reklama
Witam;-)
Ide dzisiaj wcześniej spać. Mam takiego doła, wszystko mnie wkur... Z Tata nie jest najlepiej

Moja Zuzka tez ważyła 2800 jak miała 2 m-ce. Teraz ma 9300Moje nigdy nie osiagneły chyba tego minimum
Jak mialy 2 miesiace to wazyły po 2800
U nas dostałam decyzje o przedłużeniu okresu zasiłkowego do października i że zmienia się ustawa o zasiłkach rodzinnych od listopada(maja być wyższe) i w związku z tym nowe wnioski składa się we wrzesniu . Ale musze się jeszcze dokładnie wypytac.A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
Ide dzisiaj wcześniej spać. Mam takiego doła, wszystko mnie wkur... Z Tata nie jest najlepiej

Marta1981
Rodzyneczka
Hej,ja do psiółki z Julem się wybrałam a potem do sąsiadki i oto jezdem;-)
.
A nie za wcześnie na składanie papierów na rodzinne
?Przecież do końca października przedłużyli wypłatę
,to wystarczy na początku września złożyć, przynajmniej u mnie tak jest
.
Julu się tula i zaraz pewnie padnie
.

A nie za wcześnie na składanie papierów na rodzinne

Julu się tula i zaraz pewnie padnie

Marta1981
Rodzyneczka
mamita,to chyba tylko my na placu boju zostałyśmy,co
?

U nas decyzje sa do konca pazdziernikaA dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine

Duuuzo zdrowka KochanaHej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo...
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...

B
Beata1988
Gość
Śliczna sukienkaLUNKA
Ja ta licytuje
AC272* NOWA KOLEKCJA MODNA SUKIENKA 36/38 (701549060) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jak jej nie wygram to najwyzej poszukam czegos na miescie![]()

Święte słowaI bardzo dobrze, zamknij oczy i Bóg strzegł się przejmwać i denerwowac, w końcu mu to zbrzydnie i się domyśli.
Ale głodna jestem, chciałam zapchac się paróweczką, ale była o jakieś 2 m za krótka, hihi

Hehe dobre z tą parówką

Oj, zdrówka życzę oby szybko minęłoHej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo...
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...

A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
Tak? Ja mam przedłużone do października, ale tak mi się nie chce tam chodzić że aż strach muszę im numer konta podać żeby mi przelewem dawali

reklama
B
Beata1988
Gość
A ja się wpadłam tylko przywitać wieczorem i zaraz idę spać bo coś dzisiaj nie kontaktuję. Bałam się za kierownicę usiąść żeby gdzieś nie zjechać
na szczęście cało dojechałam
Kubek zasnął, dzisiaj mało spał więc szybko padł. Mam tylko nadzieję że się za wcześnie rano nie obudzi jak ostatnio po 5
zajrzę do Was jutro
spokojnej nocki życzę dziewczęta 

Podziel się: