reklama
Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone 

,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka 

macie jakieś sposoby na jęczmienia aby szybko zszedł???????

Witam i ja
U nas tez pogoda super a ja obiecalam sobie dzisiaj wielkie sprzatanie
Ciekawe jak pogodze opalanko z basenem i sprzatanie

Własnie weszlam sobie na moje allegro i juz dwie moje rzeczy ktos zalicytował a reszte obserwuja

Fajnie by było jakbym wszystko sprzedala:-)
U nas tez pogoda super a ja obiecalam sobie dzisiaj wielkie sprzatanie

Własnie weszlam sobie na moje allegro i juz dwie moje rzeczy ktos zalicytował a reszte obserwuja

jęczmień agnes trzeba pocierać złotem najlepiej obrączką a na noc okład z herbaty
dowikluś a jak twoja gromadka dziś spała????
fajnie by było wszystko sprzedać
tym bardziej że wcale nie zniszczone masz ubranka
ale nie chłopi,ęce niestety

moja gang
rena już się naspała

kurcze kiedy on się naśpi?????

dowikluś a jak twoja gromadka dziś spała????
fajnie by było wszystko sprzedać

moja gang

kurcze kiedy on się naśpi?????
medeuska
październikowa mama'09
Ja lubie tylko dzisiejszy dzien dopóki nie oplace rachunków i nie zrobie zakupów "praiwe na miesiąc"jak ja kocham taki moment że kasa w domku![]()

luna665
Mama grudniowa 2007
Pocieranie obraczka az do skutku-zawsze dzialaloMojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka

dł rękawka od ramienia-26cm
od paszki-21cm
obwód klatki-49cm
obwód bioder-45cm
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ogarnelam co nieco.tzn pozmywalam i odlurzylam/.reszta jutro.
siadlam wlasnie to poludniowa kawka bo juz ledwo zyje a do wieczora daleko.
mala usnela jakies 15minut temu.ciekawe ile pospi
chyba sie zmowily!!!!!!!!!!!!!!!!
szanse sa ale nie wiem kiedy dokladnie.mam nadzieje ze gdzies do wrzesnia bedzie,oby.dlatego nie chce sie narazie wiazac umowa z zadnym operatorem
no u mnie na sloncu cieplo.w coeniu 23stopnie i czuc ze wiaterek chlodniejszy niz wczoraj.czyli pogoda w sam raz:-)
ja mam w domu oxycort,wiec by poskutkowal
a tak to faktycznie zloto bo bakterie nie lubia metali:-):-):-)
a Ty jeszcze za blada jestes?

ja to w tym roku ze 4 razy lezalam zeby sie polezec i poopalac i to nie dluzej niz 2godz(z przerwami ).
fajniutka ta bluza
siadlam wlasnie to poludniowa kawka bo juz ledwo zyje a do wieczora daleko.
mala usnela jakies 15minut temu.ciekawe ile pospi

j
kurcze czy te dzieci się dzisiaj zmówiłymój anttonio obudził się o 24 i zrobił sobie przerwę do 4
padaliśmy na pysk przysypialiśmy w końcu pietruszka go za 10 -4 uśpił ale o 6 wstał i był wyspany
my nie a on szalał do 9 i właśnie niedawno zasnoł
anko podszykować i się dobudzić zimnym prysznicem
anabubka a są szanse na jakiegoś neta u ciebie???????
chyba sie zmowily!!!!!!!!!!!!!!!!
szanse sa ale nie wiem kiedy dokladnie.mam nadzieje ze gdzies do wrzesnia bedzie,oby.dlatego nie chce sie narazie wiazac umowa z zadnym operatorem
My się babeczki zwijamy na dwór ,ale dzis troszkę chłodniej,ma być tylko 25C,no i dobrze :-)
no u mnie na sloncu cieplo.w coeniu 23stopnie i czuc ze wiaterek chlodniejszy niz wczoraj.czyli pogoda w sam raz:-)
Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka
ja mam w domu oxycort,wiec by poskutkowal
a tak to faktycznie zloto bo bakterie nie lubia metali:-):-):-)
Witam i ja
U nas tez pogoda super a ja obiecalam sobie dzisiaj wielkie sprzatanieCiekawe jak pogodze opalanko z basenem i sprzatanie
a Ty jeszcze za blada jestes?

ja to w tym roku ze 4 razy lezalam zeby sie polezec i poopalac i to nie dluzej niz 2godz(z przerwami ).
fajniutka ta bluza
Joanna73
uzależniona od BB
Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spi 
powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy
a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole
kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys 

kurs jazdy dodatkowe egzaminy
ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA
:-)

Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole

MIŁEGO DNIA

reklama
Fajny prezent.Aha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!!Ale mam radochę z niej heheheehe
Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(
Sprawdź tylko na jakich jest podzespołach.
Jak na plastikach to nie szyj cięzkich rzeczy tylko samą bielizne.
Na cięzszym szyciu maszyna się przestawia ,albo podzespoły siadają.
Wiem co mówię .Swoją reperowałam już 3 razy.

dobra jesteś.Ja też tak miałam.ja tez spadam, w sumie to wylaczalam kompa bo m zasnal na filmie i znów mi sie wkleil ten sam post jak sie net wlaczyl to od razu poczytalam co pisalyscie od tego czasuale juz nie mam sil wiec spadam do wyrka
powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo![]()
Wygoniłam kiedyś Darka w październiku po truskawki do warszawy i też w nocy

Fajnie,że się cieszył...A no i zapomniałam Wam powiedzieć co z tym prezentem
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.
A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.

Ja kupiłam sobie serum na rozstępy Eveline cosmetics i jestem zadowolona.Witam z rana
Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna bolećniech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepićprzynajmniej na godzinę spokój mam
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-wściekła/y:
Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(
Po 5 latach zaczęłam smarować ,bo tej pory też twierdziłam,że nic nie pomaga.
A jednak ten preparat pomaga przynajmniej dla mnie.
Te mniejsze rozstępy wszystkie poginęły a te większe są płytsze i krótsze.
złoto i okłady z rumianku lub herbaty.Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka
Niech przykłada saszetki i tak sobie leży.
Ewentualnie polecam jeszcze świetlik w kropelkach lub do zaparzania.
A u mnie jakoś tępo dzisiaj.
Niewiele do mnie dociera.
Jak na razie to mały po śniadaniu a ja jeszcze przed.
Idę coś na ruszta wrzucić ,bo żołądek zaczyna mi do kręgosłupa przystawać.

Podziel się: