reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kochane moje byłam na rozmowie w sprawie dogoterapii.
Zaczynam z dniem 1 września.
Powiedziałam 30 zł na łapkę za zajęcia i babka powiedziała,że oki.
Zajęcia trwają 30 minut.
Yupiiiii !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
yupiiii gratuluję super wiadomość:blink::blink:
cześć dziewczyny, poczytałam Was nieco ale niezalogowana więc nic nie pozaznaczałam:szok::szok::baffled::baffled:
właśnie się luzję przy redd'sie więc mogę pisać trochę nieskładnie:-D:-D:-Dmiałam wyczerpujący tydzień i teraz mam relaksik;-)
w poniedziałek moje dziecię idzie do przedszkola na wakacyjny dyżur a ja będę w pracy od 8 do 12 i dzień będę miała dłuższy:tak:ale boję się jak to będzie z porannym wstawaniem Misi, tutaj nam się tak dobrze śpi, że wstaję godzinę po budziku:szok::szok::szok:
kochana świetnie o 12 koniec to jeszcze kawał dnia przed tobą:tak::tak:
ja mam redsika od tygodnia mieliśmy z pietruszką wypić w moje imieniny i jeszcze czeka:-D:-D
dziewczynki anabubka napisała mi smska że po południowej kawce chciała wejść na bb ale już neta nie miała:no::no::-:)-:)-(
przesyła nam wszystkim buziole:happy2::happy2::happy2::happy2:
tęskno mi za nią:-:)-:)-(
antoszka już śpi ja czekam aż się woda zagrzeje bo dzieciaki spuściły mi do mycia całą i też niedługo lulu bo jutro o 5.15 wstać trzeba:-(ietruszka już się zaoferował że jak antoni by się w nocy budził t:-(o on do niego będzie wsta:-(wał żebym się wyspała przed pracą a on najwyżej odeśpi z nim w dzień:tak:
dobra to lecę do rowu ;-)

MALINUS
Wlasnie myslałam o Tobie:tak::tak::tak:I mialam pisac cy juz jestes po pracy i pewnie mega padnieta
Ja jutro wypije sobie redsika bo planuje robic grilla:tak::tak::tak::-)

reklama
Do góry