reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Wszystkie naj naj naj kochana-j- Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Spełnienia marzeń,dużo szczęścia i miłości :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Podcięłam tylko, nic specjalnego, teraz po tym maratonie to nawet nie widac, ze byly ulozone. Jak sie z nimi pomecze to sie pstrykneluna a co robiłaś z włosami?ścinałaś ,farbowałaś?dawaj fotkiocenimy
![]()
A To Ci mała cwaniara;-)mała smarkula wymyśliła sobie i zatyka uszy i woła "mama patrz"a jak nie reaguje to się drze "Aga patrz".za to Aga to w dupsko zaraz dostanie![]()

Od nas rozniez wszystkiego naj,naj-j- Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Moje dziewczynki pospaly niecała godzinke
pozniej wszyscy razem wskoczylismy sobie pod prysznic

Oj mialam co Ich szorowac a szczegolnie Dominika:-)
Teraz dziewczynki sie ładnie bawia a ja niedługo biore sie za wykladanie obiadku:-)

Oj mialam co Ich szorowac a szczegolnie Dominika:-)

Teraz dziewczynki sie ładnie bawia a ja niedługo biore sie za wykladanie obiadku:-)

My juz jestesmy po obiadku i naczynka pozmywane
Do tego pomylam sobie podlogi.Dzieciaki sie bawia,ale zaraz pojdziemy do sklepu bo zadzwonila tesciowa ze przyjedzie na kawke ze szwagrem
A wiec zmykam i bede pewnie wieczorkiem:-)
Milego popoludnia

A wiec zmykam i bede pewnie wieczorkiem:-)
Milego popoludnia
Marta1981
Rodzyneczka
Niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują! Wesołe dziecięce uśmiechy niech nad tym wszystkim górują!
Również się dołączamy,sama bym coś na gliterkach naskrobała-j- Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Witam,troszkę zmęczona ale szczęśliwa a i wypłatę od razu wzięłam

Na razie to w poniedziałek też mam iść,tak żeby 3 razy w tygodniu z nimi być a jeden dzień sama z małym.
Julu w nocy nawet nie chrapnął,ale jeszcze załadowany między nosem a gardłem.I jak na fotelu przysnął to do rana spał bez pieluchy i sucho było a z rana 2 kopy zrobił.
Później zajrzę,bo mieszkanko trzeba ogarnąć i Olek mnie zgania

-j- Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Dziękuję bardzo wszystkim za życzonka i za pamięć :-)
reklama
B
Beata1988
Gość
-j- Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
I ja się też dołączam do życzonek

mała smarkula wymyśliła sobie i zatyka uszy i woła "mama patrz"a jak nie reaguje to się drze "Aga patrz".za to Aga to w dupsko zaraz dostanie![]()
A to skubana ;-);-);-)
Kubek właśnie wstał, zaraz dam mu kawałek jeść i na spacerek, teraz chłodniej niż wcześniej

Podziel się: