reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam;-)
Moje nigdy nie osiagneły chyba tego minimum:no:
Jak mialy 2 miesiace to wazyły po 2800
Moja Zuzka tez ważyła 2800 jak miała 2 m-ce. Teraz ma 9300

A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
U nas dostałam decyzje o przedłużeniu okresu zasiłkowego do października i że zmienia się ustawa o zasiłkach rodzinnych od listopada(maja być wyższe) i w związku z tym nowe wnioski składa się we wrzesniu . Ale musze się jeszcze dokładnie wypytac.
Ide dzisiaj wcześniej spać. Mam takiego doła, wszystko mnie wkur... Z Tata nie jest najlepiej:baffled::no:

Hej,ja do psiółki z Julem się wybrałam a potem do sąsiadki i oto jezdem;-):tak:.
A nie za wcześnie na składanie papierów na rodzinne:baffled:?Przecież do końca października przedłużyli wypłatę:tak:,to wystarczy na początku września złożyć, przynajmniej u mnie tak jest:sorry2:.
Julu się tula i zaraz pewnie padnie:tak:.

A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
U nas decyzje sa do konca pazdziernika:tak:I z tego co wiem to papiery beda wydawali dopiero po 15 sierpnia
Hej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo... :baffled:
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...
Duuuzo zdrowka Kochana:tak:I oby jutro bylo juz lepiej

LUNKA
Ja ta licytuje
AC272* NOWA KOLEKCJA MODNA SUKIENKA 36/38 (701549060) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jak jej nie wygram to najwyzej poszukam czegos na miescie:tak::tak::tak:
Śliczna sukienka :tak::tak: podoba mi się :-D

I bardzo dobrze, zamknij oczy i Bóg strzegł się przejmwać i denerwowac, w końcu mu to zbrzydnie i się domyśli.

Ale głodna jestem, chciałam zapchac się paróweczką, ale była o jakieś 2 m za krótka, hihi
Święte słowa :tak::tak:
Hehe dobre z tą parówką :tak: ja bym też coś przekąsiła ale nie mam siły i ochoty wstawać :baffled:

Hej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo... :baffled:
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...
Oj, zdrówka życzę oby szybko minęło :tak:

Tak? Ja mam przedłużone do października, ale tak mi się nie chce tam chodzić że aż strach muszę im numer konta podać żeby mi przelewem dawali :tak:

reklama
A ja się wpadłam tylko przywitać wieczorem i zaraz idę spać bo coś dzisiaj nie kontaktuję. Bałam się za kierownicę usiąść żeby gdzieś nie zjechać :no: na szczęście cało dojechałam :tak: Kubek zasnął, dzisiaj mało spał więc szybko padł. Mam tylko nadzieję że się za wcześnie rano nie obudzi jak ostatnio po 5 :no: zajrzę do Was jutro :-D spokojnej nocki życzę dziewczęta :-D:-D:-D

Do góry