Marta1981
Rodzyneczka
Jadźka,to na swoje 300 byś chociaż jakie Karmi postawiła;-)

.A i zamówienia nie złożyłaś
;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie zauważyłam że 300Jadźka,to na swoje 300 byś chociaż jakie Karmi postawiła;-).A i zamówienia nie złożyłaś
;-)
.
Ten lekarz jest na zastepstwie wiec chyba nie chce ingerowac zbytnio. :daleko od noszy"-trafne określenie;-)
A horror dobry-taki żebym sie bała w nocy do wc pójść
Ten pierwszy ładny i ostatni. Coneco sama chciałam;-)
Ten delti ma jakąs dziwna spacerówkę a Top Mark taka rączkę kwadratową-nie mój styl
Ale to Twoja decyzja:-)
Jakby która chciała to moja kumpela ma do sprzedania taki wózek Coneco kolor pomarańczowy,idealny dla dzieci rok po roku
![]()
To ja się jeszcze pokręcę.Dobranoc,wzięły się pospijały i poszły spać;-).
Speszyl for juuu;-)ja póki co nie pije a jak jutro dostane @ to napewno sie upije
z żalu![]()
dzieki a spytaj jeszcze czy to przednie mozna zdemontowac wrazie co????Speszyl for juuu;-)
![]()
Co do wózka to jutro napisze ile by chciała.Przednie siedzenie nie rozkłada się a to drugie tak,że można kołyskę zamontować lub nosidło.I super się prowadzi
.