Marta1981
Rodzyneczka
Natalineczka,a masz shakera

W razie czego to lemoniada Ci zostaje.Która następna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalineczka,a masz shakera;-)
?
![]()
![]()
![]()
W razie czego to lemoniada Ci zostaje.Która następna?
no to jak dostaniesz prace to chwal sie zarazWitam
Ja wpadłam się tylko przywitaćnocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu
szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczórna godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzieńbędę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział
mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda
szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróży
Wózek bardzo fajnyu nas podobne stoją na targu po 400
![]()
no no no Antoska jestem pod wrazeniem...ale ty masz śniadankomniam mniam
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostekkurcze jeszcze teraz jest tak gorąco
chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać
no zła jestem jak cholera
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką![]()
heheh ales zamieszanie zrobila a jak aukcja???Hello
My juz po zakupkach i po zabawie na placuJestem w szoku bo moje dzieci sie dzisiaj bardzo ładnie bawily:-)
Obiadek juz kupilam-wstapilam do pizzeri i wzielam pizze hawajska na wynos:-);-)Jak mlode wstana bo wlasnie Je polozyłam to tylko podgrzeje ja w mikrofali i mamy obiadek
MALINUS
No co Ty te pampersy pomaranczowe sa takie tandetneDobrze ze napisalas bo ja chcialam J esiostrze dla Adasia kupic a teraz to wiem ze kupie zwykle zielone:-)
Kurcze ten chrzest jest jzu 16 a ja nie wiem co kupic
Napewno pampersy a co slje to nie mam pojecia
Pisałam Wam wczoraj ze zadzwonilam do mojego taty ze w lidlu czy w biedronce sa na promocji krzeselka obracane do biurka i kazałam Jemu kupicDzisiaj rano do mnie zazdzwonil ze w zadnej biedronce w Poznaniu tego nie ma a w lidlu patzryli an Niego jak na ufo jak o to sie pytał
Wiec poszperałam w internecie i okazalo sie ze one sa ale w tesco
Wiec Mu zadzwonilam jeszcze raz no ale pojechał i kupil Dominikowi;-):-)
no to super wiesciAle przegoniłaś tatę po sklepach
A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawaNiedomykalność i szmery są ale minimalne
Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność
A szpital bez kolejekwygląda na pusty
Wszystko sprawnie poszło
![]()
no kochana witaj!!!!hej hej hej
wlecialam sie przywitac
Od nastepnego tygonia jestem w domku wiec bedzie mnie wiecej na forum:-)
Dzis bylam z Laura w europarku szalalysmy obie
Jestem mega zmeczona padam na ryj a Lali dalej ma sile i szaleje z kuzynem i kolezanka
Spadam ogladanac fotki Myszuni![]()
heheh no gosciu byl dobryMarta dobre
A nam brame zrobil pijaczyna przed USCstal z kwiatuszkiem i czekal na kacu na flaszeczke
![]()
milego ogladaniaBędę później i zamówienia zbiorę,bo CSI 2 odcinki;-).
wiesz co to ja wbijam do Ciebie na ogladanie filmow....Hejka dziewczyny, wieczorek jak zwykle ostatnimi samotny, oczywiście gdyby nie WY!
Dzwoniłam do Urzedu Miasta i kazali dowiadywac sie w połowie sierpnia, tez jeszcze druków nie mają. -o wychowaczym i rodzinnym mowa
Mała zasnęła o 19.10 mi na kolanie, nawet nie wiedziałam, bo myślałam, że baje ogląda.
Zaniosłam do łóżeczka, zasnęła z miejsca, oby tak dalej.
Mój dzis znów na 18 do 6 rana, ale lipa, znów się nie wyśpię, no ale w końcu długów troche się pospłaca, nie iwedziałam, że aż tyle zapożyczyłam się na mOnię, no lae będzie git, dali i będzie im dane, hihi. Od poniedziałku bedzie robł na 6 do 18, też ciężko, ale chociaz ktos mi bedzie chrapał do uszka...
Wczoraj naściągałam sobie kupe kolejnych filmów, więc dziś znów się rozłoże do oglądania.
A generalnie to u mnie nic ciekawego, więc dupy zawracać nie będę, idę zobaczyć te zdjęcia Anki jak tylko odpiszę, bo nadrobiłam, a jak, i zaznaczyłam, no ba!