reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aż nóż w kieszeni się otwiera:wściekła/y::wściekła/y:,ja to nasze fotki mam w prywatnym albumie:tak:.
Mieszkanko wypucowane:-p,ubrania złożone do prasowania:tak:,dzieci nakarmione:szok:,naczynka ze zmywarki wyjąć:sorry:pranko rozwiesić i o północy Julowi antybiotyk podać:tak:.

reklama
alo alo
ja zachr korzytsam z ostatnich dni na necie.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
niby do konc lipca powinno byc,ale jezeli idzie automatycznie to jutro o polnocy moze juz nie byc netu.i co ja zrobie????????????????:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
jestem uzalezniona!!!!!!!!!1
juz mam objawy odstawienia:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

moja rebiata juz spi.mala troche pohisteryzowala bo nie chciala kolo noiej siedziec,ale szybciej usnela:laugh2::rofl2:

ja też się powoli zbieram do pracy nakręcę awanti :tak::tak::tak:a najgorsze jest to że mam gorączkę 38.6:-:)-:)-:)-(
papatki kochane:happy:

Malina a Ty nie wiesz co to apap.paracetamol.ibu,m,ibuprom,nurofen itd itd??????????
jak nie masz w tabletkach to bierz syropek w odpowiedniej dawce.
a migdaly cie nie bola?

Ja Enterol podaję do antybiotyków ,bo to probiotyk jest.

Orsalit kupowałam bez recepty a odpowiednikiem Orsalitu jest Gastrolit i ten jak najbardziej na receptę .
Ja na biegunkę takiemu maleństwu ugotowałabym zupki ryżowo-marchewkowej z dodatkiem jabłka gotowanego (frutapura),żeby w smaku lepsze było i trochę pektyn też potrzeba.:tak:

no zapomnialam ze marchwianka i jagody sa dobre:tak:

oj dobrze że mi przypomniałaś, mam prasowanie w szafie upchnięte:sorry::sorry::sorry:

ja to dzieciakom daję pepsi wygazowaną...nawet Maćkowi jak miał jelitówkę

ja swoje prasownaie najpierw do wolnej szafki upycham a potem do szafy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

WITAJCIE!!!

Witam po bardzo długaśnej przerwie mam nadzieję ze wybaczycie mi moją nieobecność :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M już wyjechał wiec moge pisac tu z wam
wybacznie że nie poodpisuje ale musialabym siedziec cala noc zeby wszystko nadrobic :tak::tak:

po długiej wizycie mężula stwierdzilismy że trzeba się postarać o kolejne potomstwo :tak::tak::tak:

ale jak tu sie starac jeszcze nikt na odleglosc 600 km nie splodzil dziecka :szok::szok:

nie liczac invitro:tak::tak:

witam sie z wami gorąco :-):-):-):-)

witamy witamy:-)
a nuz widelec przyjedzie do Polski w pore:-):-):-):-)

reklama
alo alo
ja zachr korzytsam z ostatnich dni na necie.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
niby do konc lipca powinno byc,ale jezeli idzie automatycznie to jutro o polnocy moze juz nie byc netu.i co ja zrobie????????????????:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
jestem uzalezniona!!!!!!!!!1
juz mam objawy odstawienia:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

moja rebiata juz spi.mala troche pohisteryzowala bo nie chciala kolo noiej siedziec,ale szybciej usnela:laugh2::rofl2:

Malina a Ty nie wiesz co to apap.paracetamol.ibu,m,ibuprom,nurofen itd itd??????????
jak nie masz w tabletkach to bierz syropek w odpowiedniej dawce.
a migdaly cie nie bola?

no zapomnialam ze marchwianka i jagody sa dobre:tak:

ja swoje prasownaie najpierw do wolnej szafki upycham a potem do szafy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witamy witamy:-)
a nuz widelec przyjedzie do Polski w pore:-):-):-):-)
a wlaśnie jak nalicza sie dni płodne???
nigdy nie moglam tego pojac :baffled::baffled::baffled:

Do góry