reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na buciki to może ja się zdecyduję :tak: Daj znać jak porobisz fotki, może obejdzie się bez allegro :-p

U mnie zaczyna robić się strasznie parno, chyba zaraz zwariuję :wściekła/y:

reklama
U nas jest przyjemnie tylko ze pada:tak:
Wlasnie zmienilam chomikowi trociny:tak::tak::tak:

Dzisiaj albo jutro wystawie na allegro pumy r 17 bo juz widze ze Klaudia ma paluszki prawie do konca:-)

A Helenka jest starsza od moich dziewczynek tylko o 3,5 miesiaca:tak:
Ale moje wszystkie dzieci sa małe za mna:-);-)Mali sie urodzili a dziewczynki od urodzenia mialy problemy z przybieraniem na wadze:no:Dzien po porodzie wazyły 1600 i jakos nie chcialy przybierac:no:

No ale łatwiej jest mi nosic Je jak waza po 7,5 kg niz jakby wazyly po 10 lub wiecej:-);-)

Musialam wylaczyc i wlaczyc laptopa bo robil mi jakies dziwne rzeczy:szok::angry::angry::angry:

Witam,u mnie awaria sieci była ani neta ani kablówki przez wczorajszy wieczór i dziś do południa.:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.A teraz grzmi jak w kręgielni:-p:tak:.
Julu wrócił do zdrowia.W pracy fajnie :cool2:ale na razie jeszcze z rodzicami jestem i znowu wypłata,chociaż jak już na stałe będę to powiem,że wolałabym na koniec tygodnia,bo tak po 20 czy 15 zł to mi zaraz kasa się rozchodzi:sorry2::tak:.Julu teraz padł na podłodze.
Wczorajszy wypad super,jak obskoczę BB to na NK foteczki wrzucę jak chłopaki mąkę w żarnach robili:tak::-D.
Wybaczcie,że nie nadrobię :sorry2:ale 10 stron to teraz ponad moje siły:-(.

My juz po obiadku:tak::tak::tak:Wszyscy zajadali sie nalesnikami:-):tak:
Kuchnie juz sobie posprzatalam i znowu mam troszke luzu:-);-)

Zanim robilam obiad to popralam sobie 4 pary butow po dziewczynkach:tak::tak::tak:

Teraz mlodzi sie grzecznie bawia-ciekawe jak długo:-D

hejka.ja dziś raczej nie posiedze z Wami na bb bo sił mi brak i jestem mega niewyspana :tak::tak::tak::tak: musze dziś troche odespać :tak::tak::tak:

wieczorkiem miałam wejść posiedziec troche na bb ale burza nadeszła więc wszystko musiałam powyłanczac :tak::tak::tak::tak:
burza trwała ponad godzinę i było ostro.

nie mogłam spać bo tak sie bałam.burza sie skończyła i usnełam dopiero koło północy.

a o 1.30 w nocy przyszła kolejna burza i to gigantyczna i znów pobudka.
tej burzy to bałąm sie na maksa,pioruny waliły okropnie.dawno takiej burzy nie widziałam.i znowu trwała z 1,5 godz.

Potem Oliwka sie budziła i nie mogła spać bo duszno jak cholera bo przez ta burze okna pozamykane,wichura i ulewa:no::no::no::no::no::no:

tak więc noc miałam z atrakcjami i do bani.spałm może dziś z 3-4 h max.

kawa już wypita ale głowa boli mnie jak by miała azaraz pęknąć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz wezme jakąś tabletke przeciwbólowa bo nie wytrzymam.

a za oknem ulewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra.do bani ten dzień dzisiejszy.

no to ponarzekałam sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musze sie pochwalić Oliwka dziś obudziła sie o 2.30 w nocy i zawołała siku,poszła na nocnik na wpół spiaca i sie wysikała :tak::tak::tak::tak::tak: ale się cieszę
My wczoraj uciekalismy przed ta burza:szok: i nawet nam sie udało doszła do nas jak bylismy juz w domku. gratulacje dla Oliwki

witam was dzieweczki poniedziałkowo!!!!

zaczne od tego: z ręką na sercu stwierdzam ze nie chce mi sie odpisywać, wczoraj wszystko sobie pozaznaczałam i nam prad odłączyli,:wściekła/y::wściekła/y: wiec wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mój czarek dwa dni temu pierwszy raz wstał w łóżeczku, sam, miał isc spac jeczal jeczal i zaczal sie smiac, my wchodzimy do pokoju a on stoi w łozeczku :szok::szok::-D:-D

zaczelam go sadzac na nocnik juz sie nie boi, a nawet zrobil trzy razy juz kupe :tak::tak::tak::tak:

a ja juz trzeci dzien czekam na @ ale sie nie zjawia, poczekamy zobaczymy :-D:-D:-D:szok::szok::szok:
ale super kiedy mój wstanie

Witam,u mnie awaria sieci była ani neta ani kablówki przez wczorajszy wieczór i dziś do południa.:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.A teraz grzmi jak w kręgielni:-p:tak:.
Julu wrócił do zdrowia.W pracy fajnie :cool2:ale na razie jeszcze z rodzicami jestem i znowu wypłata,chociaż jak już na stałe będę to powiem,że wolałabym na koniec tygodnia,bo tak po 20 czy 15 zł to mi zaraz kasa się rozchodzi:sorry2::tak:.Julu teraz padł na podłodze.
Wczorajszy wypad super,jak obskoczę BB to na NK foteczki wrzucę jak chłopaki mąkę w żarnach robili:tak::-D.
Wybaczcie,że nie nadrobię :sorry2:ale 10 stron to teraz ponad moje siły:-(.
a gdzie ty wczoraj byłaś bo nie jestem w temacie

reklama
Do góry