reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam byłam w lumpie i kupiłam Sewerynowi pulowerek H&M. Spodnie dzinsowe za małe na mnie:baffled: i bluzkę ktura będzie dobra jak mi cycki zmaleją:baffled: ale jest świetna albo ją komuś odsprzedam a i Sebkowi czapeczkę z daszkiem.
Dziewczyny mam pytanko czy mogę Sebkowi chrupki kukurydziane dawać?

reklama
Ale tutaj pustki:szok::szok::szok:

JADZKA
Ja dawałam chrupki po 5 miesiacu:tak::tak::tak:

My jzu po obiadku i pozmywane:-)Dziewczynki sie bawia a Dominik poszedł na podworko:-)Daląm Wikusi nurofen i na razie jest dobrze:tak::tak::tak:

Wlasnie wrócilismy od Anki:-):-)
Laura jest przsłodka :-):-):tak:
no i siostrzeniec Anki też jest świetny:-):-):-):-)
ja juz siemojegoszkrabadoczekac nie moge:sorry2::blink::blink::blink::blink:
meduska nie nastawiaj się na ból zadziałaj psychiką ja z każdym skurczem mówiłam sobie no i jeden mniej do końca i szczerze aż tak mocno nie boli tzn jest ból ale o nim się zapomina :tak:kohana a rodzisz sama czy z M????mi rodzenie z pietruszką pomogło miałam się na kim uwiesić kogo potrzymać za rękę z kim pogadać(położna powiedziała że jak pracuje 15 lat to pierwszy raz widziała tak rozgadaną parę rodzących:-D) komu powiedzieć że masz dość i idziesz do domu wrócisz jak przestanie boleć z kim spacerować:tak:
tak rodze z M:tak::tak::-)

Na priv napisałam;-):tak:.

Ja mojego nie moge wysylac na zakupy:no::no::no:Bo dosyc ze nigdy nie kupil tego co Jemu zapisałam to jeszcze wydawał duzo za duzo pieniedzy:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Skąd ja to znam :sorry2:jakbym o swoim czytała;-):tak::-D.
I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić. :wściekła/y:
Nie,no rewelacja a potem na You Tuba,super:cool2:.Ja bym podała ich o naruszenie godności:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

Wlasnie weszłam do kuchni i przylapalam Dominika jak wyjada herbate dziewczynek no i swoja:szok::szok::szok:Centralnie lyzeczka wyzeral ja z puszki:no:A ja sie pozniej dziwie ze co otworze nowa to jzu nic tam nie ma
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz pare razy wiedzialam ze cos wyjadał ale nie chcial sie przyznac skubaniec co:no::no::no:
No nie wiesz kto podjada smakołyki z szafek -:no: Duchy Łakomczuchy;-):tak::-D:-D.
Jestem ale musiałam nadrobić 8 stron a prosiłam,oszczędnie pisać;-):-).
Jadźka,suwaczek Sebka Ci wybył:tak:.
Zabrałam Olka z tygodniowej gościny i jeszcze ile prezentów przywiozłam:szok:.Była siorka stryjeczna mojego ze Szkocji i przywiozła mi ekstrakt z wanilii(taki jak Nigella Lawson używa do wypieków) i herbatę Thinnings,bo u nas w Tesco już są ale to podróby:sorry2: a tu z 1 torebki to 5 herbat idzie zaparzyć:tak::szok:.Julu dostał koszulkę z REBEL Junior.Przy wolnej chwili wkleję fotkę:tak:.

wiecie co, mam dosc tego mojego kompa, normalnie wszystko sumiennie czytalam i pozaznaczałam dałam na odpowiedz i....

oczywiscie nic sie nie wyswietlilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pamietam ze mowa o kamerach w wc byla i w przymierzalniach :tak::tak::tak::tak:
zdecydowanie nie powinno ich byc :tak::tak::tak::tak::tak:
to ze nikt tam nie wchodzi to moze i prawda ale nie mamy pewnosci ze ten co tam pracuje przy monitoringu nie ma kosmatych mysli i nie wyprawia roznych rzeczy za biurkiem :confused::confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widziazlam tez ze mamy nowa kolezanke, witamy serdecznie ewelinkaaa7 o ile dobrze pamietam, opowiedz cos wiecej o sobie i swojej rodzince :tak::tak::tak::tak::tak:
pamietaj kazda z nas miala kiedys taki sam problem (tak mi sie wydaje) dlatego przyszłysmy na to forum :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
nie łam sie wszystko przejdzie z czasem i bedzie lepiej, trzymam kciuki ;-);-);-);-);-)

dzis robilam trzeci test i znow to samo, kupilam dwa bo z moja ciocia robilam jej wyszla jedna kreska na nieskazitelnie bialym tle, a mi jedna kreska i bardzo delikatnie zarysowana druga wiec nie wiem co :confused::confused::confused::confused::confused:

czy mozna miec zbyt mało hcg:confused::confused::confused::confused::confused:
czy kolor kreski zmienia sie w zaleznosci od stezenia hcg w moczu:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
dzic caly dzien mi słabo, duszno(to wiadomo od pogody) wieczorem bylo mi niedobrze i na spacerze pobolewal mnie brzuch i kregoslup a @ jak nie bylo tak nie ma :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
i co ja bidny żuczek mam teraz zrobic:confused::confused::confused::confused:

ale tu żółto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natalieczka, mi test tak wychodził z Helenka.Nie chcę cie straszyć ale Miałam za mało hcg i musiałam brać duphaston :baffled: Może idz do lekarza :tak:

A rów to wątek zamknięty. Zostają tam zaproszone mamy, co piszą z nami od dłuższego czasu :tak:

Natalieczka, mi test tak wychodził z Helenka.Nie chcę cie straszyć ale Miałam za mało hcg i musiałam brać duphaston :baffled: Może idz do lekarza :tak:

A rów to wątek zamknięty. Zostają tam zaproszone mamy, co piszą z nami od dłuższego czasu :tak:

dzieki za odp, a jakie sa objawy tego ze masz za malo hcg:confused::confused::confused::confused::confused:
a dlaczego straszyć, czy to jest niebezpieczne:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry