reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez spadam, w sumie to wylaczalam kompa bo m zasnal na filmie i znów mi sie wkleil ten sam post jak sie net wlaczyl to od razu poczytalam co pisalyscie od tego czasu:-D ale juz nie mam sil wiec spadam do wyrka:tak:

powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo:baffled::szok::-D:-D

no i mamita nawet uciekła :-:)-:)-:)-:)-(
Jestem, jestem tylko ogry upychalam w soiki:-D:-D:-D:-D

witam kochne:happy2:
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio:szok::szok:
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabiania :-D:-Dno kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście:-p:cool2::-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej :tak:a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D
zrobilam chociaz konserwowe bo to bez chrzanu:-D:-D:-D

zależy za jaki rozmiar pampersa
czworki;-);-)

O i nikogo nie ma... id sie myc i spac. reszta ogorasow na jutro:tak::-):tak::-)
Dobranoc

ja tez spadam, w sumie to wylaczalam kompa bo m zasnal na filmie i znów mi sie wkleil ten sam post jak sie net wlaczyl to od razu poczytalam co pisalyscie od tego czasu:-D ale juz nie mam sil wiec spadam do wyrka:tak:

powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo:baffled::szok::-D:-D
ja tez mialam takie zachcianki, tyle ze najblizszy mc donalds jest 25 km dalej w jeleniej gorze :-D:-D:-D:-D:-D

Witam póżną porą!!!

Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy :-D
Dla moich dzieci to ogromna nowość :tak::-D

dla naszych dzieci to i video to już przeżytek:szok: ale jak oglądamy taśmy z nagraniami jak były małe to lubią, tylko muszę zgrać na CD bo kasety długo nie pociągną:no:

Anka no to Was jeszcze czeka trochę załatwień przed ślubem

Luna wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża!!!

Malinka i dobrze tym dziewczynom, opieprz się należał, A faceta masz wspaniałego!!!

Meduska no to masz sny koszmary:baffled: ale u kobiet w ciąży to podobno normalne

na 18 mam rozmowę w "Jadze" na temat tej dogoterapii..
Trzymajcie kciuki,aby wszystko poszło po mojej myśli.;-):-)

I jak udało się?

A&E witaj urlopowiczko!:-) Szkoda tylko że Mała podróż odchorowała:-(

julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobie:szok::szok::szok::szok:żeby tak jeszcze sprzątała po nim:rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-Dtekst powala na kolana:-D:-D:-D

Chciała dobry kurs jeździecki to go ma :-D:-D:-D
Słuchajcie ona mówi tak:
"Mamo padam na pysk ,ale jest zajebiście"
:-D:-D:-D

:-D:-D:-Ddobrze że zadowolona:tak:

prawie wszystko mam posprzątane,okna pomyte :tak::tak::tak::tak: robota mi dzis idzie ekspresowo a to dlatego ze nikt mi się pod nogami nie plątał :-D:-D:-D:-D:-D

zostało mi tylko schody sprzątnąć i wyrandę pozamiatać i umyć,pikuś ,dziś mam pałera :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przynajmniej wszędzie czyściutko :tak::tak::tak::tak::tak:

kurcze pasowałoby mi się od Ciebie zarazić bo mam straaaasznego lenia ostatnio:sorry2::sorry2::sorry2:

:-D

dzisiaj powyciagalam wszyskie reklamówy z ciuszkamijutro wyplata- kupie proszek i bede prała bede miala radoche jak cholercia:-D w sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac:sorry::sorry::-):-):-):-)

mmmmhhh cudowne zajęcie:tak::tak::tak:

wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa

kombinuj bo smutno będzie bez Ciebie:-( A z ciekawości to czemu nie podpisaliście następnej umowy?:confused:

zaprawilam buraczki biore sie za ogorki a tu zonk! chrzanu nie mam:no: a mam wene do roboty bom piwko otworzyla. Z Tata lepiej;-)
Zuzka spi. Klawiatura mi cos szwankuje:angry::angry::angry:

No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie:baffled:
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie:szok:

naciśnij razem SHIFT+CTRL...bo wtedy się ustawia na zwykłą a tak to masz programatorową:tak:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam porannie i samotnie
Mój pojchał na woodstock a ja mam kupe roboty po bardzo kiepskiej nocce. Wiki dała nieźle popalić.

reklama
Wszystkim Wam dziwczyny, każdej z osobna dziękuję za piękne życzenia i pamięć!!!!

