Dzień Dobry :-)
Nie wyspałam się. Wczoraj po 19 wypiłam kawkę rozpuszczalną taką pół na pół z mlekiem i później nie mogłam zasnąć do 1.00

A koło północy budziłam mojego m, bo wpadł mi do pokoju taki wielki, zielony konik polny, no i musiał na niego zapolować. Zły był jak nie wiem, że go budzę, ale ja mało zawału przez tego konika nie dostałam.
Patrysia, widziałam, że zastanawiasz się nad wózkiem wielofunkcyjnym. My mamy taki jak na pierwszym zdjęciu:
CHICCO WOZEK TRIO ENJOY 5KOLORY+POL.GWARANCJA (699415141) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Fotelik i gondolka dobrze spełniły swoje funkcje, a teraz korzystamy ze spacerówki i jest o tyle fajna, że jest leciutka i mogę ją wnosić po schodach nawet razem z zakupami. Do tego ma skrętne kółka, które bardzo przydają się w sklepie, ale można je też zablokować. Ważne jest też to, że łatwo się pierze.

Wózek ma sporo akcesoriów - bardzo przydatna torba, w której od razu była mata do przewijania, pokrowiec przeciwdeszczowy, szeleczki do spacerówki. Fotelik jest wielofunkcyjny, bo można go wpiąć w wózek zamiast gondolki, może służyć za nosidełko, bujaczek, leżaczek, no i oczywiście fotelik samochodowy. Uważam, że wózek jest naprawdę super i wart swojej ceny - mamy go od urodzenia Piotrusia aż do tej pory i nigdy nie było powodów do narzekań.

To zrobiłam reklamę.

Ja z kolei zaczynam się rozglądać za wózkiem dla dwojga, bo jakoś nie wierzę, że Piotruś tak grzeczniutko będzie mi spacerował przy wózeczku.

Może któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii?