reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochany bo nie mąż:-D:-D:-D:-D

justynko ty o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:toś mnie zadziwiła:szok::szok::-D
a ja muszę uciekać:-:)-(obiecałam pietruszce tego kompa wieczorkiem to się nie wycofam:-:)-:)-(
anabubka mam nadzieję że szybciutko będziesz miała neta postaraj się kochana prrroooosssszzzzzęęęęę:tak::tak:
to mykam buziolki;-*

trzymaj soe kocahan.skrobnij czasem jakiegos smska do mnie:-)
z gg do mnie dochodza wiec z tel nie musisz kasy wydawac:-)
spij dobrze

reklama
Dobranoc MALINUS:-)

ANABUBKA
W playu jest fajny bo ja mam;-)ale umowa to na rok:tak:I teraz jest fajna promocja ze przez trzy miesiace nie placi sie abonamentu:tak::tak::tak:ja sie na nia nie załapalam:no:

Witam się i ja wieczorowo jeśli mogę tak napisać :-D:-D:-D
Luna
wszystkiego najlepszego dla Was :tak::-):-):-)
Anabuba Ciebie nie może tu nie być :no:

Hej Laski, witam się pierwsza z rana :tak:
Nie mogę spać ;-) Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy :-D
Dla moich dzieci to ogromna nowość :tak:

Idę coś chrupnąć bo dzidziuś zgłodniał hehe :-D:-D:-D
fajnie powspominać :-D:-D:-D:-D
pamietam czerwonego kapturka u babci w lazience jak dziś:-D:-D

ellooo

wiem wiem nigdy tak zrana mnie nie bylo ale jest tak goraco ze spac nie moge:-p

Luna trzymam kciuki za opuznienie@ Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Makunga my tez mielismy takie bajki extra sprawa

AS ciebie martini a mnie wodka:-D

Natalineczka korzystaj ze sloneczka:rofl2:Jak moj brat mowi..nie jestem rasista ale asfalt musi lezec nma swoim miejscu:-D:-D

Anabuba Ty sie ciesz ze masz malo wziete i mozesz wiecej wydac:-D

My wczoraj kupilismy dla Bogdana garniak buty i caly zestaw wiec jest gotowy
Ja odebralam suknie wiec juz tez jestem gotowa
Laury sukieneczki dojechaly z tatusiem i jestem mega zadowolona sa extra:tak:
A ja nie mam czasu pazorow zrobic i na koniec bede miala swoje dlugie z frenczem ktory siorka mi zrobi:-D:-D
Na 10 mam spotkanie, potem kolejne, kolejne, musze kupic pare rzeczy do podziekowania dla rodzicow, zakupic soki i isc na brwi:baffled:chyba dnia mi braknie:-D:-D:-p
troche dużo załatwiania, dacie radę!!!

Ja rano dostałam na śpiku całusa i kwiatuszka na podusię obok-słonecznik.
.
słodziutko, ja też tak chcę :-):-):-):-)
hej lasencje:happy::happy:
na początek lunka;morza miłości namiętności uniesień i synka do kompletu z okazji waszej rocznicy ślubu:happy:
wczoraj w pracy zrobiłam awanti że:angry::angry::angry::angry:no siedziały do 21 i zapierniczały co by wszystko zrobić bo się wydarłam i powiedziałam dosyć dzwonimy do szefowej niech przyjedzie i zobaczy jak wy kończycie pracę i jaki syf mi zostawiacie...wściekłe bo o 18 mają koniec ale zapierniczały:tak:
ja przyszłam do domu na ostatnich nogach:-:)-(jak doszłam to miałam 39.4 zapodałam sobie końską dawkę pietruszka mnie nasmarował wickiem wypociłam się i dzisiaj tylko katar i kaszel a gorączki nie mam:happy:

i dobrze zrobiłas chamstwo trza tępić!!!

