reklama
S
Sol
Gość
Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta 
Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówić
W grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.
A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noc
a wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach 
To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano
Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpi
a mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.
Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim

Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówić

A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noc

Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpi

Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim

agunia-ln
Fanka BB :)
fajnie, że już jesteśdziewczyny
jeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeem
mam nadzieje ze juz na dluzej i nic sie nie zepsuje
wkleilam fotki wiec jest co ogladac![]()

nie zapominy, spokojnie, ja wprawdzie ostatnio żadziej zaglądam ale nie zapomnę;-);-);-)miłego wypoczynku (bo chyba gdzieś wyjeżdżasz?)Nie będzie mnie tydzień, może dwa. Nie zapomnijcie o mnie.
Pozdrawiam!
oj Wiki coś się ostatnio baaaaaaaaaaaaaardzo opuściłaś, przktycznie wcale na bb nie zaglądaszNo ostatnio brak czasu na wszystko i nawet sie na kompie siedziec nie chce
a kawki sie chetnie napije zaraz sobie zrobie

kochana może zrób sobie dłuższą przerwę z tym solarium, szkoda skóryWlasie probuje znalesc w inetrnecie gdzie w Poznaniu jest solarium natryskowe i ile kosztuje:-)Bo stwierdzilam ze mam bardzo zniszczona i przesuszona skore i czas ograniczyc słonce i zwykle solarium

ja coś przegapiłamDziewczyny przekochane jesteście, dziekuje jeszcze raz:-). Nie ucztuje , bo to nie odpowiednie miejsce na chuczne impry... :-(Amelia spi , mąż przy mnie...
Drynimy ( sączymy ) piffko... :-)Ciekawe jak Amelia zareaguje na nowość
.
Mała nadal na cycu. To najwybredniejsze dziecię jakie miałam.
Na zdrówko niech jej idzie
:-).
No i stawiam wszystkim :-)![]()

SPÓŹNIONE ALE BARDZO SZCZERE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, UŚMIECHU, POGODY DUCHA, POCIECHY Z GROMADKI I POŻYTKU Z MĘŻA

czy jestem rozgrzeszona????
rozumiem rozumiem, świętujcieCześć kobitki
Jeden dzień i trzy lata temu, mój M klękną na kolanko i się oświadczył, więc same rozumiecie, że nie mam czasu
Buziaki![]()

i dla naszej Ani
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE

hej dziolszki
my wstali jakies 30 mkin temu
Sewi juz po sniadanku zjadl platki na mleku i teraz buszuje...
ja sie wyspalam choc poszlam spac przed 24
zaraz ja ide sobie zrobic sniadanko bom glodna
no i powodzenia w przygotowaniach...
my wstali jakies 30 mkin temu
Sewi juz po sniadanku zjadl platki na mleku i teraz buszuje...
ja sie wyspalam choc poszlam spac przed 24

zaraz ja ide sobie zrobic sniadanko bom glodna

pamietamy pamietamy...Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta![]()
no i powodzenia w przygotowaniach...

ja tez zaraz zajrze ide zrobic sobie i mojemu m sniadanie ;-)dziewczyny co z Wami, ósma godzina i jeszcze żadnej nie ma
dzisiaj jestem sama w pokoju to może trochę z Wami posiedzę, wypijemy kawkę i takie tam
ale jak narazie to nie mam z kim:--
-(
puk puk, wstawajcie śpiochy![]()
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Witam was dziewczyny
Teraz bede miala na wszystko wiecej czasu bo juz po slubie Ani:-):-)
Ania wygladala przeslicznie

niestety nie mam fotek bo zapomnialam apartu ale fotograf robi tyle zdjec ze Ania bedzie miala co wzucac

Na weselu bylo super

Mialismy isc tez na drugi dzien tyko ze sie rozchorowalismy m bol brzucha i wymioty a ja juz wczesniej przeziebiona bylam a na weselu klima mnie tak zalatwila ze z niosa lecialo mi jak z kranu bol gardla i kaszel taki ze myslalam ze sobie pluca wypluje wiec niestety na poprtawinach nie bylismy ja wczoraj przespalam caly dzien wstalam dopiero po 18

Teraz bede miala na wszystko wiecej czasu bo juz po slubie Ani:-):-)
Ania wygladala przeslicznie

Na weselu bylo super

Mialismy isc tez na drugi dzien tyko ze sie rozchorowalismy m bol brzucha i wymioty a ja juz wczesniej przeziebiona bylam a na weselu klima mnie tak zalatwila ze z niosa lecialo mi jak z kranu bol gardla i kaszel taki ze myslalam ze sobie pluca wypluje wiec niestety na poprtawinach nie bylismy ja wczoraj przespalam caly dzien wstalam dopiero po 18

agunia-ln
Fanka BB :)
ja juz siedze z kawką więc zapraszam, kto ma ochotę na kawusię?
A&E super, że wesele fajne
a ma pewnie jakieś jedzenie zaszkodziło, coś musiało byc nie świeże
mój tak zawsze mówi jak następnego dnia ma kaca

a ostatnio miał wczoraj po grillu, a ja serwowałam żarcie więc tym razem nie wyskoczył mi z takim tekstem, tylko by spróbował

A&E super, że wesele fajne

reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No moj kaca nie mial bo wypil chyba z jednego drinka i 5 kieliszkow wodki wiec nie mial po czym miec kacaja juz siedze z kawką więc zapraszam, kto ma ochotę na kawusię?
A&E super, że wesele fajnea ma pewnie jakieś jedzenie zaszkodziło, coś musiało byc nie świeże
mój tak zawsze mówi jak następnego dnia ma kaca
a ostatnio miał wczoraj po grillu, a ja serwowałam żarcie więc tym razem nie wyskoczył mi z takim tekstem, tylko by spróbował
![]()

Podziel się: