Natalineczka555
kocham kochać :)
mi też marzyła sie maszyna do szycia, ale moj m na urodzinki sprawil mi telefon, ale dobrze bo tamten juz niefunkcjonował :-
-
-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, jestem tylko ogry upychalam w soikino i mamita nawet uciekła :--
-
-
-(
zrobilam chociaz konserwowe bo to bez chrzanuwitam kochne
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabianiano kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście
:-):-):-):-)
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzićkochany jest
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:--
-
-
-
-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-
-
-
-(
kurcze u patrysi już 14 tydzieńale ten czas leci
niech uważa na siebie i na maleństwo
mamita super że z tatusiem lepieja brak chrzanu .....chrzań to
posiedz z nami
![]()
czworki;-);-)zależy za jaki rozmiar pampersa
ja tez mialam takie zachcianki, tyle ze najblizszy mc donalds jest 25 km dalej w jeleniej gorzeja tez spadam, w sumie to wylaczalam kompa bo m zasnal na filmie i znów mi sie wkleil ten sam post jak sie net wlaczyl to od razu poczytalam co pisalyscie od tego czasuale juz nie mam sil wiec spadam do wyrka
powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo![]()
Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy
Dla moich dzieci to ogromna nowość![]()
na 18 mam rozmowę w "Jadze" na temat tej dogoterapii..
Trzymajcie kciuki,aby wszystko poszło po mojej myśli.;-):-)
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobieżeby tak jeszcze sprzątała po nim
![]()
Chciała dobry kurs jeździecki to go ma
Słuchajcie ona mówi tak:
"Mamo padam na pysk ,ale jest zajebiście"
![]()
prawie wszystko mam posprzątane,okna pomyterobota mi dzis idzie ekspresowo a to dlatego ze nikt mi się pod nogami nie plątał
zostało mi tylko schody sprzątnąć i wyrandę pozamiatać i umyć,pikuś ,dziś mam pałera
przynajmniej wszędzie czyściutko![]()
dzisiaj powyciagalam wszyskie reklamówy z ciuszkamijutro wyplata- kupie proszek i bede prała bede miala radoche jak cholerciaw sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac
wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa
zaprawilam buraczki biore sie za ogorki a tu zonk! chrzanu nie mama mam wene do roboty bom piwko otworzyla. Z Tata lepiej;-)
Zuzka spi. Klawiatura mi cos szwankuje![]()
No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie![]()
I bardzo dobrze zrobiłaś, chamstwo trza tęić-jak już było napisane!!!hej lasencje
na początek lunka;morza miłości namiętności uniesień i synka do kompletu z okazji waszej rocznicy ślubu
wczoraj w pracy zrobiłam awanti żeno siedziały do 21 i zapierniczały co by wszystko zrobić bo się wydarłam i powiedziałam dosyć dzwonimy do szefowej niech przyjedzie i zobaczy jak wy kończycie pracę i jaki syf mi zostawiacie...wściekłe bo o 18 mają koniec ale zapierniczały
ja przyszłam do domu na ostatnich nogach:--(jak doszłam to miałam 39.4 zapodałam sobie końską dawkę pietruszka mnie nasmarował wickiem wypociłam się i dzisiaj tylko katar i kaszel a gorączki nie mam
![]()
No sen rzeczywiście nieziemski, ja też często takie śnięale miałam sen
że rodziłam i w sumie samego w sobie porodu nie pamietam- znacy cos tam byllo z porodu ale nic mnie nie bolało- rodziłam w nocy i rano juz wyszłam ze szpitala
a najlepsze ze nie amietalam zeby nam powiedzieli czy chlopczyk czy dziewzynka i mowie do mojego ju w domu by s[rawdzil- ja lezalam w loku bo zmeczona bylam- a on ze chlopcyk bla bla bla bo tak mu baba powiediala a ja ze nie i w bek bo ja maryla o dziewczynce- beczałam tak pol godziny az w koncu on rozebrał mała pokazał mi ją i ja patrze a tam i pipka i cos odstającegoi sok i w bek dalej ale moj do mnie mówi- ale j to cos alego co odstaje to chyba jakas krosta taka dua bo to pod pepkiem było
a ja mówie to kurde ja juz nie wiem i mowie szukaj wypisu gdie tam pisze jaka plec- i napisane bylo chlopiec- to my migiem dawaj do szpitala spowrotem- no i w momencie kiedy sie ubierałam-zuzia urosła i miala juz kolo 15 lat(wiecie jak to sny
)
i była rzeczywiscie dziewczynką
no i poszlismy robic awanture do szpitala - ano w szpitalu to juz sie wogole pomotalo bo nagle znalazlam sie na lozku i jak mi jakas pigula mowila ze mam jakas tam chorobe musze ostac w spitalu i ze dziecko nie moze jesc mojegho mlek bo bede na mocnych tabletach
no i sie w sumie obudziłam
Ale diwaczny sen
sory za niespojnosc ale pisalam tak jak pamietalam zeby nic nie zapomniec
a nie chce msie teraz tego ukladac w ładne opowiadanie![]()
Co sie dzieje?????Spoko dałam radę,ale nadal walczę z parametrami.![]()
Witaj dziołcho, no nareszcie jesteś. Oczywiście że pamiętamy, nawet powinno Ci się czkać, bo myślałam wczoraj o Tobie dość intensywnieWitam was kochane ale sie za wami stesknilamchyba mnie nie zapomnialyscie
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BBjutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego
![]()
Cała ona!!!to aga czekamy na focie was w strojach galowych
ja też powinnam sie zabrać za obiad ale tak mi sie nie chce że...............
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobieżeby tak jeszcze sprzątała po nim
![]()
Niezawodny prosty myk:No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie![]()
Nie iwdziałam tego filmu, więc nie pomogę, a mojego już nie ma.witam kochne
myślałam że będe miała tyyyyllllleeeee do nadrabiania a tu malusio
wiem wy specjalnie dla mnie zrobiłyście co bym za dużo nie miała do nadrabianiano kochane jesteście że tak o mnie pomyślałyście
mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzićkochany jest
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:--
-
-
-
-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-
-
-
-(
kurcze u patrysi już 14 tydzieńale ten czas leci
niech uważa na siebie i na maleństwo
mamita super że z tatusiem lepieja brak chrzanu .....chrzań to
posiedz z nami
![]()
Ja nie pomyłam, a tez już chyba powinnamkurcze wszystkie dzisiaj okna myły
wlaszcza ostatnio, trzy dni temu snilo mi sie ze bylam w ciazy, nastepnej nocy snilo mi sie ze moja kuzynka byla w ciazy, a dziś snilo mi sie ze do m przyjechal kolega, a za nim przyjechała jakas laska cycata, co pozniej sie okazalo ze to jakas pedofilka na wygnaniu z niemiec i ze miala u nas mieszkac![]()
No świetny prezent, przynajmniej jak dla mnie, no i przykro mi z powodu wyjazdu mamy-szybko zleci i znów ukocha swoje maleństwoAha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!!Ale mam radochę z niej heheheehe
Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(