reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie sprawdzałam pod kątem tychh robaczków, bo znajoma mnie nastraszyła, że u niej ni z tego ni z owego się wzięły i kwiat w oczach marniał. U mnie nic nie znalazłam, ale i tak je przeadze, obawiam się ze z 3 tylko ten jeden największy, bo tamte 2 małe to już raczej na stracenie, szkoda, piekna byla ozdoba i taki juz ulubiony

A jak Twoje kamienne kwiatki?

A to Twoje ustrojstwo to przypadkiem Oleander?
oleander-pospolity_2723_412.JPG

ja juz jestem
ze sniadankiem i kawusia :-D:-D:-D

A&E no zabawa sie pewnie pozniej rozkrecila :tak:
No rozkrecila sie rozkrecila i to jeszcze jak:tak::tak:

Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową :-D:-D:-D:-D
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty :szok::-D:-D:-D:-D.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.:szok::-D:-D:-D
A to czemu dopiero wyniki za 2 tygodnie?????
Ja jak chodzilam z Emily na badania EEG a bylam chyba z 6 razy to wyniki mialam na miejscu:baffled::baffled::baffled::baffled:

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
Kochana weselicho bylo SUPER przepraszam ze nie przyjechalismy na poprawiny mam nadzieje ze nam wybaczysz ale jak juz wczesiej pisalam oboje nie bylismy wstanie:baffled::baffled::baffled:
Super ze noc poslubna byla udana i ze nie skonczylas tak jak ja:-D:-D:-D:-D bo w koncu bardzo towarzyska bylas i z kazdym pilas:-D:-D:-D ja nie wiem jak ty sie jeszcze na nogach trzymals:-D:-D:-D
Odezwij sie jak znajdziesz po tym calym stresie troche czasu na jakies piwko czy cus:tak::tak:

Witam wieczornie m gra w karty z moim tata mnie ograli wiec postanowilam zakonczyc gre i wpasc sie z wami przwitac:tak::tak:

reklama
ja wreszcie odespałam ostatnia noc,super sie spało,było chłodno w nocy,do tego wiatrak chodził-spałam jak zabita :-D:-D:-D:-D:-D Oliwka też spała kamiennym snem,dała dziś pospać mamusi :tak::tak::tak::tak:

ale pogoda sie popsuła po ostaniej burzy,tak chłodno raczej bez ciepłej bluzy sie nie wyjdzie ao krótkim rękawku to można dziś zapomniec niestety :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES
A Ty co sie tak pojawiłas i zniklas:confused::baffled::szok::szok::szok:

sama nie wiem jak to się stało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwcięło mnie :-p:-p:-p

Prossssssssssz;-)
pizza.jpg

ojej jakie smakowitości,ale mi smaka narobiłaś :tak::tak::tak::tak:

A mozna z kazdego po troszku na spobowanie:confused:;-)

Ja nigdy nie lubilam horrorow-jestem cykor i tyle:-p

pycha :tak::tak::tak::tak:

a ja z M uwielbiamy horrory i stale oglądamy :tak::tak::tak::tak:

@ jak nie było tak nie ma:no:.A doktorek na urlop pojechał:angry:.

skoro @ nie ma to moze coś sie wykluje ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja bym zrobiła kolejny test tak z ciekawości :tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny jak chcecie pooglądac fotki to myszunia wstawiła zdjęcia na nk z Paryża i z nad morza :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry