Jadźka
mama 2 synów
W końcu dotarłam. Dzisiaj dzień masakra. Nie mam siły. teraz mam w piekarniku pieczeń więc nie mogę iść spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nic jak syczał, pamietam ze jak z mama robimy ogorki to nikt nie spi w duzym pokoju (maja laczona pokoj z kuchnia) bo cala noc sloiki sycza, a nad ranem strzelają, raz jak sie obudzilam a akurat wojna mi sie snila to myslalam ze mnie chca rozstrzelac![]()
witam was wieczorowo, oto ja w pełnej krasie ;-);-);-);-);-);-)
Witam nocną pora,w końcu dotarłam po CSI-owym maratonie;-).
Anabuba,ja przez rok neta nie miałami przy każdej sposobności wpadałam na BB;-)
.
k
mój kolega zanim zalozyl sobie neta brał na probe od roznych operatorow, za darmo co najlepsze, idziesz do salonu mowisz ze chcesz sobie zalozyc internet i czy moglabys wziasc od nich na okres probny (zazwyczaj 2 tyg) ale u nas czesto net sie psol wiec dzwonil do nich i mowil ze nie mial necika i dawali mu nastepne 2 tyg, a operatorow ci u nas pod dostatkiem, jakby dobrze popatrzyl to ze 4 miesiace za darmo by lechal![]()
W końcu dotarłam. Dzisiaj dzień masakra. Nie mam siły. teraz mam w piekarniku pieczeń więc nie mogę iść spać
Anabubka dziękuję że spytałaś, ogólnie czuję się o.k. ,ale mam straszne niedobory żelaza i magnezu więc biorę wszystkiego 8 tabletek na dobę, żelazo na anemię, a magnez na skurcze kończynAle nie narzekam, przytyłam od początku ciąży 2 kg , dzidziulek już skacze po brzuszku i jest super
Za 3 tyg. znów szczegółowe USG, będziemy mogli już poznać płeć bobaska, ale ja raczej nie chcę wiedzieć.Mamy już i synka i córcię więc teraz to już mi zupełnie obojętne co będzie.
Aha i nie wiem czy już pisałam jak się wszystkie moje znajome i kuzynki rozszalały w tym roku, odkąd się dowiedziałam o ciąży do teraz zaszło w ciążę 16 z nich hehhehehe
Ponoć dużo teraz kobiet jest w ciąży, niektórzy mówią, że to na ten kryzys niby heheeh się wszyscy pocieszają hihihi![]()
Anabubka dziękuję że spytałaś, ogólnie czuję się o.k. ,ale mam straszne niedobory żelaza i magnezu więc biorę wszystkiego 8 tabletek na dobę, żelazo na anemię, a magnez na skurcze kończynAle nie narzekam, przytyłam od początku ciąży 2 kg , dzidziulek już skacze po brzuszku i jest super
Za 3 tyg. znów szczegółowe USG, będziemy mogli już poznać płeć bobaska, ale ja raczej nie chcę wiedzieć.Mamy już i synka i córcię więc teraz to już mi zupełnie obojętne co będzie.
Aha i nie wiem czy już pisałam jak się wszystkie moje znajome i kuzynki rozszalały w tym roku, odkąd się dowiedziałam o ciąży do teraz zaszło w ciążę 16 z nich hehhehehe
Ponoć dużo teraz kobiet jest w ciąży, niektórzy mówią, że to na ten kryzys niby heheeh się wszyscy pocieszają hihihi![]()