Anabuba wiem że upał ale już nie mogę patrzec na te okna takie brudne że aż wstyd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
więc musze dziś je przelecieć :-D:-D:-D:-D:-D a poza tym mam dzis ochote na mycie okien,jakas dziwna jestem :-D:-D:-D:-D:-D

kurcze wszystkie dzisiaj okna myły:baffled::baffled::baffled:

Witam,ja na chwilu bo Olek mnie zgania.
Zrobiłam 2 testy z innych firm i nic nie wyszło:no:.Ten quick Test jakiś wadliwy był.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
A gratulacje na później sobie zostawię;-):tak::biggrin2:.
Jadźka,sprawdzałam w nocy i to konto nadal jest:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.
Później nadrobię;-):tak:.

kochana nie łam sie moja koleżanka dowiedziała się ze jest w ciaży jak była już w czwartym miesiącu i ruchy dziecka poczuła, a dwa miesiące wcześniej też robiła dwa różne testy :tak::tak::tak:
wiec nic mnie juz nie zdziwi :-D:-D:-D:-D

Witam "porannie"

Luna wszystkiego naj naj okazji rocznicy:tak:

wczoraj mialam zabiegany dzionek- jak wrócilismy od szwagierki pozno to poszlismy do sklepu kupic cos na kolacje- zrobiliśmy kolacje i dzwoni telefon kolezanka mnie prosiła żebym ją i jej faceta zawiozła do opola bo im pociag nad morze uciekł:-D

mowie ok:-D

no i pojechalismy i wrócilismy o 23.30 i od rau poszłam spac

nie wiem po czym ale wczoraj wieczorem wymiotowałam..:eek:

szwagierka dała mi dużo jabłek bo oni nie maja co z nimi robic bo maja 3 jablonie kolo domu a ja poszlam do babci po małe słoiczki i bede robiła dla Zuzi tarte jabłuszka- zawsze sie przydaddza a potem taki słoiczek z gerbera kosztuje okolo 3 zl:sorry::happy:

wlasnie mi sie wygotowuja słoiczki na to i zaraz biore sie za obieranie i tarcie:tak::tak::tak:

ale miałam sen:szok:
że rodziłam i w sumie samego w sobie porodu nie pamietam- znacy cos tam byllo z porodu ale nic mnie nie bolało- rodziłam w nocy i rano juz wyszłam ze szpitala:szok:
a najlepsze ze nie amietalam zeby nam powiedzieli czy chlopczyk czy dziewzynka i mowie do mojego ju w domu by s[rawdzil- ja lezalam w loku bo zmeczona bylam- a on ze chlopcyk bla bla bla bo tak mu baba powiediala a ja ze nie i w bek bo ja maryla o dziewczynce- beczałam tak pol godziny az w koncu on rozebrał mała pokazał mi ją i ja patrze a tam i pipka i cos odstającego:szok: i sok i w bek dalej ale moj do mnie mówi- ale j to cos alego co odstaje to chyba jakas krosta taka dua bo to pod pepkiem było:baffled: a ja mówie to kurde ja juz nie wiem i mowie szukaj wypisu gdie tam pisze jaka plec- i napisane bylo chlopiec- to my migiem dawaj do szpitala spowrotem- no i w momencie kiedy sie ubierałam-zuzia urosła i miala juz kolo 15 lat(wiecie jak to sny:-D):szok: i była rzeczywiscie dziewczynką:-D no i poszlismy robic awanture do szpitala - ano w szpitalu to juz sie wogole pomotalo bo nagle znalazlam sie na lozku i jak mi jakas pigula mowila ze mam jakas tam chorobe musze ostac w spitalu i ze dziecko nie moze jesc mojegho mlek bo bede na mocnych tabletach:szok: no i sie w sumie obudziłam:sorry:

