reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Która ma dzisiaj power do sprzątania? Bo ja od miesiąca próbuje kurze powycierać u siebie w pokoiku ale jakoś nie mogę się do tego zabrać! Aż wstyd :zawstydzona/y: ale podobno kurz o grubości jednego centymetra odpada sam :-D więc chyba poczekam jeszcze trochę i sam odleci hehe :-):-):-)

trzeba było zgłosić się wczoraj bo pawera to ja miałam wczoraj :tak::tak::tak::tak: dziś to czuje sie jak flak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D moja córka zafundowała mi niezłą nockę,tylko pozazdrościć ,padam na pysk :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
tak więc niedobre jesteście bo jak ja poszłam spać to wszystkie się zleciałyście jak na zawołanie i rajdałyście do póxna :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

a tak na powaznie to czuje sie dzis fatalnie.
Oliwka nie spałą mi dzis pół nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet nie wiem dlaczego,wierciła się i nie mogła usnąć.jak wstała przed 2.00 tak usneła jakoś dobrze po 5.00.i wstała o 8.00.

nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować :no::no::no::no::no:
na szczęście mam wszystko wysprzatane więc jak Oliwka pójdzie spać to położe sie razem z nią bo nie dam rady chodzic do wieczora,chodze i ziewam cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam z rana :-D

Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć :no: niech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija :wściekła/y:
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić :-D przynajmniej na godzinę spokój mam :tak:
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-:)wściekła/y:

roztsepy?moze im laser tylko pomoc.poza tym mozesz je rozjasnic tylko ale blizny i tak zostana.z bieiem czasu same jasnieja.wiem co mowie:tak::tak:

Która ma dzisiaj power do sprzątania? Bo ja od miesiąca próbuje kurze powycierać u siebie w pokoiku ale jakoś nie mogę się do tego zabrać! Aż wstyd :zawstydzona/y: ale podobno kurz o grubości jednego centymetra odpada sam :-D więc chyba poczekam jeszcze trochę i sam odleci hehe :-):-):-)

a co Ty kobieto tu tak wczesnie robisz w ogole?
u mnie tez jeszcze balagan,no ale kurze scieram w miare systematycznie,raz w tygodniu,chociaz biurko od kompa i tv to co drugi dzien bo kupe pylu widac bo ciemne.

a co to jest ta endometrioza ?????? :sorry2: bo pierwsze słyszę

to jest taka chroba,gdzie endometrium-czyli blona wyscielajaca jame macicy(ta so sie w @ zluszcza i wyplywa:sorry2:).pojawia sie w innych miejscah ciala np na jajnikach.w jajowodach,pecherzu,na jelitach.i tam tez rosnie w trakcie cyklu.jezeli pojwai sie na jajowodach to rosna torbiele tzw,.czekoladowe.ja takie mialam.a ze krew nie ma gdzies ujsc to sie tam zbiera.mi jedna pekla i nie mam jajnika,druga z drugiego jajnika zdazyli usunac z kawalkiem jajnika.endometrioza moze powodowac silne zrosty i unieruchamiac strzepki jajowodow,zrosty moga byc w jajwodach,w macicy a to moze prowadzic do nieplodnosci.najlpesze lekarstow ciaza-ale z ta choroba trduno zajsc:sorry2:
ja byalm leczona depo zeby wlasnie nie miec @ i zeby tym sposobem "ususzyc" endometrizoe no i zadzialalo i ciaza to doleczyla.mam nadzieje ze do konca.

