reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No więc od końca :-p

-j- Ja będę w Radomiu w niedziele :-p;-)
luna, ja już widziałam, wyprzedaże :tak:
Marta, moja też bez mleka życia nie widzi :sorry2:
luna, nie wiem jak to jest teraz ale trzy lata temu trzeba było prowadzić działalność przez rok, a pieniądze wydać na konkretne rzeczy określone we wniosku :tak:
joanna, masz rację, jeżdżenie swoim autem to zupełnie co innego niż takie jazdy na egzaminie...

No to koniec tego dobrego :baffled:

A Moja Helena znowu wyciągnęła samochody :-D

Mamo Helenki tym bardziej ze opel vektra jest większy i cięższy niz nissan micra :-D
a ja zrobiłam na obiadek spagetti zjedlismy ja to nawet przesadziala m:zawstydzona/y::-(i czuje ze brzuszaek boli :baffled::no: a dzieciaki z dokładka zjadly ja myłam gary a dzieci odkurzaly Po 17 idziemy na spacerek

JOANNA
Ja tez mam dzisiaj spaghetti:tak::tak::tak:Wlasnie koncze smazyc miesko:-)
Mlode juz nie spia a Dominik drze mi sie nad uchem:no:
Zdazyłam sie wyprysznicowac i pomyc wszystkie sanitariaty a na podworku siedzialam moze z 15 minut bo Dominik juz mi breczał:no::no:

Julu praaaaaaawie dobrze,tylko katar mu ścieka na gardło i mówi przez nos,w nocy jak śpi na pleckach i głowę ma na samym materacu,bez poduszki to nie chrapie a jak wyżej weźmie to chrapie ale się nie dusi jak to wcześniej było.Na prawym migdale czysto a na lewym biały nalot i ten malutki języczek mu się przykleja do tego migdała.Słychać że ma tam napuchnięte i ślina dalej leci.

M mnie załadował,bo dopiero jutro wieczorem przyjedzie i tak samo w poniedziałek pojedzie nad ranem.A ja jutro do Igorka na 10-tą mam to Julka koleżance sprzedam a nad Olkiem się zastanawiam.Jeszcze do siorki M zadzwonię co jutro robi a jak nie to ze sobą go wezmę.
Tu jest o Wiktorku
Forum Wiktorka Czysz
Logowanie do nasza-klasa.pl

[QUOTE=Joanna73;3979482]Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spi :-D:szok: powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy :szok: a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole :szok::szok: kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys :szok::szok::szok::szok::szok: kurs jazdy dodatkowe egzaminy :baffled: ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA :tak::-)[/QUOTE]
kochna teraz zdasz musisz autko czeka i do jazdy jest gotowe;-);-);-);-)
Asiu dobrze bedzie.skoro teraz leki skutkuja to i egzamin dobrze pojdzie.
a nie pamietacie kiedy moj zdal testy na prawko?bo niedlugo minie pol roku a ja nie wiem kiedy:baffled: a musi sie umoiwc na egzamin.

szkoda ze nie jest lekarstwe na inne rzeczy....:baffled:
no wlasnie.jkutro posprzatam.jutro.....:-D

Malina nie zauwazylas widze moja zartu z natka pietruszki:confused::-D:-D:-D
kochana zauważyłam ale ja jakaś zakręcona jestem po tych 3 godzinach snu nawet nie całych 3 :-(
a ja nie mam mleka a bez mleka kawy nie lubie:-( a tez bym sie napila:dry::dry::dry:

wyobrazcie sobie ze 16l mleka mi posz w tym miesiącu:szok:

ide wyprostowac wlosy i zbieram sie do babci a jak wróce to bede myc lodówke:tak:
my codziennie wypijamy 3 litry mleka czyli miesięcznie 90 litrów:szok::-Dale u mnie wszyscy mleczni:tak::tak:
dziopy właśnie skończylam zwiedzać strony z ofertami pracy i jest strasznie !!!:szok::szok::szok:
dziewczyny mam juz dość macie jakies pomysły na zarobek????

ja szukam już od przeszło pół roku pracy i nadal nic, masakra u nas z pracą, kurcze żeby choc wymyslic cos wlasnego
a jakiś sklep opieka nad dzieckiem osobą starszą sprzątanie?????

u nas po obiadku zakupach spacerku:tak::tak:fajny taki wspólny dzionek tym bardziej jak antoszka tak dał w nocy popalić to taki pietruszka w domu to mega pomoc i oparcie:tak::tak::tak:
a ja niedługo do pracy a buuuuuu:-:)-:)-(
a jutro 14 godzin i pewnie będe zaorana a w niedzielę 10 godzin:-:)-:)-(

My tez juz po obiadku:tak::tak::tak:
Posciagalam suche pranie i je cale od razu wyprasowalam:szok::szok::szok:Ale co z tego jak w garderobie czeka na mnie jeszcze pelna wanienka prasowania:szok::wściekła/y::zawstydzona/y:No i wypralam pranie ktore musiałabym powiesic

Mam cos zły humor i wszystko mnie wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dominik co chwile wychodzi na podworko i wraca taki czorny ze mi wszystko na nowo brudzi:angry::angry::angry:

MALINUS
Dobrze ze to juz ostatni weekend taki tyranki:tak::tak::tak:
Fajnie ze P Tobie tak pomaga:-)

Dowikluś to witaj w klubie:tak:ja też jestem jak tykajaca bąba:angry:jestem niewyspana dzieciaki się między sobą non top drą wyzywają przekomarzają a ja mam dosyć:angry::angry:

A mnie do tego wszystko boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Poszłabym z Nimi na podworko albo na plac ale mi sie nawet nie chce i wiem ze znowu beda mega czorni i ze nie beda mnie sluchali:angry::angry::angry:
Dominik tak zawsze chce gdzies isc a potem sie najzwyczajniej nudzi bo stale siedzi kolo mnie i marudzi:wściekła/y::no:

No ale ciesze sie ze tyle dzisiaj udało mi sie zrobic:-);-)

reklama
Czytałam wczoraj w internecie na wp ze gdzies tam -nie pamietam juz gdzie urodzilo sie dziecko(dziewczynka)z dwoma głowkami:no::no::no:
Najgorsze jest to ze przez cała ciaze lekarz prowadzacy nie widzial zadnych nieprawidłowosci:no::szok:
Do tego lekarze wykryli u tej malej wade serca i nie ma praktycznie szans na przezycie:no::no::no:

Do góry