reklama
Marta1981
Rodzyneczka
To chyba normy stężenia związków azotu w akwarium;-).
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej!
Miało mnie nie być ale mąż dał znać że póżno będzie więc kompa włączyłam i zwyczajowo na BB

Pozdrawiam!!!:-):-):-)
Miało mnie nie być ale mąż dał znać że póżno będzie więc kompa włączyłam i zwyczajowo na BB

yupiiii gratuluję super wiadomośćKochane moje byłam na rozmowie w sprawie dogoterapii.
Zaczynam z dniem 1 września.
Powiedziałam 30 zł na łapkę za zajęcia i babka powiedziała,że oki.
Zajęcia trwają 30 minut.
Yupiiiii !!!!!![]()

kochana świetnie o 12 koniec to jeszcze kawał dnia przed tobącześć dziewczyny, poczytałam Was nieco ale niezalogowana więc nic nie pozaznaczałam
właśnie się luzję przy redd'sie więc mogę pisać trochę nieskładniemiałam wyczerpujący tydzień i teraz mam relaksik;-)
w poniedziałek moje dziecię idzie do przedszkola na wakacyjny dyżur a ja będę w pracy od 8 do 12 i dzień będę miała dłuższyale boję się jak to będzie z porannym wstawaniem Misi, tutaj nam się tak dobrze śpi, że wstaję godzinę po budziku
![]()

ja mam redsika od tygodnia mieliśmy z pietruszką wypić w moje imieniny i jeszcze czeka

dziewczynki anabubka napisała mi smska że po południowej kawce chciała wejść na bb ale już neta nie miała

przesyła nam wszystkim buziole

tęskno mi za nią:-
antoszka już śpi ja czekam aż się woda zagrzeje bo dzieciaki spuściły mi do mycia całą i też niedługo lulu bo jutro o 5.15 wstać trzeba:-(ietruszka już się zaoferował że jak antoni by się w nocy budził t:-(o on do niego będzie wsta:-(wał żebym się wyspała przed pracą a on najwyżej odeśpi z nim w dzień

dobra to lecę do rowu ;-)
Dobranoc:-)dobra ja mykam do wyrka.dobranoc :-)
Witaj:-)Hej!
Moje dziewczynki juz spia

Marta1981
Rodzyneczka
M Zuzkus właśnie wrócił i chyba nie zdąży się pożegnać;-)
.

A skad wiesz????M Zuzkus właśnie wrócił i chyba nie zdąży się pożegnać;-).

reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
a o czym Wy tu prawicie ????![]()
Dokładnie, azotyny i azotany:-):-):-)To chyba normy stężenia związków azotu w akwarium;-).
Podziel się: