reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As,widzę,że nie tylko mi z pracą się poszczęściło:tak:.I kasiorka też przyzwoita;-):tak:.A te fotki bojowników to nie moje :no: tylko szukałam identycznych,bo jak zrobię swoim fotkę to zaniedługo pogrzeb w kibelku mam:-(.Woda zmieniona i znowu się ganiają:-).
Nie patrzyłam na prognozę pogodę ale chyba znowu burze idą bo filma mi zacięło na AXN :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:a nowy NY :tak:.

Hejka dziewczeta

Czytałam wczoraj w internecie na wp ze gdzies tam -nie pamietam juz gdzie urodzilo sie dziecko(dziewczynka)z dwoma głowkami:no::no::no:
Najgorsze jest to ze przez cała ciaze lekarz prowadzacy nie widzial zadnych nieprawidłowosci:no::szok:
Do tego lekarze wykryli u tej malej wade serca i nie ma praktycznie szans na przezycie:no::no::no:
Mój Boże, zabiłabym gnoja który lekarzem się nazywa! biedne dziecko i biedniejsza jeszcze matka.

As,Gwizduś ma Stówę do pary i po tarle odławiałam ją.Taki samiec

A samiczka taka -
Nie no, bomba, samiec śliczny, samiczka jak na samiczkę tez bardzo ładna.

ja mialam welona freda ale mu sie przysnelo i sie utopil :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uśmiałam się, padam na ryj, ale się śmieję-sukces:-D

Kochane moje byłam na rozmowie w sprawie dogoterapii.
Zaczynam z dniem 1 września.
Powiedziałam 30 zł na łapkę za zajęcia i babka powiedziała,że oki.
Zajęcia trwają 30 minut.
Yupiiiii !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
As, moje wielkie gratulacje!

A my o 20 wróciliśmy z gościny, bratowa odprowadziła mnie prawie pod chate, bo Julcia zasnęła a w domu i tak pusto...
Mała wróciła padnięta, ja szybko do kompa Koncert Woodstockowy oglądnąć, jeden i tak przeszedł mi koło nosa, szkoda wielka-uwielbiam Jelonka.
Cos mi się zdaje, że mała i dziś da mi popalić, no nie wiem co jest, czyżby kolejne zębole???!!! Aż się boję!
Męża nie ma w tv pewnie tez nic ciekawego więc posiedzę sobie tu, a co wolno mi:-D

Ja tez ogolnie jestem,ale wszedzie po trochu:-p:-D
Nie moge Klaudi wygonic do łozeczka:no::no::no:A Wikusia juz zasypia i wola Klaudie do pokoju:-)

reklama
Do góry