Ale diwaczny sen:szok::szok::szok::szok:

sory za niespojnosc ale pisalam tak jak pamietalam zeby nic nie zapomniec:-D
a nie chce msie teraz tego ukladac w ładne opowiadanie:zawstydzona/y::-D

sen przedni :-D:-D:-D
ja mam czesto takie sny zwlaszcza ostatnio, trzy dni temu snilo mi sie ze bylam w ciazy, nastepnej nocy snilo mi sie ze moja kuzynka byla w ciazy, a dziś snilo mi sie ze do m przyjechal kolega, a za nim przyjechała jakas laska cycata, co pozniej sie okazalo ze to jakas pedofilka na wygnaniu z niemiec i ze miala u nas mieszkac :szok::szok::szok::szok:

Opłaca się kupić Pampersy 88szt za 55 zł? Rzadko kupuje oryginalne a teraz znajomy ma w promocji niby;-)
zależy za jaki rozmiar pampersa

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:
pamietamy :tak::tak::tak::tak::tak:
No tak to już jest z facetami, skleroza galopująca :-D

Ja zmykam bo mama dzwoniła żebym jej ogórki zrobiła ale mi się nie chce bo do piwnicy po słoiki trzeba iść, umyć je itd... ach od samego pisania już mi się nie chce :baffled: zajrzę później :-D

mi mama tez cos napomkala ze czas na ogorki :tak::tak::tak::tak::tak:
ale jakos mnie wena nie nachodzi :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

to aga czekamy na focie was w strojach galowych:tak::tak:
ja też powinnam sie zabrać za obiad ale tak mi sie nie chce że...............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobie:szok::szok::szok::szok:żeby tak jeszcze sprzątała po nim:rofl2:
niezła Julcia :-D:-D:-D:-D:-D
nawet 25 min:-D obróciłam-zobaczymy co tego bedzie:-p

jeden mi syczał jak go obróciłam do góry nogami... chyba tak nie moze byc? odstawiłam go na bok

to nic jak syczał, pamietam ze jak z mama robimy ogorki to nikt nie spi w duzym pokoju (maja laczona pokoj z kuchnia) bo cala noc sloiki sycza, a nad ranem strzelają, raz jak sie obudzilam a akurat wojna mi sie snila to myslalam ze mnie chca rozstrzelac :-D:-D:-D:-D

Jak przekręcisz do góry dnem to się zaciągną i poczekaj,aż tak ostygną.
Dopiero wtedy przekręć je z powrotem i schowaj sobie.

Ech cała Julka.

Moja dama dziś dzwoniła z obozu.
Ale mają wycisk ,że ho ho :-):-):-)
A dobrze jej tak,niech pozna ,co to ciężka praca.
Przyda się na przyszłość.
Plan dnia
Pobudkę mają o 8.30
9.00 śniadanie
10 karmienie koni (ok 30 szt.)
11 sprzątanie stajni rekreacyjnej (25 koni)
12-do 13 trening na ujeżdżalni lub na hali
13.30 obiad
14 obiad koni (podawanie siana)
15 sprzątanie stajni sportowej
16-17 trening 2 doszkalający
18.30 kolacja
19 kolacja koni (konie rekreacyjne)
20-21 -wykłady "Historia Jeździectwa i rząd koński"
Przygotowanie do brązowej odznaki
21.30 czas wolny
22.30 cisza nocna
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chciała dobry kurs jeździecki to go ma :-D:-D:-D
Słuchajcie ona mówi tak:
"Mamo padam na pysk ,ale jest zajebiście"
:-D:-D:-D
no to niezły maja kurs :-D:-D:-D

1572.gif

LUNAAA ...
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

życzy - j- :-)
1568.gif

dołączam sie do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Weronika mi usnela dpiero 15.30 wiec dam jej pospac godzine i bede ja budzic.bedzie placz ale trudno.
dobra zmyakm(znow mnie zeby bola,a walsciwie caly czas:baffled:)oby do poniedzialku,ale n te 8 to mi nie pomoze:baffled:

wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa

moja kolezanka poszla do dentystki tylko po ty zeby ta jej usunela osemki, nie zeby ja bolaly, bo zdrowe miala ale stwierdzila ze szybciej sie zeby od nich psują

