reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabubka dziękuję że spytałaś, ogólnie czuję się o.k. ,ale mam straszne niedobory żelaza i magnezu więc biorę wszystkiego 8 tabletek na dobę, żelazo na anemię, a magnez na skurcze kończyn :baffled: Ale nie narzekam, przytyłam od początku ciąży 2 kg , dzidziulek już skacze po brzuszku i jest super :tak: Za 3 tyg. znów szczegółowe USG, będziemy mogli już poznać płeć bobaska, ale ja raczej nie chcę wiedzieć.Mamy już i synka i córcię więc teraz to już mi zupełnie obojętne co będzie.
Aha i nie wiem czy już pisałam jak się wszystkie moje znajome i kuzynki rozszalały w tym roku, odkąd się dowiedziałam o ciąży do teraz zaszło w ciążę 16 z nich hehhehehe:-D:-D:-D:-D
Ponoć dużo teraz kobiet jest w ciąży, niektórzy mówią, że to na ten kryzys niby heheeh się wszyscy pocieszają hihihi :-D:-D:-D

to nic jak syczał, pamietam ze jak z mama robimy ogorki to nikt nie spi w duzym pokoju (maja laczona pokoj z kuchnia) bo cala noc sloiki sycza, a nad ranem strzelają, raz jak sie obudzilam a akurat wojna mi sie snila to myslalam ze mnie chca rozstrzelac :-D:-D:-D:-D

witam was wieczorowo, oto ja w pełnej krasie ;-);-);-);-);-);-)

to fakt ze tak sycza.moja mama na dwor wynosi:-)

Witam nocną pora,w końcu dotarłam po CSI-owym maratonie;-):tak::-D.
Anabuba,ja przez rok neta nie miałam:no: i przy każdej sposobności wpadałam na BB;-):tak:.

tez bede tak robic:-)

k

mój kolega zanim zalozyl sobie neta brał na probe od roznych operatorow, za darmo co najlepsze, idziesz do salonu mowisz ze chcesz sobie zalozyc internet i czy moglabys wziasc od nich na okres probny (zazwyczaj 2 tyg) ale u nas czesto net sie psol wiec dzwonil do nich i mowil ze nie mial necika i dawali mu nastepne 2 tyg, a operatorow ci u nas pod dostatkiem, jakby dobrze popatrzyl to ze 4 miesiace za darmo by lechal :-D:-D:-D:-D:-D

calkiem niezly pomysl

W końcu dotarłam. Dzisiaj dzień masakra. Nie mam siły. teraz mam w piekarniku pieczeń więc nie mogę iść spać

o prosze o tej porze dawno tu takiego ruchu nie bylo

Anabubka dziękuję że spytałaś, ogólnie czuję się o.k. ,ale mam straszne niedobory żelaza i magnezu więc biorę wszystkiego 8 tabletek na dobę, żelazo na anemię, a magnez na skurcze kończyn :baffled: Ale nie narzekam, przytyłam od początku ciąży 2 kg , dzidziulek już skacze po brzuszku i jest super :tak: Za 3 tyg. znów szczegółowe USG, będziemy mogli już poznać płeć bobaska, ale ja raczej nie chcę wiedzieć.Mamy już i synka i córcię więc teraz to już mi zupełnie obojętne co będzie.
Aha i nie wiem czy już pisałam jak się wszystkie moje znajome i kuzynki rozszalały w tym roku, odkąd się dowiedziałam o ciąży do teraz zaszło w ciążę 16 z nich hehhehehe:-D:-D:-D:-D
Ponoć dużo teraz kobiet jest w ciąży, niektórzy mówią, że to na ten kryzys niby heheeh się wszyscy pocieszają hihihi :-D:-D:-D

ja bralam biofer ale i tak mialam anemie.w obydwu ciazach ale kilka dni po porodzie wszytsko wracalo do normy.taka moja uroda.gin mnie zatrszykami straszyl lobuz jeden.
przytylas tylko 2 kg???????????????
malutko.
kochana jedz duzo buraczkow,czerwonego miesa i natki pietruszki:-D:-D:-D

/malina-natka pietruszki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:

no to rzeczywiscie sie rozszalały u nas okres nominacji zaczął się dwa lata temu w sierpniu i nadal trwa dwie sa w ciazy chya ze o czyms nie wiem :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
do tej pory urodzilo sie osmioro dzieci dwoje jest w drodze a nie licze juz tych od strony darka

Aha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!! :tak:Ale mam radochę z niej heheheehe :-D Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(

O.k. zmykam powoli, chciałam posiedzieć dłużej, ale dzidziulek chce spać bo już ledwo siedzę... Dobranoc kochane , do jutra... :tak: A to już za pół godz. :-D

reklama
Do góry