reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie dziękuję za gratki,a ja mam taką płytkę z przepowiadaczem(na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia) jaką płeć dziecko będzie miało:tak:.W przypadku Olka i Julka to się sprawdziło:-p:szok:.A teraz jak byk dziewczynka wychodzi:tak:.
Gratulacje:-):-)
Ciekawe-nie słyszałam o czymś takim. Może kiedyś synka zaplanuję. :tak:

Wszystkiego dobrego dla wszystkich Aneczek i dla Julii!

Myszunia
witam!:-) Bo my się chyba jeszcze nie znamy i cieszę się że wyjazd super!:tak:

Joanna73 trzymam kciuki za 6-te podejście &&& i dobrze że leki pomagają

Mamita jak Tata? I gratki dla siostry!!!
Ja też tak mam że albo muszę u sąsiadki dzieci zostawiać albo wlec całą trójkę...i to jeszcze czasem autobusem jak M do pracy swoim autem musi jechać:baffled:

As76 gratuluję zdanego egzaminu. Z opisu już wynika że to Twoja pasja

Marta cieszę się bardzo!!! Śliczny suwaczek:tak::tak::tak:

Agnes dzięki za ofertę z biedronki, mus iść i zakupy zrobić,

Anabuba bólu zęba nie zazdroszczę:no:może dentysta wreszcie coś na to poradzi. I dobrze że uznali odwołanie. Nikt nie mówi że cieszysz się z choroby dziecka a zawsze parę groszy i darmowe przejazdy się sprzydadzą

Jadżka gratki dla Seba za ząbolki!!!

Nie dziękuję za gratki,a ja mam taką płytkę z przepowiadaczem(na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia) jaką płeć dziecko będzie miało:tak:.W przypadku Olka i Julka to się sprawdziło:-p:szok:.A teraz jak byk dziewczynka wychodzi:tak:.

hehehehhe.b tak jest w reguly ze w 1 polowie roku rodza sie chlopcy a w drugiej dziewczynki,no u ciebie w 1 polowie ale wiadomo zawsze jakieswyjatki.:-)

Wpadam na chwilkę tylko, bo Siostra co chwile dzwoni-wyszła z małą dzisiaj ze szpitala. Byłam ja wykąpac. Mała cały czas przy cycku. Bidna Mamusia nie może odpocząc. Położne kazały jej dokarmiać na noc bebikiem, żeby spała dłużej.
Z tata znowu gorzej. Kurcze nie ma spokoju. Ma dopiero 54 lata a już po 3 zawałach i cukrzyca, a teraz te duszności, brak krążenia, nogi jak banie:no::no::no: A lekarze mówią, że to od płynów-od wczoraj nic nie pił tylko usta zwilża a poprawy nie ma. A moja mama już 3 noc na taborecie siedzi przy nim-porażka:no::baffled:

wspolczuje z powodu taty.moja bacia ma 83lata,cukrzyce kupe lat,nadcisnienie itd.kiedys na cukrzyce brala insuline,ale cos jej sie naprawialo i teraz bierze leki i to nieiwleka dawke,zalezy od poziomu cukru,ale to i tak szok ze choroba sie wrocila.
ale nasz apani doktor wykoczyla babci nerki(duzo by tu pisac) i babcia o maly wlos a juz by zeszla bo nerki stanely i w ostatnije chwili rzewiezli ja do siedlec na dializy i minal juz rok i babcia 3 raz w tyg jedzi na dializy karetka i ma sie dobrze
:-)schodla jakies 15kg,tyle wody z niej zeszlo.
a jak ja kareta przewozili to karetka miala wypadek:szok:
babcia tylko reke sobie potlukla na sczzescie

a co do sostry-co za polozne!
troche sie zejdzie zanim sie pokarm unormuje.ja Weronike w 2 dobie to co godzine musialam karmic a w 3 mialam nawal mleczny!
trzeba poprostu to przetrwac,oczywysicie jezeli chce karmic.
MH tez kazaly dokarmiac ale sie nie dala i juz jest ok

Zuskus moja dentystka nie podejmuje sie wyrywania 8 :no:
zreszta moge miec pokrecone korzenie i zeby mam dosc mocne bo niektore mocno poltanae ale zaden sie nie ukruszyl:no:
mam caly komplet poki co.
jak sie zrobi cieplo to czeka mnie chirurgia szczekowa,bo w upal to krwotoku dostac mozna,dziekuje.musze jakos to przetrzymac.
chyba pyralgine sobie jutro kupie.
nie lubie sie truc prochami ale jak mus to mus

reklama
Do góry