reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny antoniemu do kompletu jedynek doszły 2 górne dwójki:tak::tak::tak::tak:tak więc z toniego już gryzoń pełną gembą ma już 6 zębów a widzę że niedługo dolne 2 wyjdą:tak::tak::tak::tak:
Gratuluje:tak::tak::tak:

Witam babencje:-)
Mlodzi dzisiaj nie dali mi pospac,a myslałam ze beda mega dugo spali:baffled:
Mi sie oczywiscie nic nie chce:no:

PATRYSIU
Dziekuje za te linki:tak::tak::tak:Jestes wielka:-)Zaraz sobie je poprzegladam

Jestem pierwsza jak nigdy :-D:-D:-D:-D:-D

Ja od godziny nie śpię, Kuba się kręcił to dałam mu kawałek pićku i śpi dalej :tak: oczywiście M nie wstanie bo grobowym snem śpi :wściekła/y:

Wczoraj miałam zajrzeć ale zanim Kuba zasnął była 22.30 więc poszłam zjeść kolację i się położyłam bo coś mnie plecaki bolały i bolą nadal :no: masakra. A i tak bym nie miała jak popisać bo dziadek jak zwykle siedział na kompie :no: ten to już przegina z tym internetem. Wstanie rano zje i przed komputer, zje obiad obejrzy wiadomości i przed komputer, zje kolację , kąpiel i komputer. Nawet nie ma jak poczty sprawdzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja od tygodnia czekam na wiadomość od mojego fotografa. Mówił że do końca lipca będę mieć zdjęcia a tu cisza. Poczekam jeszcze tydzień i zobaczę, jak się nie odezwie to sama zadzwonię jak znajde numer hehe:no:

Dzisiaj pogoda chyba ładna będzie. Kubek jak zje to jadę na cmentarz bo jutro rocznica śmierci dziadka :-( jak ten czas leci :no:

Wczoraj moja mama miała wspaniały pomysł na obiad, placki po węgiersku. Taki duży placek ziemniaczany i na to się kładzie jakieś mięsko z cebulką, pomidorami, papryką i czymś jeszcze nie pamiętam dokładnie ( jak któraś będzie chciała przepis to poszukam i wpiszę) no i żeśmy się najadły :tak: tak najadły ze przez pół dnia było mi niedobrze i brzuch mnie bolał :no: wiadomo że jak coś się zje szybko i z apetytem to potem rewoluje się ma :no::no::no: ale do wieczora na szczęście nam przeszło :tak:

Ach muszę pochwalić mojego męża (chociaż raz;-)) od trzech dni jak przychodzi z pracy to bierze balsam i mi nóżki smaruje :-):-):-) a ja sobie przy tym zasypiam :-D i dobrze chociaż to niech mu wychodzi hehe :tak::tak::tak:

No idę się jeszcze położyć póki Kubek śpi. O tej godzinie wczoraj to był już po mleku. Obudził się o 5.30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poszłam do wc i jeść mu zrobić, wchodzę do pokoiku a M rolety mi odsłania :wściekła/y: no myślałam że go zabiję. Dziecko mi tym samym rozbudził :wściekła/y: wygoniłam do z pokoiku, zasłoniłam rolety, dałam małemu jeść i położyłam dalej spać. Spał ze mną do 9.00 :tak: dawno ze mną nie spał :tak:to dobrze przynajmniej się nie przyzwyczai :-D

Ach w końcu coś nadrobiłam :-D:-D późnej zajrzę :tak::tak::tak: miłego południa i smacznego obiadku :tak:
Niewiem czy dobrze doczytałam dziadek na kompie:szok::szok::szok:.
U nas pogoda do bani. A m pierwsza klasa z tym masazem

dziewczyny antoniemu do kompletu jedynek doszły 2 górne dwójki:tak::tak::tak::tak:tak więc z toniego już gryzoń pełną gembą ma już 6 zębów a widzę że niedługo dolne 2 wyjdą:tak::tak::tak::tak:
gratulacje

antoni zasnął i spał całe 10 minut to jest dopiero śpioch:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

ale naszukałaś żeczywiście masz talent

Hej laseczki!

Ja dzisiaj maraton po mieście z Julem zrobiłam:szok:,byłam u kosmetyczki na regulacji brwi i wąsiku,w Taniej Prasie kupiłam Olkowi gazetkę Pszczółka Maja,w 2 Pelikanach, Rossmannie,w 3 ciuchlandach,Pepco,u mojego chrzestnego w sklepie i na rynku,w Tesco,na knyszy i w Galerii Rzeczy ładnych:tak:.Kurczę niby kryzys z głupie skarpetki dla dzieci kosztują więcej niż dla dorosłych:szok::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.Na szmatkach trafiłam na dzień 50%:tak: to wzięłam sobie 2 bluzki,dla Olka 1 skarpetki a dla Jula 3 pary i 2 pary rajstop na jesień i zapłaciłam 6zł:szok::tak::tak::tak:.
Nogi mi wiadomo skąd wyłażą:sorry2::tak: a mam jeszcze w planach do cioci na morele iść:-p.Julu wcale nie spał:no:,choć przymierzał się 2 razy:wściekła/y::wściekła/y:.
no to rzeczywiście maraton pełna gębą!!!
Super ze napiecia sa malutkie:tak:Szybko powinno byc ok:-)
Fajna fryzurka i bardzo Ci pasuje:tak::tak::tak:

