reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam was dzieweczki poniedziałkowo!!!!

zaczne od tego: z ręką na sercu stwierdzam ze nie chce mi sie odpisywać, wczoraj wszystko sobie pozaznaczałam i nam prad odłączyli,:wściekła/y::wściekła/y: wiec wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mój czarek dwa dni temu pierwszy raz wstał w łóżeczku, sam, miał isc spac jeczal jeczal i zaczal sie smiac, my wchodzimy do pokoju a on stoi w łozeczku :szok::szok::-D:-D

zaczelam go sadzac na nocnik juz sie nie boi, a nawet zrobil trzy razy juz kupe :tak::tak::tak::tak:

a ja juz trzeci dzien czekam na @ ale sie nie zjawia, poczekamy zobaczymy :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

A może @ na razie się nie pojawi ;-);-);-)

reklama
wiadomosc:

wczoraj w biedronce kupiłam dwu pak mleka,
w promocji jest nan 2 i nan 3 zaoszczedzilam 20 zl, za dwupak zapłacilam 19,95
a zwykle za jedno płacę prawie 15 zł tak wiec sie opłaca:tak: :tak::tak:

Witam
A ja sie dzisiaj wyspałam:tak::tak::tak:Jak mlode usneły po 22 tak wstały dopiero przed 10 nie budzac sie w nocy ani razu:-):tak::tak::tak:Chociaz po 4 byla straszna burza:szok::szok::szok:Grzmiało i błyskało ze az sie balam:no::szok::szok::szok:

Teraz mam na termometrze 20 stopni i lekko pada
Jutro tez ma niby tak byc a ja mam zamiar jechac do pediatry na kontrole wagi itd:tak::tak::tak:

A&E
Super ze dotarłas:tak::tak::tak:
Kuruj sie:-)

AGNES
Gratki dl Oliwi:tak::tak::tak:

PATRYSIU
A Ty jak sie czujesz:confused:Bo brzuszek to masz naprawde spory:-)

Aniu troszkę spóźnione ale szczerzę

Drodzy Nowożeńcy!
Najlepsze życzenia
na Nowej Drodze Życia!
Niech ta podróż będzie szczęśliwa,
usłana różami,
a Wy oboje uśmiechnięci
przez wszystkie dni
i wspólne lata.

Cześć kobitki :tak:ż

Ja znowu nieprzytomna :baffled:

A do tego M czyścił kompa i mi wszystkie Hasła wcięło :baffled: Wiec jak weszłam na bb to myślałam że mnie wyrzuciłyście bo mi dostępu odmówiło...

U mnie w nocy tak grzmiało, że powskakiwałam na łóżku :-D Ale przynajmniej jest czym oddychać :tak:

Zazdroszczę wam tych wesel :sorry2: Nas omija jedno w przyszłym tygodniu, nie jedziemy bo to prawie 400km, więc z Anika nie da rady :-(

reklama
Do góry