reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

od 30min usiłuje wypic kawkę i cos napisać :-D W końcu sukces :-D

No to może pośpiewamy;-)
Kolo_Gospodyn_zaprasza_do_degustacji_potraw2-d1882_-d1923.jpg

A Panowie nam zagrają
kapela2.jpg
.

Rewelacja :tak::tak::tak::-D:-D:-D

@ jak nie było tak nie ma:no:.A doktorek na urlop pojechał:angry:.

Leć kobitko po teścik :tak:

Wyobraźcie sobie, że Anika przespała 5 godzin w nocy :tak::tak::tak: Ale to nie znaczy, że się wyspałam. Chyba jakieś przesilenie mi się trafiło :baffled:

Lecę dzisiaj do fryzjera, poprawić to co spieprzyła poprzednia fryzjerka :no:
A potem do neurologa od rehabilitacji :tak: Może będę wiedziała cos więcej o tym nieszczęsnym WNM :dry:

Wczoraj wzięłam się za siebie i zaczęłam ćwiczyć brzuch :sorry2: Jak się położyłam na podłodze to myślałam, że nie wstanę :no:

Do później, papa

reklama
witam kochane:happy2:
wpadłam wczoraj wieczorkiem do was zaznaczyłam cytaty i jak odpisywałam to mi net wsiąkł kąbinowałam odświeżałam itp i dupa blada to go wyłączyłam:baffled::baffled::baffled::baffled:
u nas ok mama piotra pojechała antoni budzi się w nocy po 4-5 razy jullia z adamem opalili się na arkone w weekend tak że:szok::szok:a byli smarowani filtrem 50:baffled: piotrek ma zatkane ucho i nic nie słyszy antoszka ma parasolkę baby desinge driwer chyba babcia mu fundneła w komisie była jak nówka niebiesko szara przyzwyczajam sie do niej i do myśli ze to nie peg perego:baffled:no ale darowanemu koniowi......................ja nadal kaszel mam na maxa ale czuję się dużo lepiej:tak:
w pracy ..........nadal nic nie wiadomo szefowa nie ma ludzi do pracy(czas lepiej płacić) i nie wiem czy jeszcze nie zostanę w casto ale jej powiedziałam że wszystkie weekendy to mi się nie usmiechaja bo jestem człowiekiem a nie robotem zobaczymy co ona z tym fantem zrobi:confused::confused::confused:
nie odpisuje każdej bo wczoraj to zrobiłam i dzisiaj już mi się nie chce cytatów na nowo zaznaczać:no::no::no:

Witam wtorkowo przy kawusi. Seweryn został na noc u babci więc pewnie nie długo przyjdzie do domku.

Witam,

Wyobraźcie sobie, że Anika przespała 5 godzin w nocy :tak::tak::tak: Ale to nie znaczy, że się wyspałam. Chyba jakieś przesilenie mi się trafiło :baffled:

A potem do neurologa od rehabilitacji :tak: Może będę wiedziała cos więcej o tym nieszczęsnym WNM :dry:

Wczoraj wzięłam się za siebie i zaczęłam ćwiczyć brzuch :sorry2: Jak się położyłam na podłodze to myślałam, że nie wstanę :no:

Do później, papa
Ja mam zamiar też robić brzuszki ale nie mam motywacji ale ostatnio schudłam 3 kg:-D. a teraz to nie wiem po wymysłach mojego m jak np. na kolacje tosty czy takie tam:baffled:

Idę na pielgrzymkę pieszą do Częstochowy.
6-14 sierpnia początek Warszawa 6 rano zbiórka.:-D:-D:-D
Zabieram ze sobą córkę.
Jak się nie pozabijamy w 1 namiocie to ma pewno dojdziemy do celu :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Ładuję akumulatorki wyszywając obraz i zarywając nocki.:-D:-D:-D

Cieszę się,że wszystko się udało.:tak::-):-)

TO SUUUUPER , ja byłam 2 razy od 1 sierpnia do 13 . Raz szłam sama, a raz z moim M jako muzyczni naszej grupy:tak: Jak dzieciaki podrosną to z chęcią pójdę jeszcze chociaż raz :-)

No właśnie sprawdzałam pod kątem tychh robaczków, bo znajoma mnie nastraszyła, że u niej ni z tego ni z owego się wzięły i kwiat w oczach marniał. U mnie nic nie znalazłam, ale i tak je przeadze, obawiam się ze z 3 tylko ten jeden największy, bo tamte 2 małe to już raczej na stracenie, szkoda, piekna byla ozdoba i taki juz ulubiony

A jak Twoje kamienne kwiatki?

Szkoda kwiatka, ja też przeżywam jak mi któryś marnieje hehe, zaraz sprawdzam w necie co się może z nim dziać... ;-) Hmmm ja też myślę co mogło się stać z tym twoim...