No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie:baffled:
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie:szok:
ja mam niemiecka klawiature i tak mam sprawdz w ustawieniach :tak::tak:

witam was wieczorowo, oto ja w pełnej krasie ;-);-);-);-);-);-)

witam kochne:happy2:
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio:szok::szok:
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabiania :-D:-Dno kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście:-p:cool2::-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D
Ja nie oglądałam , choć jestem nałogowcem jeśli chodzi o dobre filmy, obsada b. dobra , może watro zobaczyć, chociaż ja za kryminałami nie przepadam...:tak:
Jak się zastanawiam "co" albo czy warto "coś" obejrzeć to wchodzę na FILMWEB i czytam tam recenzje i opinie o nim :tak: Wtedy łatwiej się zdecydować :-)

dowikla witaj i dobranoc, słodkich snów :tak:

Ostatnia edycja:
Dobranoc MALINUS:-)

ANABUBKA
W playu jest fajny bo ja mam;-)ale umowa to na rok:tak:I teraz jest fajna promocja ze przez trzy miesiace nie placi sie abonamentu:tak::tak::tak:ja sie na nia nie załapalam:no:

dlatego jeszcze sie wstrzymam jakis czas

Witam się i ja wieczorowo jeśli mogę tak napisać :-D:-D:-D
Luna
wszystkiego najlepszego dla Was :tak::-):-):-)
Anabuba Ciebie nie może tu nie być :no:

jak milo ze tak o mnie mowicie:cool2::cool2::cool2::-D
Makunga jak sie czujesz?

reklama
oryginalny tytuł to"kings of the nights"
no ma was za ekspertki:tak::tak:on często pyta co u dziewczyn jak anabubka jak dowikl i zwariowana jej trójca jak meduska urodziła już?jak mlena ...kojarzy was jak coś opowiadam to się dopytuje on wie że mi bb pomogło w moim dołku kury domowej :tak::tak::tak::tak:że przy was odżyłam i chce mi się chcieć:tak:anabubka on cały czas rozkminia jak by ci tu tanio neta załatwić na zadupie:-D:-Dśmieje się że as to ta co jest nocnym markiem:-D:-D:-D:-D:-D
alem go nachwaliła:-D:-D:-D:-D
a się przymila do mnie bo chce na kompa;-);-);-)ale już mu dziś obiecałam że siądzie sobie:tak::tak:
dowikluś ty z tymi późno nocnymi kolacjami to jesteś niesamowita:-D:-D:-Dtwoje dzieciaki też tak późno jedzą??bo moi wiedzą że matka w trosce o ich figury o 20 zakłada "łańcuch"na lodówkę:-D

kurcze mężula mozna tylko pozazdrościć, nie wszystkie maja tyle szczęścia :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

heheh.ja znam tytul krowie nocy i by sie zgadzalo,ale w sumie nie oglaldalam,mialam na dysku alenie widzialam.a p juz spi wiec mi nie powie.
z tym etem-kochany chlopak ze o mnie mysli:-)
teraz to najlepiej by bylo w playu ale chyba se nie da wziac na 1-2miesiace
jakos musze wytrzymac.bede mame czesciej odwiedzac:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D

no milo.a co tak krotko?;)
mój kolega zanim zalozyl sobie neta brał na probe od roznych operatorow, za darmo co najlepsze, idziesz do salonu mowisz ze chcesz sobie zalozyc internet i czy moglabys wziasc od nich na okres probny (zazwyczaj 2 tyg) ale u nas czesto net sie psol wiec dzwonil do nich i mowil ze nie mial necika i dawali mu nastepne 2 tyg, a operatorow ci u nas pod dostatkiem, jakby dobrze popatrzyl to ze 4 miesiace za darmo by lechal :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry