reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH
Ale sie ciesze ze z serduszkiem malej wszystko dobrze:tak::tak::tak:
My kolejna wizyte u kardiologa mamy w marcu

MALINUS
A jakie biurko kupiliscie:confused:Ja bym chciala takie male ale z szufladka i szafka moze byc nawet z czyms niebieskim:-);-)
No i musze Dominikowi kupic jakas mala komodke do bielizny na ktorej bedzie mial tv:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki wlasnie mecza Pysie -Dominika chomiczka:szok:Wlozyły ja do takiego kolka w ktorym powinna biegac i nia kreca:szok::szok::szok::no:
szczypiory są najlepsze:-D:-D:-D:-D
Dowikluś my mamy biurko tescowe jasne i właśnie dlatego się na nie zdecydowaliśmy bo jest małe ma metr długości a 55 cm szerokości jedną pułeczkę i szufladę nie jest jakieś tam wypasione zwykłe ładne małe zgrabne biurko no i cena fajniusia bo 70zł:tak::tak:adam ma dużo większe sosnowe no ale gdyby julka miała takich samych rozmiarów to chyba bym musiała je wystawić za okno:-D:-D

reklama
MALINUS
Mowisz ze tylko kase mam dac na te chrzciny:baffled:Ale ja nie wiem ile i tak jakos mi dziwnie
Od tesciow dostała juz 1000zl:szok::szok::szok:ale na tyle to mnie nie stac:no::no::no:
nie no 1000zł to duuużżżżooooo:szok::szok::szok::szok:słuchaj a zapytaj siory co by chciała dla małego może potrzebuje coś nie wiem ubranko albo zabawkę albo coś do wózka albo może chce kupić wózek i się możesz dołożyć 200-300zł:confused:
kurcze a mój antoni jeszcze nie ochrzszczony i jakoś wcale o tym nie myśle:dry::dry:
adam był chrzszczony jak miał 2.5 roku i jakoś tak fajnie było julka miała 5 m-cy a toni to chyba sam się ochrzści:confused::-D

szczypiory są najlepsze:-D:-D:-D:-D
Dowikluś my mamy biurko tescowe jasne i właśnie dlatego się na nie zdecydowaliśmy bo jest małe ma metr długości a 55 cm szerokości jedną pułeczkę i szufladę nie jest jakieś tam wypasione zwykłe ładne małe zgrabne biurko no i cena fajniusia bo 70zł:tak::tak:adam ma dużo większe sosnowe no ale gdyby julka miała takich samych rozmiarów to chyba bym musiała je wystawić za okno:-D:-D
No to ja sie chyba tez na takie skusze:tak::tak::tak:Moze moj Tata da sie namowic na jeszcze jeden wypad;-):-D:-D:-D:-D

Mozesz zrobic focie tego biureczka:confused:

nie no 1000zł to duuużżżżooooo:szok::szok::szok::szok:słuchaj a zapytaj siory co by chciała dla małego może potrzebuje coś nie wiem ubranko albo zabawkę albo coś do wózka albo może chce kupić wózek i się możesz dołożyć 200-300zł:confused:
kurcze a mój antoni jeszcze nie ochrzszczony i jakoś wcale o tym nie myśle:dry::dry:
adam był chrzszczony jak miał 2.5 roku i jakoś tak fajnie było julka miała 5 m-cy a toni to chyba sam się ochrzści:confused::-D
Chce kupic wozek ale za ta kaske od tesciow:tak::tak::tak:Mowila ze nic nie potrzebuja,a jakby ktos chcial kupic prezenty to typu pieluchy,mleko itd:-)
Ciuchy na zime to przywiezie dla malego Moj M:tak::tak::tak:

A u nas na chrzcie matka chrzestna trzyma dziecko a ten maly kolos wazy juz 8 kg:szok::szok::szok:

Chce kupic wozek ale za ta kaske od tesciow:tak::tak::tak:Mowila ze nic nie potrzebuja,a jakby ktos chcial kupic prezenty to typu pieluchy,mleko itd:-)
Ciuchy na zime to przywiezie dla malego Moj M:tak::tak::tak:

A u nas na chrzcie matka chrzestna trzyma dziecko a ten maly kolos wazy juz 8 kg:szok::szok::szok:
jak przyjdzie piotrek i zdradzi mi sekret gdzie są akumulatorki od aparatu to cykne fotkę:tak:jak masz gazetke tesco to tam były te biurka:tak:powiem ci że jak za taką kasę to jest super:tak:
no to fakt jak nic nie chce to ciężko kupić:confused:a wiesz jaki wózek kupuje??to zawsze możesz dokupić jakąś zabawkę do wózia albo nie wiem fajna parasolkę jak nie mają a może krzesełko do karmienia??albo takie autko na którym niebawem mały usiądzie u mojego adama to była ulubiona zabawka:tak:
8 kg to nieźle on jest z lutego chyba???antoni waży teraz 8500 ale to zasługa tego że się dużo rusza raczkuje:tak:

MALINUS
Krzesełko do karmienia maja po dziewczynkach i chodzik jezdzik tez:tak:Parasolke do wozka razem zamawialysmy na allegro-ale ja jzu sie moich pozbylam bo mnie tylko wkurzały:-D
Kochana Adam urodzil sie 25 marca:-);-)i tyle wazy

MALINUS
A ile Antos ma bo wcielo Ci Jego suwaczek:szok::szok::szok:
Fajnie ze juz raczkuje bo nie musisz stale miec Go na rekach i wszedzie z Nim chodzic:-);-)

a ja widzę jego suwaczek:-D:-Dma 8 m-cy 3 tyg i 3 dni:-D:-D:-D:-D
kurcze to faktycznie wszystko mają:confused::confused:to tez problem bo nie wiadomo co dać:-D:-D:-D:-Dja tam bym wiedziła co chcę:-D:-D:-D:-D
dowikluś i wybrała siora spacerówkę jaką??????

a ja widzę jego suwaczek:-D:-Dma 8 m-cy 3 tyg i 3 dni:-D:-D:-D:-D
kurcze to faktycznie wszystko mają:confused::confused:to tez problem bo nie wiadomo co dać:-D:-D:-D:-Dja tam bym wiedziła co chcę:-D:-D:-D:-D
dowikluś i wybrała siora spacerówkę jaką??????
Ja nie widze tego suwaczka:baffled:
Widze Julki,Adama i Wasz -zakochanych:tak::tak::tak:
Ona napalila sie na spaceowk Jane Nomad-ale ten wozek jest bardzo drogi.
I jakies dwie inne upatrzyła na allegro-jak je znajde to wstawie linki

reklama
Do góry