reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka
,a masz shakera:eek:;-):-D?
Martini%20Bianco.JPG
lemoniada.jpg
con01625.jpg

W razie czego to lemoniada Ci zostaje.Która następna?

reklama
miałam zmykać ale póki co...

TFU TFU PRZEZ LEWE I PRAWE RAMIE I PRZEZ WSZYSTKIE RAMIONA SWIATA!!!

narazie komp chodzi mam nadzieje ze nie zapesze :no::no::no::no:
z góry przepraszam jeśli nagle zniknę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam :-D
Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu :no: szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli :-D:-D:-D
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór :tak: na godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie :baffled:
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień :-D:-D będę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział :tak: mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda :tak:

szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróży :-D

Wózek bardzo fajny :-D:-D u nas podobne stoją na targu po 400 :szok:
no to jak dostaniesz prace to chwal sie zaraz :tak::tak::tak:
ale ty masz śniadanko:-D:-D:-D:-Dmniam mniam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy:confused:
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostek:wściekła/y::wściekła/y:kurcze jeszcze teraz jest tak gorąco:wściekła/y::wściekła/y:chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać:wściekła/y::wściekła/y:no zła jestem jak cholera:wściekła/y::wściekła/y:
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką:confused:
no no no Antoska jestem pod wrazeniem...
ale fakt najgorsze sa te upaly :no:
Hello
My juz po zakupkach i po zabawie na placu:tak:Jestem w szoku bo moje dzieci sie dzisiaj bardzo ładnie bawily:-):tak::tak::tak:
Obiadek juz kupilam-wstapilam do pizzeri i wzielam pizze hawajska na wynos:-);-)Jak mlode wstana bo wlasnie Je polozyłam to tylko podgrzeje ja w mikrofali i mamy obiadek:tak::tak::tak:

MALINUS
No co Ty te pampersy pomaranczowe sa takie tandetne:szok::szok::szok::confused:Dobrze ze napisalas bo ja chcialam J esiostrze dla Adasia kupic a teraz to wiem ze kupie zwykle zielone:-):tak:Kurcze ten chrzest jest jzu 16 a ja nie wiem co kupic:baffled:Napewno pampersy a co slje to nie mam pojecia

Pisałam Wam wczoraj ze zadzwonilam do mojego taty ze w lidlu czy w biedronce sa na promocji krzeselka obracane do biurka i kazałam Jemu kupic:tak:Dzisiaj rano do mnie zazdzwonil ze w zadnej biedronce w Poznaniu tego nie ma a w lidlu patzryli an Niego jak na ufo jak o to sie pytał:baffled:Wiec poszperałam w internecie i okazalo sie ze one sa ale w tesco:-D:-D:-D
Wiec Mu zadzwonilam jeszcze raz no ale pojechał i kupil Dominikowi;-):-)
heheh ales zamieszanie zrobila a jak aukcja???
Ale przegoniłaś tatę po sklepach :-D:-p

A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawa :tak: Niedomykalność i szmery są ale minimalne :tak: Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność :tak:

A szpital bez kolejek :szok: wygląda na pusty :-p Wszystko sprawnie poszło :tak:
no to super wiesci :tak:
hej hej hej

wlecialam sie przywitac
Od nastepnego tygonia jestem w domku wiec bedzie mnie wiecej na forum:-)
Dzis bylam z Laura w europarku szalalysmy obie:tak:
Jestem mega zmeczona padam na ryj a Lali dalej ma sile i szaleje z kuzynem i kolezanka:baffled::szok:

Spadam ogladanac fotki Myszuni:tak:
no kochana witaj!!!!
czekam na focie z panienskiego na mojego meila :tak:
Marta dobre:-D:-D:-D:-D

A nam brame zrobil pijaczyna przed USC:-D:-D:-D:-Dstal z kwiatuszkiem i czekal na kacu na flaszeczke:-D:-D:-D
heheh no gosciu byl dobry :-D:-D:-D:-D

Moje dzieciaki juz wykapane i leza w wyrkach:szok:
Wikusia juz spi ale cos niewyrazna była i miala wieczorem 38,5:no:Pewnie w nocy bede musal jej zbijac jak jeszcze Jej podskoczy:no:Oby do jutra Jej minelo bo planuje jeziorko:tak:A to juz ktorys raz jak ma goraczke bez powodu:baffled:

Hejka dziewczyny, wieczorek jak zwykle ostatnimi samotny, oczywiście gdyby nie WY!

Dzwoniłam do Urzedu Miasta i kazali dowiadywac sie w połowie sierpnia, tez jeszcze druków nie mają. -o wychowaczym i rodzinnym mowa

Mała zasnęła o 19.10 mi na kolanie, nawet nie wiedziałam, bo myślałam, że baje ogląda.
Zaniosłam do łóżeczka, zasnęła z miejsca, oby tak dalej.

Mój dzis znów na 18 do 6 rana, ale lipa, znów się nie wyśpię, no ale w końcu długów troche się pospłaca, nie iwedziałam, że aż tyle zapożyczyłam się na mOnię, no lae będzie git, dali i będzie im dane, hihi. Od poniedziałku bedzie robł na 6 do 18, też ciężko, ale chociaz ktos mi bedzie chrapał do uszka...

Wczoraj naściągałam sobie kupe kolejnych filmów, więc dziś znów się rozłoże do oglądania.

A generalnie to u mnie nic ciekawego, więc dupy zawracać nie będę, idę zobaczyć te zdjęcia Anki jak tylko odpiszę, bo nadrobiłam, a jak, i zaznaczyłam, no ba!

reklama
Hejka dziewczyny, wieczorek jak zwykle ostatnimi samotny, oczywiście gdyby nie WY!

Dzwoniłam do Urzedu Miasta i kazali dowiadywac sie w połowie sierpnia, tez jeszcze druków nie mają. -o wychowaczym i rodzinnym mowa

Mała zasnęła o 19.10 mi na kolanie, nawet nie wiedziałam, bo myślałam, że baje ogląda.
Zaniosłam do łóżeczka, zasnęła z miejsca, oby tak dalej.

Mój dzis znów na 18 do 6 rana, ale lipa, znów się nie wyśpię, no ale w końcu długów troche się pospłaca, nie iwedziałam, że aż tyle zapożyczyłam się na mOnię, no lae będzie git, dali i będzie im dane, hihi. Od poniedziałku bedzie robł na 6 do 18, też ciężko, ale chociaz ktos mi bedzie chrapał do uszka...

Wczoraj naściągałam sobie kupe kolejnych filmów, więc dziś znów się rozłoże do oglądania.

A generalnie to u mnie nic ciekawego, więc dupy zawracać nie będę, idę zobaczyć te zdjęcia Anki jak tylko odpiszę, bo nadrobiłam, a jak, i zaznaczyłam, no ba!
wiesz co to ja wbijam do Ciebie na ogladanie filmow....
tez jestem samotna no nie liczac malego :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry