reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i ja dotarłam :-)
A tu takie pustki ze nie ma czego nadrabiac:szok::szok::szok:
Po poludniu wleciala znajoma i do 21;30 siedzialysmy na podworku:tak::tak::tak:Pozniej ja szłam do domku a Ona jechala do siebie:-)Bylo super i niezle sie nagadałysmy:tak:Do tego wypilysmy sobie jedno piwko na pol z soczkiem;-):-)

ANABUBKA
Ja nie wiem jak my tu bez Ciebie wytrzymamy:no::no::no:

reklama
witam kochne:happy2:
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio:szok::szok:
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabiania :-D:-Dno kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście:-p:cool2::-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej :tak:a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D

Witaj MALINUS:-)
Ja musiałabym sobie zrobic kolacyjke ale jak tak sie dosiadalm do tego laptopa to nie chce mi sie dupska ruszyc do kuchni:-D

juz myslalam ze bede plakac w samotnosci

No i ja dotarłam :-)
A tu takie pustki ze nie ma czego nadrabiac:szok::szok::szok:
Po poludniu wleciala znajoma i do 21;30 siedzialysmy na podworku:tak::tak::tak:Pozniej ja szłam do domku a Ona jechala do siebie:-)Bylo super i niezle sie nagadałysmy:tak:Do tego wypilysmy sobie jedno piwko na pol z soczkiem;-):-)

ANABUBKA
Ja nie wiem jak my tu bez Ciebie wytrzymamy:no::no::no:

no a jak ja wytrzymam?przeciez nalogowiec bb jestem:sorry2::cool2:
u Pauliny dzis kolezanka bylo ,pojechala po 20,tzn mam po nie przyjechala.sluchajcie tak sie ladnie razem bawily i z mala tez ze dzis nie wiedzialam ze mam dzieci n moze poza tym ze Paulina glosno mowi:cool2:i piskliwie;-)
i w basenie i w piaskownicy i w namiocie ,a to na trzeaku,hamaku albo w domu:-)

witam kochne:happy2:
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio:szok::szok:
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabiania :-D:-Dno kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście:-p:cool2::-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej :tak:a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D

Malinus no milo ze jestes bo jak ja bym bez ciebie tu przezyla.zaplacze sie no:-:)-:)-(
zeby moj Pietruch byl taki jak Twoj.....ale to przeciwienstwo niestety

co do filmu to jaki jest oryginalny tytul?
a co on mysli ze my ekspertki od filmow?;)
sciagnijcie sobie "złoty środek"=calkiem fajny polski film.taka komedia

oryginalny tytuł to"kings of the nights"
no ma was za ekspertki:tak::tak:on często pyta co u dziewczyn jak anabubka jak dowikl i zwariowana jej trójca jak meduska urodziła już?jak mlena ...kojarzy was jak coś opowiadam to się dopytuje on wie że mi bb pomogło w moim dołku kury domowej :tak::tak::tak::tak:że przy was odżyłam i chce mi się chcieć:tak:anabubka on cały czas rozkminia jak by ci tu tanio neta załatwić na zadupie:-D:-Dśmieje się że as to ta co jest nocnym markiem:-D:-D:-D:-D:-D
alem go nachwaliła:-D:-D:-D:-D
a się przymila do mnie bo chce na kompa;-);-);-)ale już mu dziś obiecałam że siądzie sobie:tak::tak:
dowikluś ty z tymi późno nocnymi kolacjami to jesteś niesamowita:-D:-D:-Dtwoje dzieciaki też tak późno jedzą??bo moi wiedzą że matka w trosce o ich figury o 20 zakłada "łańcuch"na lodówkę:-D

MALINUS
Ale masz Kochanego mezusia:tak::tak::tak:
Moje dzieciaki nie jedza tak pozno:no:No z wyjatkiem dziewczynek bo do spania pija butle kaszki;-)
Wczoraj zjedli po 21 kielbaski z grilla i chleb tostowy a Dominik do tego karkowe z grilla i mialam "wesola"noc wiec juz nawet nie bede Im dawala tak pozno bo nie sa nauczeni

MALINUS
Ale masz Kochanego mezusia:tak::tak::tak:
Moje dzieciaki nie jedza tak pozno:no:No z wyjatkiem dziewczynek bo do spania pija butle kaszki;-)
Wczoraj zjedli po 21 kielbaski z grilla i chleb tostowy a Dominik do tego karkowe z grilla i mialam "wesola"noc wiec juz nawet nie bede Im dawala tak pozno bo nie sa nauczeni
kochany bo nie mąż:-D:-D:-D:-D
justynko ty o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:toś mnie zadziwiła:szok::szok::-D
a ja muszę uciekać:-:)-(obiecałam pietruszce tego kompa wieczorkiem to się nie wycofam:-:)-:)-(
anabubka mam nadzieję że szybciutko będziesz miała neta postaraj się kochana prrroooosssszzzzzęęęęę:tak::tak:
to mykam buziolki;-*

reklama
oryginalny tytuł to"kings of the nights"
no ma was za ekspertki:tak::tak:on często pyta co u dziewczyn jak anabubka jak dowikl i zwariowana jej trójca jak meduska urodziła już?jak mlena ...kojarzy was jak coś opowiadam to się dopytuje on wie że mi bb pomogło w moim dołku kury domowej :tak::tak::tak::tak:że przy was odżyłam i chce mi się chcieć:tak:anabubka on cały czas rozkminia jak by ci tu tanio neta załatwić na zadupie:-D:-Dśmieje się że as to ta co jest nocnym markiem:-D:-D:-D:-D:-D
alem go nachwaliła:-D:-D:-D:-D
a się przymila do mnie bo chce na kompa;-);-);-)ale już mu dziś obiecałam że siądzie sobie:tak::tak:
dowikluś ty z tymi późno nocnymi kolacjami to jesteś niesamowita:-D:-D:-Dtwoje dzieciaki też tak późno jedzą??bo moi wiedzą że matka w trosce o ich figury o 20 zakłada "łańcuch"na lodówkę:-D

heheh.ja znam tytul krowie nocy i by sie zgadzalo,ale w sumie nie oglaldalam,mialam na dysku alenie widzialam.a p juz spi wiec mi nie powie.
z tym etem-kochany chlopak ze o mnie mysli:-)
teraz to najlepiej by bylo w playu ale chyba se nie da wziac na 1-2miesiace
jakos musze wytrzymac.bede mame czesciej odwiedzac:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D

no milo.a co tak krotko?;)

Do góry