Ja wlasnie zlecialam:tak:Jakies pol godziny tem zladowałam do domu:szok:po tym jak wychodzilam z Niego rano:-D:szok:

Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie:tak::tak::tak:
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala:szok:
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie:no:

no to super że tak przybieraja :tak::tak::tak:

Spoko wierze na slowo

A moja to chyba przechwalilam, juz tak pieknie mi spala tylko raz w nocy na dopicie sie budzila i masz babo placek
Zasypia srednio, a nocki, o boziu. Budzi sie koło 23 i sie zaczyna. Za nic nie moze zasnąć, nie iwem, czy to zabki( nic nie wskazuje), czy brzuszek(raczej nie, chociaz...), czy cos ja przestraszylo i sni sie po nocach. Dzis miala problm z zasnieciem i czuje w kosciach powtórke z rozrywki. Wczoraj zaczęłam walczyć z nia o 23 cos tam i skonczyłam kapitulacją o 3.40-zabrałam ja do siebie do łózka. Nic nie pomagało, na ręce, herbatka, mleko,, czopek-Viburcol, drapanie po pleckach, olewanie, zmiana pampka, no nic absolutnie nic.
A później śpi do 10, po południu nie chce, zmęczona dopiero koło 18, co jej juz w tedy nie mogę położyć, bo by spała do 20, a o 21 najpóźniej muszę ją kłaść. No lipa. Jakieś pomysły??? Plisss
współczuję masz najgorsze nocki z mozliwych :tak::tak::tak:

fajne ciuszki :-D:-D:-D
Dobra,ja wybywam,bo jutro do pracy na 10-tą a poprasować muszę ale to z rana.
Miłej nocki laseczki;-):tak:.
jaki słodziak :tak:;-);-)

Wpadam tylko się przywitac bo wkurw.. mam takiego że hej. Byłam u taty a tam horror jakiś. Kaczor pełen sików, wkoło niego kałuże na podłodze bo pęcherze na nogach mu pękaja i woda leci strużkami, kroplówka nie leci bo się skończyła, on siedzi we fotelu i nikt nie pomógł mu na łózko przejść.:szok: A mama odeszła 2 godz wcześniej bo do pracy musiała. To żadna franca z pielegniarek do niego nie xzajrzała sie nauczyły że mama 24h przy ojcu i już maja go gdzies, a lezy na intensywnej kardiologii:no:
Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie:angry:

Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji. :-D:-D:-D
Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli:no::no::baffled:
Dobranoc
jak mozna tak człowieka traktować :szok::szok::szok: nie wyobrażam sobie tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a nie mozna tego gdzies zgłosic do ordynatora albo do opieki??
Śliczne :tak: mi koto zablokowali i nie mogę nic robić :-( chciałam usunąć i założyć nowe bo mam sukienki do sprzedania i nie da rady :wściekła/y: wkurza już mnie :no:
a co sie stało ze ci konto zablokowali??

druga i trzecia najładniejsze :tak::tak::tak:
kurcze rzeczywiście masz talent :-D:-D:-D:-D

ja nadal czekam, @ nie ma wczoraj zrobiłam test, wyszła jedna kreska :no::no::no:
ale dziś rano mnie cos tchnęło i jescze raz sprawdziłam i jakby cieńka kreseczka sie zarysowała, nie wiem czy to cos znaczy, dzis jade po drugi teścik :tak::tak::tak:

patrysia wow ile ty tego znalazłaś:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
natalineczka czyżby fasolinka?????coś nam się mamuśki rozfasolinkowały:-D:-D:-D:-D
dowikluś to ci dzieci pobudkę zrobiły za wcześnie :-Dwiesz do wstawania we wrześn iu do szkoły cię już przygotowują:-D:-D:-D:-D
mój antoszka chodzi spać między 21 a 22 a potem budzi się o 24 na jakieś 15-20 minut dostaje smoka śi dalej potem pobudka koło 2 i tu przerwa w spaniu około godzinki potem pobudka koło 4 piciu i śpi dalej potem o 5 piciu i śpi dalej potem koło 6 i tu różnie albo smok i spi albo już sie naspał znaczy się zaczął się w jego mniemaniu dzień..............i pomyśleć że był taki czas że przesypiał całe noce:szok::szok:może po roczku zacznie spać....tak się łudzę:dry::dry::dry:

no to rzeczywiście maraton pełna gębą!!!

no to super że tak przybieraja :tak::tak::tak:

współczuję masz najgorsze nocki z mozliwych :tak::tak::tak:

fajne ciuszki :-D:-D:-D

jaki słodziak :tak:;-);-)

jak mozna tak człowieka traktować :szok::szok::szok: nie wyobrażam sobie tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a nie mozna tego gdzies zgłosic do ordynatora albo do opieki??

a co sie stało ze ci konto zablokowali??

druga i trzecia najładniejsze :tak::tak::tak:
kurcze rzeczywiście masz talent :-D:-D:-D:-D

ja nadal czekam, @ nie ma wczoraj zrobiłam test, wyszła jedna kreska :no::no::no:
ale dziś rano mnie cos tchnęło i jescze raz sprawdziłam i jakby cieńka kreseczka sie zarysowała, nie wiem czy to cos znaczy, dzis jade po drugi teścik :tak::tak::tak:
Kochana ty sie nie zastanawiaj tylko rób drugi tescik

reklama
Do góry