Agnes widze ze nie tylko ja mialam marna noc.chociaz moja byla poprostu rotka.ciekawe o ktorrej Weroniak usnie.pewnie przed poldunim

tak więc niedobre jesteście bo jak ja poszłam spać to wszystkie się zleciałyście jak na zawołanie i rajdałyście do póxna :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Oliwka nie spałą mi dzis pół nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet nie wiem dlaczego,wierciła się i nie mogła usnąć.jak wstała przed 2.00 tak usneła jakoś dobrze po 5.00.i wstała o 8.00.

na szczęście mam wszystko wysprzatane więc jak Oliwka pójdzie spać to położe sie razem z nią bo nie dam rady chodzic do wieczora,chodze i ziewam cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja po takich atrakcjach to funkcjonuje na 3kawach:-)
otatnio ciagle niedsopana.bo ja wstaje do malej kolo 6 dacjej kasze to z reguly porem przez bol zeba nie moge usnac,a zanim proszek zacznie dzialac to jzu sie rozbudzam:baffled::baffled:

hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze:-D

no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana:-D:-D:-D:-D(rozplanowana)

malutka ta bluza.czemu nie wziela wikeszej?
na moja na pewno nie bedzie dobra
Po pierwsze i najważniejsze-dobrze Cie widziec
po drugie-moja juz prawie wydana, a poplacilam tylko rachunki i skromne zakupy zrobilismy:tak:
Po trzecie bo to ostatnia sztuka byla i strasznie jej sie podobaa. Fakt mala wyglada uroczo, ale nie zdazy z raz tego zalozyc

Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(
Mnie równiez, tam byl lepszy klimat niz w kostrzynie

tez sie zastanawialam ostatnio:confused:

wlasnie mi na gg napsialaa ze idzie z amrtynka do lekarza bo dostaala dziwnej wysypki no i ze ma sporo roboty na dworzu wiec dlatego jej nie ma

ide dam dziewczynom sniadanie i ogarne dom,poodkurzam trcohe,jutro bede walczyc porzdanie:-)

sama tez moze cos zjem w koncu i randapem musze popryskac wlasnie mi sie przypomnialo.ale to akurat jak mala pojdzie spac

potem lece na plotki

reklama
Witam z rana:-)

Mój właśnie wyszedł do pracy to ja moge na BB:-D:-D

dzisiaj mam w planach umyc lodówke póki w miare pusta bo dzisiaj na zakupy jade:tak::-p:-p:-p:-p:-p

WYPŁATA!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak ja kocham taki moment że kasa w domku:tak:
A no i zapomniałam Wam powiedzieć co z tym prezentem
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.

A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.
kochana a na chłopaka by pasowała????dawaj fotki:-)
hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze:-D

moja wstala o 6 i nie spi od tego czasu.ja tez nie:baffled:
dobrze ze kawa jest:-D

no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana:-D:-D:-D:-D(rozplanowana)

malutka ta bluza.czemu nie wziela wikeszej?
na moja na pewno nie bedzie dobra
u mnie to samo zanim kasę dostanę to już jej tak na dobrą sprawę nie mam:dry:
nie prawda nie odpadnie moje dzieci już to przetestowały:-D:-D:-D
trzeba było zgłosić się wczoraj bo pawera to ja miałam wczoraj :tak::tak::tak::tak: dziś to czuje sie jak flak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D moja córka zafundowała mi niezłą nockę,tylko pozazdrościć ,padam na pysk :tak::tak::tak::tak::tak:

kurcze czy te dzieci się dzisiaj zmówiły:szok::szok:mój anttonio obudził się o 24 i zrobił sobie przerwę do 4 :szok:padaliśmy na pysk przysypialiśmy w końcu pietruszka go za 10 -4 uśpił ale o 6 wstał i był wyspany :szok::szok:my nie a on szalał do 9 i właśnie niedawno zasnoł:tak:
Wiktoria kazala was pozdrowic.
ciekawe czemu do nas nie zaglada?:confused:
ja też się zastanawiam nad tym czemu chwilki choć wieczorkiem nie może znaleź dlaa nas????nie lubi nas????
zmykam jakieś śniadanko podszykować i się dobudzić zimnym prysznicem:baffled:
anabubka a są szanse na jakiegoś neta u ciebie???????

Do góry