As, tylko chaty nie zalej, ja kiedys z 2 wiadrami popindalalam i jak orla na przedpokoju wywinelam to powódź ze hoho, hihi

Ja noszę tylko po wiaderku,bo mały się pałęta między nogami.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
As, tylko chaty nie zalej, ja kiedys z 2 wiadrami popindalalam i jak orla na przedpokoju wywinelam to powódź ze hoho, hihi
A kto jest Gwizduś?Ja też mam w planach wymianę wody Gwizdusiowi,bo już 3 tygodnie nie zmieniana.
No nasze trofcie by nam tego nie wybaczylyJa też mam w planach wymianę wody Gwizdusiowi,bo już 3 tygodnie nie zmieniana.
No ja wlasnie dlatego orla wywinelam, chcialam ja wyminac i jkos mi sie nogi poplatalydobra jesteś.
Ja noszę tylko po wiaderku,bo mały się pałęta między nogami.![]()
sama tyle wypilas?
Ja pilam w ciąży po 2 litry dziennie!
Witam,ludu pędzicie jak perszingi z postami;-)
.
Byliśmy na poczcie paczkę dla chorego Wiktorka wysłać,cukiernię obkupiłam;-)i mieszkanko trochę ogarnięte,bo mężulek dzisiaj wraca.
Co do smoków mlekopijów to mój Olek płatki na mleku cały dzień by jadł a Julu kakao uwielbia pić - sam miesza w szklance.