hej lasencje:happy::happy:
na początek lunka;morza miłości namiętności uniesień i synka do kompletu z okazji waszej rocznicy ślubu:happy:
wczoraj w pracy zrobiłam awanti że:angry::angry::angry::angry:no siedziały do 21 i zapierniczały co by wszystko zrobić bo się wydarłam i powiedziałam dosyć dzwonimy do szefowej niech przyjedzie i zobaczy jak wy kończycie pracę i jaki syf mi zostawiacie...wściekłe bo o 18 mają koniec ale zapierniczały:tak:
ja przyszłam do domu na ostatnich nogach:-:)-(jak doszłam to miałam 39.4 zapodałam sobie końską dawkę pietruszka mnie nasmarował wickiem wypociłam się i dzisiaj tylko katar i kaszel a gorączki nie mam:happy:
I bardzo dobrze zrobiłaś, chamstwo trza tęić-jak już było napisane!!!

ale miałam sen:szok:
że rodziłam i w sumie samego w sobie porodu nie pamietam- znacy cos tam byllo z porodu ale nic mnie nie bolało- rodziłam w nocy i rano juz wyszłam ze szpitala:szok:
a najlepsze ze nie amietalam zeby nam powiedzieli czy chlopczyk czy dziewzynka i mowie do mojego ju w domu by s[rawdzil- ja lezalam w loku bo zmeczona bylam- a on ze chlopcyk bla bla bla bo tak mu baba powiediala a ja ze nie i w bek bo ja maryla o dziewczynce- beczałam tak pol godziny az w koncu on rozebrał mała pokazał mi ją i ja patrze a tam i pipka i cos odstającego:szok: i sok i w bek dalej ale moj do mnie mówi- ale j to cos alego co odstaje to chyba jakas krosta taka dua bo to pod pepkiem było:baffled: a ja mówie to kurde ja juz nie wiem i mowie szukaj wypisu gdie tam pisze jaka plec- i napisane bylo chlopiec- to my migiem dawaj do szpitala spowrotem- no i w momencie kiedy sie ubierałam-zuzia urosła i miala juz kolo 15 lat(wiecie jak to sny:-D):szok: i była rzeczywiscie dziewczynką:-D no i poszlismy robic awanture do szpitala - ano w szpitalu to juz sie wogole pomotalo bo nagle znalazlam sie na lozku i jak mi jakas pigula mowila ze mam jakas tam chorobe musze ostac w spitalu i ze dziecko nie moze jesc mojegho mlek bo bede na mocnych tabletach:szok: no i sie w sumie obudziłam:sorry:

Ale diwaczny sen:szok::szok::szok::szok:

sory za niespojnosc ale pisalam tak jak pamietalam zeby nic nie zapomniec:-D
a nie chce msie teraz tego ukladac w ładne opowiadanie:zawstydzona/y::-D
No sen rzeczywiście nieziemski, ja też często takie śnię

Spoko dałam radę,ale nadal walczę z parametrami.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co sie dzieje?????

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:
Witaj dziołcho, no nareszcie jesteś. Oczywiście że pamiętamy, nawet powinno Ci się czkać, bo myślałam wczoraj o Tobie dość intensywnie

to aga czekamy na focie was w strojach galowych:tak::tak:
ja też powinnam sie zabrać za obiad ale tak mi sie nie chce że...............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobie:szok::szok::szok::szok:żeby tak jeszcze sprzątała po nim:rofl2:
Cała ona!!!:-D:-D:-D

No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie:baffled:
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie:szok:
Niezawodny prosty myk:
Ctrl + Shift

witam kochne:happy2:
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio:szok::szok:
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabiania :-D:-Dno kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście:-p:cool2::-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej :tak:a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D
Nie iwdziałam tego filmu, więc nie pomogę, a mojego już nie ma.
kochany ten Twój chłop, nie zazdroszczę, żeby nie zaczarować, ale ciesze sie ze tak wam fajnie, mimo wszystko

kurcze wszystkie dzisiaj okna myły:baffled::baffled::baffled:

wlaszcza ostatnio, trzy dni temu snilo mi sie ze bylam w ciazy, nastepnej nocy snilo mi sie ze moja kuzynka byla w ciazy, a dziś snilo mi sie ze do m przyjechal kolega, a za nim przyjechała jakas laska cycata, co pozniej sie okazalo ze to jakas pedofilka na wygnaniu z niemiec i ze miala u nas mieszkac :szok::szok::szok::szok:
Ja nie pomyłam, a tez już chyba powinnam
Twój sen też niczego sobie:-):-):-)

Aha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!! :tak:Ale mam radochę z niej heheheehe :-D Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(
No świetny prezent, przynajmniej jak dla mnie, no i przykro mi z powodu wyjazdu mamy-szybko zleci i znów ukocha swoje maleństwo

Do góry