostalam powtierdzenie z gopsu ze przedluzaja do konca pazdziernika a na nowe trzeba bedzie zlozyc przed 1 listopada z dochodami za 2008r
dodoatek na rozpoczecie roku szkolnego dzieci dostana we wrzesniu i potem na kloniec roku szkolnego,a kolejny znow nie we wrzesniu ale na koniec koljenego roku szkolnego.
no i bedzie troche wiekszy rodzinny:-)

Widzisz jakaś domyślna malinko;-):tak::-D.

bo ja wczraj netu nie mialam a dzis tak szybko czytalam:zawstydzona/y:

no anabubka teraz będziesz miała synusia już ci wróżyłam to do roboty:rofl2::rofl2::rofl2:

dobra dobra ty nie cwaniakuj:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
mojej siostrez sie dzis snilo ze ona w ciazy

Nie dziękuję za gratki,a ja mam taką płytkę z przepowiadaczem(na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia) jaką płeć dziecko będzie miało:tak:.W przypadku Olka i Julka to się sprawdziło:-p:szok:.A teraz jak byk dziewczynka wychodzi:tak:.

reklama
Wpadam na chwilkę tylko, bo Siostra co chwile dzwoni-wyszła z małą dzisiaj ze szpitala. Byłam ja wykąpac. Mała cały czas przy cycku. Bidna Mamusia nie może odpocząc. Położne kazały jej dokarmiać na noc bebikiem, żeby spała dłużej.
Z tata znowu gorzej. Kurcze nie ma spokoju. Ma dopiero 54 lata a już po 3 zawałach i cukrzyca, a teraz te duszności, brak krążenia, nogi jak banie:no::no::no: A lekarze mówią, że to od płynów-od wczoraj nic nie pił tylko usta zwilża a poprawy nie ma. A moja mama już 3 noc na taborecie siedzi przy nim-porażka:no::baffled:

Do góry