A o jaki kamienne kwiatki Marty Ci chodzi? O takie co ja Wam ostatnio pokazywałam, co w necie kupiłam? Żywe kamienie?
Widzę, że nie tylko ja tak szaleję z roślinkami :-D

A to Twoje ustrojstwo to przypadkiem Oleander?
oleander-pospolity_2723_412.JPG

Ja miałam ostatnio szczęście bo moja mama rozsadzała ogromnego Oleandra i połowę mi oddała :tak: Pięknie kwitnie na różowo. A teraz polujemy na białego hehehe:-) Obie mamy świra na punkcie kwiatów :tak:
Niedawno kupiłąm nastepną MANDEVILLĘ tylko tym razem różową:tak:Śliczna!!!

wpadłam wczoraj wieczorkiem do was zaznaczyłam cytaty i jak odpisywałam to mi net wsiąkł kąbinowałam odświeżałam itp i dupa blada to go wyłączyłam:baffled::baffled::baffled::baffled:
u nas ok mama piotra pojechała antoni budzi się w nocy po 4-5 razy jullia z adamem opalili się na arkone w weekend tak że:szok::szok:a byli smarowani filtrem 50:baffled: piotrek ma zatkane ucho i nic nie słyszy antoszka ma parasolkę baby desinge driwer chyba babcia mu fundneła w komisie była jak nówka niebiesko szara przyzwyczajam sie do niej i do myśli ze to nie peg perego:baffled:no ale darowanemu koniowi......................ja nadal kaszel mam na maxa ale czuję się dużo lepiej:tak:
w pracy ..........nadal nic nie wiadomo szefowa nie ma ludzi do pracy(czas lepiej płacić) i nie wiem czy jeszcze nie zostanę w casto ale jej powiedziałam że wszystkie weekendy to mi się nie usmiechaja bo jestem człowiekiem a nie robotem zobaczymy co ona z tym fantem zrobi:confused::confused::confused:
nie odpisuje każdej bo wczoraj to zrobiłam i dzisiaj już mi się nie chce cytatów na nowo zaznaczać:no::no::no:
Heheh to najbardziej wkurzające jak net nawali, a juz coś się poodpisywało. Ja potem gubię myśl, wkurzam się i zazwyczaj już nie mam takiej weny...:-D
Współczuję z tym kaszlem, ale dobrze, ze już Ci lepiej :tak:

makunga u mnie od kwiatów jest pietruszka to on z nimi gada podlewa przesadza pielęgnuje mnie pyta tylko o zdanie jak kupuje doniczkę:-D
jak twój brzusio???jak dzidiulka kopie dokazuje??a wiecie już ona czy on???albo masz jakieś przeczucia???ty juz parkę masz więc oby tylko zdrowe :tak:ja też przed antonim miałam parke co nie zmienia faktu że marzyła mi sie zdrowa dziewusia:-D

malinka1 Dzidziulka kopie już i skacze (będzie szalone jak ta dwójeczka ), ale wszyscy się mnie pytają gdzie siedzi hehh bo ponoć nic po mnie nie widać...
Za 2 tyg. będę miała USG i możemy się dowiedzieć, ale chyba nie chce wiedzieć bo jak sama napisałaś mamy już parkę więc teraz to bez różnicy heheehe :-D
Co do przeczuć to mój M mówi, że będzie syn, a w tych poprzednich ciążach przeczucie go nie zawiodło hehe :-)

O.k. Ja uciekam bo mój M wstał i też chce swoje stronki posprawdzać.A ja mam trochę pracy jak zwykle hehe :tak:
POZDRAWIAM. Może do później :tak: Papa.:-)

witam wtorkowo.
Właśnie ściągnęłam nogę z łóżka.:-D:-D
As,to coś późno wychodzicie:sorry2:,bo ode mnie to 1-go sierpnia 17-tka wyszła a mają przed sobą 350km:szok::tak:.
Warszawa wychodzi 60 i mamy do przejścia 250 km.:-D:-D:-D

Wczoraj basen, nie wiem, czy się chwaliłam, popływałam troszkę, starałam się nie opalać, moja Wiki i Julcia-chrześniaczka były w siudmym nebie, latały po trawce i broiły jak trzeba! Dziś dzień tak jakoś szybko zleciał, nic się za bardzo w dodatku nie kleiło, bo najpierw Piotr odsypiał nockę i trza było byc w miarę cicho, a później nie spał i właśnie tym bardziej się nie kleiło;-). Później mała była na maksa marudna, chciała na 3 spacer, a ja już wymiękałam, w końcu nic nie pospała do i po południu, padła o 20. Piotr znów na nocce, ja znów sama, ech...

Wczoraj zasnęłam coś przed 4 rano( znaczy to już dzisiejszy świt) , Piotr wrócił o 6, wyszłam z pokoju bo coś słyszałm, ale nie to jak wchodził i mało zawału nie dostaam, aż musiał mnie przytulić żebym się uspokoiła, bo taka zaspana, podwójnie widziałam i spodziewałam się przyłapać kota jak buszuje a nie wysoką postać w cieniu, hihi. Szybko zasnęłam, spałam do 10 razem z Witusią.
A i muszę się pochwalić, że w nocy robiłam szynkę, no wyszłą rewelacja, PIotr mało samej nie wpindoliłby, gdybym nad nim nie stała, no pycha.
Lunka no noc miałaś cudną.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

Dziś już szykowanie do pielgrzymki na całego i właśnie zauważyłam,że nie mam najważniejszej rzeczy :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
WALIZKI zapomniałam kupić :baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Ech sierota ze mnie :no::-D:-D:-D:-D

witam Was dziolszki
ja sie nawet wyspalam...
za niedlugo 11 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
musze sie isc przygotowac bo wlosy tluste ze och :sorry2::sorry2::sorry2:
ale narazie musze wyp[ic kawe :tak::tak::tak:

reklama
No to może pośpiewamy;-)
Kolo_Gospodyn_zaprasza_do_degustacji_potraw2-d1882_-d1923.jpg

A Panowie nam zagrają
kapela2.jpg
.
jesteś niesamowita :-D:-D:-D

Witam,

Do później, papa
ładnie dała mamusi pospać.
Jak coś będziesz wiedziała od tego neurologa to daj znać.:tak:

malinuś fajne sprawozdanie :tak::-):-)
Dobrze masz z tym swoim pietruszką :-D:-D:-D

Do góry