reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Mamita dobre wieści, jak się cieszę!!!

E tam boli, cierp ciało coś chciało!!! Ja czasem i bikini pojade!

ale ty jestes hardkorem :-D:-D:-D:-D
ja ostatnio depilowalam sie prawie cała i nic mi to nie dalo szczerze mowiac, nawet pod paszkami :tak::tak::tak:

mnie najbardziej sie podobaja Axel i coneco :tak::tak::tak::tak:

reklama
Pięć stron po 40 postów :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Za dużo, nie nadrobię :no: Tym bardziej, że mój małżonek jęczy mi nad głową, że znowu tylko te BeBetki i BeBetki :-D:-D:-D:-D

Piotruś nam dziś dał czadu. Był mega marudny, nie chciał jeść i o wszystko się awanturował. Piszczał tak, że nam głowy pękały, aż jesteśmy obydwoje trochę podenerwowani i chyba dlatego siedzimy przy komputerach tyłem do siebie, coby się jeszcze bardziej nie znerwić :-D:-D:-D:-D:-D
Dziś już nie mam siły, jutro zajrzę i może zdołam choć trochę nadrobić. :tak:

Jadźka, wysłałam ci zaproszenie na NK! :tak: To ja jakbyś miała jakieś wątpliwości. :-D

Dobrej nocy BeBetki! :-D

skoro wojskowy to powinien jeszcze ztymi kretynkami pigułami zrobic porządek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale dobrze że juz jest lepiej :tak::tak::tak:
a wogóle ten wasz szpital to normalnie prawie jak z tego "daleko od noszy"
kurcze dlaczego nie maja jakiejś sali dla świerzo zmarłych:confused::confused::confused:
moja koleżanka jak miala 18 lat to polozyli ja tez z jakims starszym panem ktory zmarł ale zaraz go wywieźli

zależy jakie horrory lubisz
Ten lekarz jest na zastepstwie wiec chyba nie chce ingerowac zbytnio. :daleko od noszy"-trafne określenie;-):-D
A horror dobry-taki żebym sie bała w nocy do wc pójść:-D

Ten pierwszy ładny i ostatni. Coneco sama chciałam;-)
Ten delti ma jakąs dziwna spacerówkę a Top Mark taka rączkę kwadratową-nie mój styl:no:
Ale to Twoja decyzja:-)

Ja tez uciekam bo jutro jade z rana do Taty, Mama musi do pracy a ktoś musi z Tata być, żeby nakrmić, napoić itd. Zuzke zawiozę do bratowej.
Dobranoc;-)

wiesz co to ja wbijam do Ciebie na ogladanie filmow....
tez jestem samotna no nie liczac malego :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja w takiej samej sytuacji,tylko z Julem;-):tak:.

Moja też kocha kozy
Dowikla a czemu do kolan, to ty w jakimś skafandrze bedziesz???, hihihi
Buhahaha:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:.

No wię Marta dżin z tonikiem poproszę;-)
A co Ci będę żałować;-)
gin.jpg
tonic_water.jpg
I żeby Cie ręka od wstrząsania nie bolała:-p;-)
060801_ginTonic_vmed_12p.widec.jpg

Dobra kochane, to ja się przełączam na baterię i legnę na kołderce, jakiegoś romantika chyba ściągnęłam, to zapodam na dobry początek
Oby to TYLKO romantik był ;-);-).

dobranoc ja odpadam :-):-):-):-)
No i weź się z nią umawiaj na wspólne oblewanie:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::sorry2:.

Tym bardziej, że mój małżonek jęczy mi nad głową, że znowu tylko te BeBetki i BeBetki :-D:-D:-D:-D
To mój Olek lepszy: Mamo,Twoje dziewczyny piszą:-D.
Ja po filmach i prasowaniu a te spać pouciekały:-(.

reklama
Witam nocą. My dziśaj byliśmy u znajomej i Seweryn wyskakał się na trampolinie.
Już chyba przestanę karmić Sebka cycem bo coś mu mało coś niemam pokarmu dziśaj dałam mu dwa razy butlę a w piersiach mleka tylko trochę było dałam mu i zobaczymy na ile mu wystarczy. Jak jadł to potem płakał i tak w kółko. Jak dostał dziśaj pierwszą butle to spał 2 godziny:szok:. Co ostatnio się niezdażało napił się poszliśmy na dwór i dalej spał. W sobotę jedziemy na grila do znajomych alę się ciesze:-D.

Z kompem mi się coś dzieje albo z netem bo już sama niewiem, ale mi się laptop marzy:confused:. Pozaznaczałam ale poznikało niechce mi się jeszcze raz.

Mama Helenki super ze wszystko ok

Chyba malinka fajnie nieraz dzieci posłuchać można się uśmiać

dowikla Sebek na chrzciny dostał od chrzesnej komplecik i stówę a od chrzesnego pamiątkę chrztu i stówę. Ale to wcale niejest głupi pomysł z pieluchami i mlekiem

Gazetkę tesko można obejrzeć w necie i zresztą innych sklepów też

patrysia wózki fajne ale coneko chwalą nawet jak byłam w zoo to pani mnie zaczepiła i oglądała spacerówkę bo mówiła że ma coneco gondole i chce też tej firmy spacerówkę i oglądała moją.

myszunia widziałam oglądałam zdjęcia super a synuś śliczniutki.

I już nic więcej nie pamiętam :baffled:

Do góry