reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja jeszcze chwilkę jestem

patrysia nie wiem czy akurat będzie taki wózek jak chcesz ale od tego gościa kupiłam dużo taniej niż było na innych aukcjach. Normalnie były 369 kurier gratis przy wpłacie na konto a od niego kupiłam 333 płatne przy odbiorze kurier gratis. Ma kilka takich samych wózków w różnych cenach. przynajmniej tak z moim było.Moja strona - Aukcje internetowe Allegro

Jak chcesz z tonikiem to od Natalineczki sobie odlej troszkę:-p;-):tak::-D
MartiniAstiBOXsmall.jpg
roberto_cavalli_coca_cola_light.jpg

A tu wstrząśnięte;-):tak:
2301236.fcdbf6ed.560.jpg

Ten lekarz jest na zastepstwie wiec chyba nie chce ingerowac zbytnio. :daleko od noszy"-trafne określenie;-):-D
A horror dobry-taki żebym sie bała w nocy do wc pójść:-D

Ten pierwszy ładny i ostatni. Coneco sama chciałam;-)
Ten delti ma jakąs dziwna spacerówkę a Top Mark taka rączkę kwadratową-nie mój styl:no:
Ale to Twoja decyzja:-)

dzis ogladalam ten 1408, niczego sobie ale przy samej końcówce mi sie uciął:-:)-:)-:)-:)-(
fcet siedzial juz w restauracji z ta swoja zoną i koniec jakby mi ktoras mogla dopowiedziec bylabym wdzeczna nie chce mi sie sciagac jeszcze raz tego samego filmu i pozniej jeszcze raz go przerabiac :no::no::no::no::no:

Jakby która chciała to moja kumpela ma do sprzedania taki wózek Coneco kolor pomarańczowy,idealny dla dzieci rok po roku
brevi_twin_m.jpg

moze niedługo bedzie trzeba posprzedawac wszystkie swojewozki i zakupic jeden podwojny :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
a tak wogole to po ile takie wozki chodzą:confused::confused::confused::confused::confused:

P.S. @ nadal nie ma :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry