reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I jeszcze jeden news! Kupujemy Piotrusiowi nowe łóżeczko, o takie: PIĘKNY TAPCZANIK DLA TWOJEGO MALUSZKA! PROMOCJA!! (703589718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)
Chcemy, żeby się do niego przyzwyczaił zanim maluch przyjdzie na świat, żeby nie było, że mu coś odbieramy, żeby dać dzidziusiowi. :tak:
myszunia świetny ten tapczanik napewno z niego nie spadnie i cena też ok:tak:i dobrze robiie że teraz kupujecie bo moja znajoma nie kuiła wcześniej tylko tydzień przed porodem i jej córka później długo przeżywała ze dzidzia zabrała jej łóżeczko i wózio zresztą też...
a wózek chicco świetny gondolka jest a co później najfajniejsze jest super lekka spacerówka i to w typie parasolki ja teraz jak mam antoszki lekką spacerówkę to wreszcie nie mam problemu wnieś wózek na góre jak mi antoś zaśnie na spacerku:tak:

ale mieliście fajny dzionek:tak:to mężusia masz na urlopie??(to widać małpo tak mało ciebie na bb:-p)

kurcze agnes wy macie najpiękniejszy rynek w polsce nawet kraków się chowa:tak:zazdroszczę ci tego rynku a zresztą gdy:tak:bym miała sobie wybrać miasto do życia i mieszkania to byłby właśnie wrocław to takie miasto z klimatem śliczne tyle mostów rynek świetny zoo no ja jestem zakochana we wrocławiu:tak:

malinka tak M jest na urlopie :tak::tak::tak::tak: pisałam o tym wcześniej ale jak widać nie słyszałyście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i skoro M w domu to tym samym więcej czasu spędzamy razem,więcej wypadów w miasto i mniej w domu tym samym nie mam tyle czasu na bb.musicie wybaczyć :-p:-p:-p:-p:-p
ale 15-tego M wraca do pracy to będę już częściej zaglądać-obiecuję :tak::tak::tak::tak:

malinka masz rację,Rynek mamy cudny i w ogóle kocham swoje miasto.nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej.Jak dla mnie Wrocław i tylko Wrocław- to moje miejsce na ziemi :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

I jeszcze jeden news! Kupujemy Piotrusiowi nowe łóżeczko, o takie: PIĘKNY TAPCZANIK DLA TWOJEGO MALUSZKA! PROMOCJA!! (703589718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)
Chcemy, żeby się do niego przyzwyczaił zanim maluch przyjdzie na świat, żeby nie było, że mu coś odbieramy, żeby dać dzidziusiowi. :tak:
fajne to łóżeczko,podoba mi się i to bardzo :tak::tak::tak::tak::tak:

masz rację trzeba go przyzwyczaić do tego łózeczka wczesniej bo pózniej skojarzy że jego łózeczko zostaje mu zabrane dla dzidziusia i może byc zazdrosny a mozna tego uniknąć :tak::tak::tak::tak::tak:

agnes no właśnie wrocław ma ten klimt którego szczecin na przykład nie ma wcale:no::no::no::no::no:
M do 15 no dobrze poczekamy tu na ciebie.......:-D:-D:-D
agnes oliwka coraz bardziej robi sie do taty podobna:tak::tak::tak::tak:
a muszę sie wam pochwalić antoś mówi ma-ma :happy2::happy2::happy2:jaka jestem dumna siedzi na dywanie i mama mama mama mama no super:happy2::happy2::happy2:a poza tym to mały fan teletubisiów i dobranocnego ogrodu oj biada temu kto wyłączy tv jak on to ogląda:-D:-D

malinka Oliwka też była fanką teletubisiów,teraz tez z czasem obejrzy ale już sporadycznie.potem była świnka peppa a teraz to tylko Kubuś Puchatek.

tak więc upodobania się zmieniają co chwila :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,ja na chwilku bo do pracy:tak:.
Jakaś taka @ się do mnie z rana przyplątała:tak::tak:-dobrze że wogóle po takim czasie i problemach z hormonami,staranka na razie zawieszone ze względu na pracę.
Malinka,tak z rańca to trochę nie wypada:no: ale co tam,prosssssssssz
photo_1246115322.jpg

witam wszystkich w ten słoneczny poranek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkich :-)

ale słońce przygrzewa juz od rana,super ciepło.
No to dzis wypadamy na rynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no trudny wybór.
mi tylko ni epodoba sie ten Delti a 1, 3 i 4 mi się podobają :tak::tak::tak::tak::tak:

ide nakarmić bojego łóbuza bo juz swiruje od rana a M sobie śpi,jak zwykle nigdy nie wstanie wczesniej aby cos zrobić koło dziecka.tylko stale słyszę bo on na urlopie że wyspać się nie moze.a ja niby kiedy będę mieć choć 1 dzień urlopu?:baffled: to się nazywa sprawiedliwość :no::no::no::no::no:
o i tu masz racje kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja julia tak ma często wieczorem ma gorączkę nie wiadomo skąd a rano nawet śladu po niej:confused:a jak dziś Wiki???

a moze od słoneczka, czarek jak jest cieplo albo strasznie duszno to wieczirem tez ma podwyzszosna tempke :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas tez zadnych brzam nie bylo:no::no::no::no::no:
ufff nadrobiłam:-D
wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spały:szok: a ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
nocka za to:wściekła/y:tonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman:confused::confused:
w pracy wczoraj sie wściekłam była szefowa i narazie zostaję w tym casto bo babeczka która miała przyjść za mnie złamała noge:angry::angry:druga jest na urlopie i cholera wie ile w tym casto będe:angry::angry::angry:ja myślę że przez sierpień przez czas urlopów mnie przetrzyma:wściekła/y:zobaczymy przy wypłacie czy będe chciała tak tyrać:dry:
no to super, normalnie mezula masz przecud, nie wiem czy moj by sie na cos takeigo zdobyl :confused::confused::confused::confused::confused:
musze mojego na przeszkolenie do ciebie a raczej do twojego m wyslac ;-);-);-);-);-)

ale fajniutki:tak::tak::tak::tak::tak:
co racja to racja lepiej wczesniej i zaoszczedzic sobie pozniejszych klopotow:tak::tak::tak::tak::tak:

malinka tak M jest na urlopie :tak::tak::tak::tak: pisałam o tym wcześniej ale jak widać nie słyszałyście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i skoro M w domu to tym samym więcej czasu spędzamy razem,więcej wypadów w miasto i mniej w domu tym samym nie mam tyle czasu na bb.musicie wybaczyć :-p:-p:-p:-p:-p
ale 15-tego M wraca do pracy to będę już częściej zaglądać-obiecuję :tak::tak::tak::tak:

malinka masz rację,Rynek mamy cudny i w ogóle kocham swoje miasto.nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej.Jak dla mnie Wrocław i tylko Wrocław- to moje miejsce na ziemi :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
miejscowa patriotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja na rynku we wrocławiu nie byłam jeszcze nigdzy ale słyszałam ze jest przecudowny :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
ale poki co nie chce zmieniac miejsca zamieszkania u nas tak cicho i spokojnie :tak::tak::tak::tak:
a jakie zimy to sie w pale nie miesci:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
agnes no właśnie wrocław ma ten klimt którego szczecin na przykład nie ma wcale:no::no::no::no::no:
M do 15 no dobrze poczekamy tu na ciebie.......:-D:-D:-D
agnes oliwka coraz bardziej robi sie do taty podobna:tak::tak::tak::tak:
a muszę sie wam pochwalić antoś mówi ma-ma :happy2::happy2::happy2:jaka jestem dumna siedzi na dywanie i mama mama mama mama no super:happy2::happy2::happy2:a poza tym to mały fan teletubisiów i dobranocnego ogrodu oj biada temu kto wyłączy tv jak on to ogląda:-D:-D

brawa dla antosia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój tez za teletubisiami wczesniej tez za dobranocnym ogrodem ale juz mu przeszło, teraz kabel od antenty nam sie urwał i nie ma nic :no::no::no::no::no:
teraz najbardziej lubi ziarno :-D:-D:-D:-D:-D

hej kobity ja tak tylko co bym pozniej duzo do nadrobienia nie miala, zaraz spadam do miasta jade cos do jedzonka kupic, i chyba zajrze do apteki, cos mnie kusi:tak::tak::tak::tak::tak:
papatki

Witam,ja na chwilku bo do pracy:tak:.
Jakaś taka @ się do mnie z rana przyplątała:tak::tak:-dobrze że wogóle po takim czasie i problemach z hormonami,staranka na razie zawieszone ze względu na pracę.
Malinka,tak z rańca to trochę nie wypada:no: ale co tam,prosssssssssz
photo_1246115322.jpg
co tam nie wypada otworzymy po 13:-D:-D:-Dja czerwone winko koffffaaaaaammmmmm mocno:tak::tak:
witam wszystkich w ten słoneczny poranek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o i tu masz racje kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a moze od słoneczka, czarek jak jest cieplo albo strasznie duszno to wieczirem tez ma podwyzszosna tempke :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas tez zadnych brzam nie bylo:no::no::no::no::no:

no to super, normalnie mezula masz przecud, nie wiem czy moj by sie na cos takeigo zdobyl :confused::confused::confused::confused::confused:
musze mojego na przeszkolenie do ciebie a raczej do twojego m wyslac ;-);-);-);-);-)

ale fajniutki:tak::tak::tak::tak::tak:
co racja to racja lepiej wczesniej i zaoszczedzic sobie pozniejszych klopotow:tak::tak::tak::tak::tak:

miejscowa patriotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja na rynku we wrocławiu nie byłam jeszcze nigdzy ale słyszałam ze jest przecudowny :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
ale poki co nie chce zmieniac miejsca zamieszkania u nas tak cicho i spokojnie :tak::tak::tak::tak:
a jakie zimy to sie w pale nie miesci:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

brawa dla antosia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój tez za teletubisiami wczesniej tez za dobranocnym ogrodem ale juz mu przeszło, teraz kabel od antenty nam sie urwał i nie ma nic :no::no::no::no::no:
teraz najbardziej lubi ziarno :-D:-D:-D:-D:-D

hej kobity ja tak tylko co bym pozniej duzo do nadrobienia nie miala, zaraz spadam do miasta jade cos do jedzonka kupic, i chyba zajrze do apteki, cos mnie kusi:tak::tak::tak::tak::tak:
papatki
a leć do apteki i piszszszsz co tam się kluje:tak::tak::tak:
ja narazie spadam toni śpi to lece prasować a tyle mam tego że:szok::szok::szok:a potem będzie tak gorąco że mi się nie będzie chciało:no:

reklama
Piotruś nam dziś dał czadu. Był mega marudny, nie chciał jeść i o wszystko się awanturował. Piszczał tak, że nam głowy pękały, aż jesteśmy obydwoje trochę podenerwowani i chyba dlatego siedzimy przy komputerach tyłem do siebie, coby się jeszcze bardziej nie znerwić :-D:-D:-D:-D:-D
Dziś już nie mam siły, jutro zajrzę i może zdołam choć trochę nadrobić. :tak:
wiesz co u nas wczoraj bylo to samo... anwet na dworze dawal czadu... normlanie szok bo na dworze to jakby dziecka zawsze nie bylo a wczoraj kompletna porazka... :no:
dzisiaj chyba jest lepeij :sorry2:
Jakby która chciała to moja kumpela ma do sprzedania taki wózek Coneco kolor pomarańczowy,idealny dla dzieci rok po roku
brevi_twin_m.jpg
no bardzo ladny ale dla mnie chyba juz nie przydatny mam spacerowke dla Sewika ;-)
patrysia wózki fajne ale coneko chwalą nawet jak byłam w zoo to pani mnie zaczepiła i oglądała spacerówkę bo mówiła że ma coneco gondole i chce też tej firmy spacerówkę i oglądała moją.
wiem wiem ja osobiscie tez chwale sama mam spacerowke coneco flash i tez jestem zadowolona - super jest :tak:
Ja jeszcze chwilkę jestem

patrysia nie wiem czy akurat będzie taki wózek jak chcesz ale od tego gościa kupiłam dużo taniej niż było na innych aukcjach. Normalnie były 369 kurier gratis przy wpłacie na konto a od niego kupiłam 333 płatne przy odbiorze kurier gratis. Ma kilka takich samych wózków w różnych cenach. przynajmniej tak z moim było.Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
o dziekuje za stonke zaraz sobie przejze ;-)
Dobra,zapytam i real foto wrzucę;-):tak:.
Właśnie popijam i się chętnie podzielę kakao
kakao
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee kakaaaaaaaaaaoooooooooooooo.... a ja kawusie juz popijam...
ide nakarmić bojego łóbuza bo juz swiruje od rana a M sobie śpi,jak zwykle nigdy nie wstanie wczesniej aby cos zrobić koło dziecka.tylko stale słyszę bo on na urlopie że wyspać się nie moze.a ja niby kiedy będę mieć choć 1 dzień urlopu?:baffled: to się nazywa sprawiedliwość :no::no::no::no::no:
hahaha Agnes ty chyba nie myslisz ze my kiedys bedziemy mialy dzien urlopu - niestety takie zycie :dry:
Dzień Dobry :-)
Nie wyspałam się. Wczoraj po 19 wypiłam kawkę rozpuszczalną taką pół na pół z mlekiem i później nie mogłam zasnąć do 1.00 :szok:
A koło północy budziłam mojego m, bo wpadł mi do pokoju taki wielki, zielony konik polny, no i musiał na niego zapolować. Zły był jak nie wiem, że go budzę, ale ja mało zawału przez tego konika nie dostałam. :szok:

Patrysia, widziałam, że zastanawiasz się nad wózkiem wielofunkcyjnym. My mamy taki jak na pierwszym zdjęciu: CHICCO WOZEK TRIO ENJOY 5KOLORY+POL.GWARANCJA (699415141) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Fotelik i gondolka dobrze spełniły swoje funkcje, a teraz korzystamy ze spacerówki i jest o tyle fajna, że jest leciutka i mogę ją wnosić po schodach nawet razem z zakupami. Do tego ma skrętne kółka, które bardzo przydają się w sklepie, ale można je też zablokować. Ważne jest też to, że łatwo się pierze. :tak:Wózek ma sporo akcesoriów - bardzo przydatna torba, w której od razu była mata do przewijania, pokrowiec przeciwdeszczowy, szeleczki do spacerówki. Fotelik jest wielofunkcyjny, bo można go wpiąć w wózek zamiast gondolki, może służyć za nosidełko, bujaczek, leżaczek, no i oczywiście fotelik samochodowy. Uważam, że wózek jest naprawdę super i wart swojej ceny - mamy go od urodzenia Piotrusia aż do tej pory i nigdy nie było powodów do narzekań. :tak::tak:
To zrobiłam reklamę. :-D:-D:-D:-D
Ja z kolei zaczynam się rozglądać za wózkiem dla dwojga, bo jakoś nie wierzę, że Piotruś tak grzeczniutko będzie mi spacerował przy wózeczku. :dry: Może któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii? :confused:
no fakt zrobilas reklame tylko tak: gondola jest super bardzo mi sie podoba natomiast spacerowka :no::sorry2: poza tym kolka - nie na zime a ja mam zamiar jezdzic :tak: aha no i cena troche za wysoka :baffled: a co do podwojnego wozka to Marty kolezanka ma do sprzednia - pokazywala juz foto :tak:
ufff nadrobiłam:-D
wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spały:szok: a ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
nocka za to:wściekła/y:tonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman:confused::confused:
w pracy wczoraj sie wściekłam była szefowa i narazie zostaję w tym casto bo babeczka która miała przyjść za mnie złamała noge:angry::angry:druga jest na urlopie i cholera wie ile w tym casto będe:angry::angry::angry:ja myślę że przez sierpień przez czas urlopów mnie przetrzyma:wściekła/y:zobaczymy przy wypłacie czy będe chciała tak tyrać:dry:
u lala to poszalalas :tak: super
wiesz co ja tez chcialam Sewkowi kupic cos podobnego ale rozgladalm sie za taka kanapa dla dzieci rozkladana :baffled:
no to gratulacje dla antoska :tak::tak::tak::tak:

Do góry